Όσοι δεν έχουν αυτοκίνητο, προτιμούν ταη χώρα για να παίρνουν εύκολα λεωφορείο για οποιοδήποτε χωριό και παραλία. Βέβαια, η διαμονή στοιχίζει περισσότερο, καθώς η κίνηση το βράδυ είναι εκεί.Θα ήθελα τη βοήθεια σας!Σκέφτομαι να πάω στη Σίφνο και θα ήθελα να μου πείτε που μου προτείνεται να μείνω.
Στη χώρα ή στις Καμάρες;;;
Δεν θα έχω τη δυνατότητα για αυτοκίνητο.
Ακόμη ποια δωμάτια μου προτείνεται;
Θέλω να είναι σχετικά φθηνά 50-60 ευρώ...
Ε όχι και το χειρότερο, έχω μείνει Καμάρες. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Χώρα και διαθέτει πολύ ωραία παραλία με πεντακάθαρα νερά, κι ας είναι εκεί το λιμάνι. Ειδικά αν μείνεις λίγο πιο έξω (εκεί που βγαίνεις από τον οικισμό) για να έχεις και θέα στην θάλασσα είναι ότι πρέπει!μη κανεις το λαθος κ μεινεις στις Καμαρες...μακραν το χειροτερο μερος στη Σιφνο
Ε όχι και το χειρότερο, έχω μείνει Καμάρες. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Χώρα και διαθέτει πολύ ωραία παραλία με πεντακάθαρα νερά, κι ας είναι εκεί το λιμάνι. Ειδικά αν μείνεις λίγο πιο έξω (εκεί που βγαίνεις από τον οικισμό) για να έχεις και θέα στην θάλασσα είναι ότι πρέπει!
Δηλαδή αν δεν μείνεις Απολλωνία και Καμάρες που να μείνεις? Δεν υπάρχουν και πάρα πολλές επιλογές...
Έχει λεωφορεία.Από Καμάρες κάθε απόγευμα πηγαίναμε Απολλωνία για φαγητό και βόλτα με το λεωφορείο.Και ήταν αρχές Ιουλίου. Τέλος Ιουλίου έχει και πιο συχνή συγκοινωνία.Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι φέτος.Κι εγώ για Καμάρες λέω.Ούτε εγώ θα έχω αμάξι,έχει λεωφορεία για να πάμε πλατύ γυαλό, βαθύ και απολλωνία?
Ή θα ταλαιπωρηθούμε?