• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πτώση ελικοπτέρου στο κέντρο του Λονδίνου

chrisbd

Member
Φαίνεται πως χτύπησε σε γερανό - Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο

avstatic.doldigital.net_vimawebstatic_98C78C6E8010AAFE5B92E21951E14F00.jpg

Ελικόπτερο έπεσε κοντά σε σταθμό του τρένου στο κέντρο του Λονδίνου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το BBC.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, φαίνεται ότι το ελικόπτερο χτύπησε σε γερανό. Η πυροσβεστική της πόλης έχει στείλει ισχυρές δυνάμεις στο σημείο.

To ελικόπτερο προσέκρουσε σε γερανό, κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Βόξολ, στο νότιο Λονδίνο. Το Κέντρο Πρώτων Βοηθειών ανακοίνωσε ότι ασθενοφόρα βρίσκονται στον τόπο του συμβάντος.

ΤΟ ΒΗΜΑ - Πτώση ελικοπτέρου στο κέντρο του Λονδίνου - κόσμος

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
στο γερανο ενος ουρανοξυστη επανω στον κομβο (νοτιοδυτικο ακρο) 06:50 περασα με τ αμαξι απο κει.... το δυστυχημα συνεβει στις 0800

jimp

Member
Ειχε τοσο πολυ ομιχλη και δεν ειδε τον γερανο και επισης ποσο χαμηλα μπορει να πεταει ενα ελικοπτερο μεσα σε μια πολη?

maraki-25

Member
Επόμενο Ταξίδι
Road trip στην Τοσκάνη!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Δε νομίζω πως έχει ιδιαίτερη σημασία το πώς έγινε...το τραγικό είναι ότι σκοτώθηκαν 2 άνθρωποι...

chrisbd

Member
1. Τα πολύ ψηλα κτίρια και γενικά κατασκευές σε πόλεις και όχι μόνο έχουν φως που αναβοσβήνει ...και προφανώς και ο γερανός ...είχε όμως;;;

2. αφού είχε σύννεφα όφειλε ο πιλότος να πάει πιο χαμηλά κάτω απο τα σύννεφα για να κάνει πτήση VFR δηλαδή βλέποντας έξω ..

3. Και οπωσδήποτε το πρώτο που είχε να κάνει να δει το καιρό και πόσο χαμηλή νέφωση θα υπήρχε..

Αλλά άμα είναι να γίνει η στραβή ....:(

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
1. Τα πολύ ψηλα κτίρια και γενικά κατασκευές σε πόλεις και όχι μόνο έχουν φως που αναβοσβήνει ...και προφανώς και ο γερανός ...είχε όμως;;;
Πάντως με μια πρόχειρη ματιά στα γύρω εργοτάξια, βλέπω αρκετούς γερανούς χωρίς φωτοσήμανση... αυτά βέβαια όχι για πολύ... μέχρι το τέλος της βδομάδας το κόβω να έχουν προσθέσει neon φωτεινές επιγραφές... "beware, I am a crane!"

2. αφού είχε σύννεφα όφειλε ο πιλότος να πάει πιο χαμηλά κάτω απο τα σύννεφα για να κάνει πτήση VFR δηλαδή βλέποντας έξω ..
ορισμένες φορές, όταν έχει ομίχλη, έχει ομίχλη, deep για deep [sic]. θα μου πεις "έ τότε γιατί μου πετάς στους αέρες;" τι να πω...

3. Και οπωσδήποτε το πρώτο που είχε να κάνει να δει το καιρό και πόσο χαμηλή νέφωση θα υπήρχε..
έχω παρατηρήσει ότι σπάνια πέφτουν μέσα σε θέματα ομίχλης. μήπως μετεωρολογικά είναι το πιο ευμετάβλητο φαινόμενο; δεν ξέρω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα