Σκόπελο Πάντως το δεκαπενθήμερο μου φαίνεται πολύ, γιατί δεν συνδυάζετε καλύτερα Σκιάθο-Σκόπελο (αν θέλετε να δείτε λίγο περισσότερο νεολαία κ νυχτερινή ζωή) ή Σκόπελο-Αλόννησο (για πιο εναλλακτικές κ φυσιολατρικές καταστάσεις)??... Εγώ αυτό το δεύτερο θα έκανα! Μάλιστα σε δεκαπέντε μέρες μη σου πω ότι μπορείτε να πάτε κ στις τρεις Σποράδες, αλλά έστω τις δύο πιστεύω πως θα τις γυρίσετε ανετότατα...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος που έχει την δυνατότητα να κάνει 15ήμερες καλοκαιρινές διακοπές θα πρέπει να τρέχει σαν τρελός να δει, να δει, να δει, να δει νησιά. Πολλοί από εμάς ζούμε σε τέτοιους ρυθμούς που έχουμε ανάγκη από χαλάρωση, έστω και στην ίδια παραλία κάθε μέρα. Προσωπικά, θα πέρναγα και τις 15 μέρες μου στην Σκόπελο, σε ένα σπίτι στο άγριο σκηνικό του Αι-Γιάννη. Ακόμη και σε διαφορετική παραλία να πηγαίνουν καθημερινά, τις παραλίες του νησιού δεν τις καλύπτουν όλες σε 15 μέρες.Παντως αν κανειςς 15 μερες θα σου προτεινω να πας και μισες μερες σκοπελο κ μισες μερες σκιαθο (η μεταφορα απο το ενα νησι στο αλλο 2 ατομα κ αυτοκινητο κοστιζει 40 ευρω,και κανει καμια ωρα-αξιζει φουλ)
Μα τα περισσότερα νησάκια έχουν πάνω από 15 παραλίες στο σύνολό τους οπότε σχεδόν όπου κι αν διαλέξει να παει κανείς για 15 μέρες κ σε διαφορετική παραλία να πηγαίνει κάθε μέρα δεν προλαβαίνει΄να τις γυρίσει όλες μα όλες. Αυτό από μόνο του δε σημαίνει ότι οπωσδήποτε πρέπει να παραμείνει σε ένα μέρος μέχρι να το γυρίσει ολόκληρο. Το θέμα είναι τι προτιμά καθένας, ποια είναι τα γούστα του, η εκάστοτε διάθεσή του κτλ. Αν προτιμά κάποιος την απόλυτη χαλάρωση φυσικά είναι καλύτερο να μείνει κάπου ακόμη κ για πάνω από 15 μέρες. Αν όμως κάποιος έχει άδεια καλοκαιριού όλη κι όλη 15 μέρες, κ θέλει να δει κ ένα μέρος παραπάνω δεν βρίσκω το λόγο να το αποφύγει. Ειδικά συνδυάζοντας μια βδομάδα Σκόπελο κ μία Αλόννησο πχ μπορεί να κάνει ακριβώς αυτού του είδους τις διακοπές που προσφέρονται για χαλάρωση κ επαφή με τη φύση.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος που έχει την δυνατότητα να κάνει 15ήμερες καλοκαιρινές διακοπές θα πρέπει να τρέχει σαν τρελός να δει, να δει, να δει, να δει νησιά. Πολλοί από εμάς ζούμε σε τέτοιους ρυθμούς που έχουμε ανάγκη από χαλάρωση, έστω και στην ίδια παραλία κάθε μέρα. Προσωπικά, θα πέρναγα και τις 15 μέρες μου στην Σκόπελο, σε ένα σπίτι στο άγριο σκηνικό του Αι-Γιάννη. Ακόμη και σε διαφορετική παραλία να πηγαίνουν καθημερινά, τις παραλίες του νησιού δεν τις καλύπτουν όλες σε 15 μέρες.