• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πωλούνται εισιτήρια

costasf1983

Member
Πωλούνται 2 Αεροπορικά Εισιτήρια Αθήνα-Μιλάνο (αεροδρόμιο Malpensa) με easyjet για αναχώρηση 8 Δεκεμβρίου και επιστροφή 13 Δεκεμβρίου σε τιμή ευκαιρίας!

Τα δίνω και τα δύο 120 ευρώ, δηλαδή μόνο 60 ευρώ (!) το άτομο πήγαινε έλα!

Για αυτές τις ημερομηνίες δεν πρόκειται να βρείτε πουθενά πλέον χαμηλότερη τιμή διότι τα έχω κλείσει εδώ και πολύ καιρό.

Τα εισιτήρια τα πουλάω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ταξιδέψω εκείνες τις ημερομηνίες.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Πες μας πόσο πάει η αλλαγή ονόματος...

Traveller

Member
Τα εισιτήρια σήμερα κάνουν περίπου 110€ το ένα... την διαφορά και το κόστος αλλαγής ποιός θα τα πληρώσει ΟΕΟ???

costasf1983

Member
Παιδιά επειδή δεν γνωρίζω πόσο κοστίζει είναι η αλλαγή ονόματος, αν κάποιος ξέρει ας το αναφέρει. Εγώ πάντως τα δίνω τα εισιτήρια όσο τα αγόρασα, δεν έχω σκοπό να βγάλω χρήματα. Αν το κόστος είναι μεγάλο τότε η τιμή είναι συζητήσιμη...

Traveller

Member
Mα αυτό ακριβώς λέμε... δεν υπάρχει περίπτωση να τα πουλήσεις φίλε μου... αν ζητάς 65€ + 42€ η αλλαγή + 45€ η διαφορά πάμε στα 152€... αν το αγοράσει κάποιος τώρα από το site θα δώσει 110€...

Τα έχουμε πει αυτά... αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσετε να πετάξετε, ενώ έχετε αγοράσει εισιτήρια με loco, δυστυχώς τα εισιτήρια μάλλον τα τρώτε...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Zητάς €120 συν €42x4=€168 η αλλαγή ονόματος ανά επιβάτη ανά σκέλος συν €208-€120=€88 η διαφορά ναύλου σήμερα απ' αυτό που πλήρωσες, σύνολο €376 ή €188 ανά εισιτήριο.

Σήμερα το εισιτήριο κοστίζει €104, αν το αγοράσει κάποιος από εσένα θα του κοστίσει €188 δηλαδή διαφορά €84 ευρώ. Δε συμφέρει εκτός και αν χαρίσεις τα εισιτήρια και πληρώσεις και άλλα €48 για τις αλλαγές.

paefstra

Member
Ακύρωσέ τα και θα πάρεις κάτι ψιλά από τους φόρους με την ακύρωση. Έτσι είναι αυτά....

adiaforos

Member
Δεν πληρώνεις διαφορά ναύλου στην easyjet, το τέλος αλλαγής ονόματος πληρώνεις (42€ ανά εισιτήριο).

osfialgia

Member
Δεν πληρώνεις διαφορά ναύλου στην easyjet, το τέλος αλλαγής ονόματος πληρώνεις (42€ ανά εισιτήριο).
Και τοτε αυτο τι σημαινει?

Article 8 Name Changes

8.3 In addition, if there is a difference between the original Fare paid and the current Fare available at the time the change is made, the customer will be required to pay any increase in the Fare since the original Booking was made. No refund will be given if the new Fare is lower. 8.4 [

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou