Κανένα fake. Συνεβει όπως ακριβώς το γράφω στο φίλο μου (και νυν κουμπάρο μου) πριν αρκετά χρόνια. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί φαίνεται φεικ, για Ικαρία μιλάμε.Μάλιστα. Το άλλο με τα fake news το ξέρεις?
Ο Ολυμπιακός, το Αιγάλεω και η Ικαρία να κερδάει που λέγαμε και εμείς της παράγκας και όλοι οι άλλοι να πάνε να….@Yorgos προσπαθούν με κάθε τρόπο να με φέρουν στα πρόθυρα εμφράγματος αλλά για να χαθεί αυτό το ματς, πρέπει η παράγκα να ξεπεράσει εκείνη του "Σωκράτη χο χο χο". Έλα παιδάκι μου εδώ να τα δεις με τα μάτια σου, μην ακούς κάτι περίεργους από Χορτιάτη.
Αυτά ναι, είναι αρκετά πιο βολικό και δίκαιο να τα συγκρίνεις.νησιά Βορείου Αιγαίου είπες εσύ, για Λέσβο και Σάμο εγώ, αυτά συγκρίνονται.
Δε το έπιασα και δε θέλω να το ανοίξω το θέμα. Από τότε έως σήμερα υπάρχουν πολλαπλές διαστάσεις, το αφήνω ασχολίαστο.Κατά τ' άλλα ποια κριτήρια πρέπει να πληροί ένας τόπος για να είναι τόπος εξορίας.
Κλαίω...Ψήφισα Σάμο. Δεν έχω παει σε κανένα αλλά αν χάσει η Σάμος από την Ικαρία θα χάσω το μοναδικό ταξιτζή που ξέρω στο νησί από έμφραγμα.
Καθόλου λάθος δε κάνεις, το λέω και το ξαναλέω, είναι άλλο νησί χωρίς αυτά και σημαντικός παράγοντας επίσκεψης σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών. Αποτελεί δικό μου κριτήριο όμως αυτό.Σκέψου ότι αν αφαιρέσεις τα πανηγύρια (καλή ώρα με κοβιντ) και εσύ ο ίδιος παραδεχοσουν σε άλλο νήμα (ή σε ιδιωτική συζήτηση) ότι ίσως δεν αξίζει να επισκεφτείς Ικαρία. Ή μήπως κάνω λάθος;;;
Τα αποθεώσαμε πολλάκις. Δε βλέπω να σμπρώχνωνται οι τουρίστες παρ' όλα αυτά.Ενώ από τη Σάμο βγάλε ένα από τα (πολλά) θετικά της. Όποιο θες. Δεν είναι αυτόματα λόγος να μην την επισκεφθείς.
Από τότε που πήγε ο Μωυσής στην Ικαρία μάλλον κι αυτοί δε θα λάβουν το νησί υπόψιν τους.Αν είναι οι ίδιοι που εκθειάζουν πχ τον... Μωυσή, ε δε θα τους λάβω και πολύ υπόψιν μου.
Επειδή είσαι πολύ άδικος, να ξέρεις ότι ο Χορτιάτης έχει μεγάλους φαν του νησιού.μην ακούς κάτι περίεργους από Χορτιάτη.
Αφού τα χει όλα τέλεια η Σάμος γιατί ρωτάνε όλοι για την Ικαρία;
Είδες και μόνος σου το λες.Φαντάσου να ρωτούσαν για την Σάμο. Θα γινόταν ο χαμός.ότι βρηκαν τη Σάμο ανέλπιστα καλή, μιας και κάνανε για μέρες island hopping και στα δύο, χωρίς μάλιστα να το περιμένουν μιας και δεν είχαν τόση πληροφόρηση.
Εγώ είμαι δίκαιος πάνω απ' όλα. Όσο για το χαμό στη Σάμο το βλέπουμε, δε προλαβαίνει ο κόσμος...Είδες και μόνος σου το λες.Φαντάσου να ρωτούσαν για την Σάμο. Θα γινόταν ο χαμός.
Εννοείται. Οχι άλλο με τη ροζ φανέλα, με κυνηγάει στα όνειρα μου, να με κυνηγάει κι εδώ τώρα;Πές μου ότι ήταν και κάτω από 45. και σου υπόσχομαι να μην βγάλω στην φόρα την άλλη ροζ φανέλα του Άρη.
Ψηλέ μου καταλαβαίνω πως είναι war αλλά το για ποιά νησιά σπρώχνονται οι τουρίστες, δεν είναι πάντα επαρκές κριτήριο για τον ψαγμένο τραβελστορίτη. Κι εγώ έχω συναντήσει ανθρώπους από την Ευρώπη ως τη Λατινική Αμερική και μου λένε κάτι παρόμοιο με σένα: "Αφού είναι τόσο ωραία όσο λες η Αμοργός, η Σύρος, η Σέριφος κλπ. γιατί οι τουρίστες(ειδικά οι νέοι) σπρώχνονται όλοι για Μύκονο, Πάρο και Σαντορίνη;"Τα αποθεώσαμε πολλάκις. Δε βλέπω να σμπρώχνωνται οι τουρίστες παρ' όλα αυτά.
Προφανώς και δεν είναι. Η αναφορά μου ήταν μεταξύ Ικαρίας - Σάμου.για ποιά νησιά σπρώχνονται οι τουρίστες, δεν είναι πάντα επαρκές κριτήριο για τον ψαγμένο τραβελστορίτη
Γιατί απλά είναι πιο γνωστές και πιο διαφημισμένες. Δεν έκανα τέτοια σύγκριση, έθιξα το θέμα της ταυτότητας και το πόσο πάσχει το ένα νησί έναντι του άλλου.
Αλίμονο αν πίστευα το αντίθετο ως ένας από τους πρώτους διδάξαντες σε τέτοια διλήμματα. Το ξέρεις άλλωστε πολύ καλά.
Αν γκρινιάζουν δε ξέρουν που πάνε. Ας πρόσεχαν. Γι αυτό τα γράφουμε και τα ξαναγράφουμε για να προσέχουν. Είναι σα να πηγαίνω εγώ στη Μύκονο, να κάθομαι να τρώω παραλιακά, να πληρώνω 80 τη μερίδα και να γκρινιάζω μετά. Δεν έπρεπε να ξέρω; Δεν έχω το δικαίωμα να γκρινιάζω.
Εγω λεω να τον κανεις προσωπικο σου ταξιτζη-ξενοδοχο-εστιατορα και ελα μετα να μας γραψεις "τι Βερολινο και αηδιες, Σαμος μαγκες μου, ολοκληρο σπεσιαλ τουριστικο πακετο σε τιμες τυροπιτας".Ψήφισα Σάμο. Δεν έχω παει σε κανένα αλλά αν χάσει η Σάμος από την Ικαρία θα χάσω το μοναδικό ταξιτζή που ξέρω στο νησί από έμφραγμα.
Μετά την Αμοργό και τις μικρές στη Σάμο;Άντε βρήκες που θα την πας την κοπελιά φέτος το καλοκαίρι.
Μια χαρά θα πάει. Ειδικά αν είναι και φαν του πράσινου που στη Σάμο έχει περισσότερο.