ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
Για Μάρτιο δεν έχουν βγει ακόμα. Για αυτό και αρκετοί που αγόρασαν χθες το deal/error fare BUD-ATH-ADD σε μπιζνες στα 230 ευρώ, φάγαν ακύρωση
Στην ουσία εκεί που κατέληξες θα έλεγα κιεγω... Εξαργύρωση σε εσωτερικές πτήσεις...Άσε που το 700αρι για Νέα Υόρκη είναι από τις υψηλότερες τιμές , πιθανότατα θα βρεις και χαμηλότερα αν έχεις το νου σου...Γεια σας παιδιά, θα εκτιμούσα πολύ τα φώτα σας για εξαργύρωση εισιτηρίου για Αμερική τον Οκτώβριο του 26. ΟΚ, αργεί λίγο, αλλά κοιτάω τιμές για φετινό Οκτώβριο για να έχω μια ιδέα...
ATH-EWR-ATH 200 ευρώ & 70.000 μίλια δεν το λες και τόσο καλό deal, ε;
Γιατί τα κανονικά εισιτήρια παίζουν στα 700, άρα δίνω 70.000 μίλια για 500 ευρώ.
Επειδή θα κάνουμε και εσωτερικές πτήσεις (NY-LV & SF-NY), οι οποίες oneway πάνε γύρω στα 200 με βαλίτσα, μήπως αξίζει πιο πολύ να δώσω εκεί τα μίλια; Φόρος μόνο 5 ευρώ. Στις εσωτερικές, δίνω 12.500 μίλια για 200 ευρώ.
Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη!
Συν ότι στη μεγάλη πτήση θα μαζέψεις και μίλια που ενδεχομένως να χρειάζεσαι για αναβάθμισηΣτην ουσία εκεί που κατέληξες θα έλεγα κιεγω... Εξαργύρωση σε εσωτερικές πτήσεις...Άσε που το 700αρι για Νέα Υόρκη είναι από τις υψηλότερες τιμές , πιθανότατα θα βρεις και χαμηλότερα αν έχεις το νου σου...
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.Στην ουσία εκεί που κατέληξες θα έλεγα κιεγω... Εξαργύρωση σε εσωτερικές πτήσεις...Άσε που το 700αρι για Νέα Υόρκη είναι από τις υψηλότερες τιμές , πιθανότατα θα βρεις και χαμηλότερα αν έχεις το νου σου...
Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, εννοείται ξοδεψε τα στις εσωτερικές πτήσεις. Ή κλείσε μοναδικά εισιτήρια. Για παράδειγμα Αθήνα-Νέα Υόρκη-Λας Βέγκας-Σαν Φρανσίσκο-Αθήνα, μην ξαναγυρίσεις Νέα Υόρκη. Όλο μαζί είναι 35000+12500+12500+35000 μίλια.Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Ξέρουμε τι σου δίνει η United στις εσωτερικές πτήσεις Αμερικής; Χειραποσκευή & βαλίτσα 23 κιλών; Επειδή δεν γράφει κάτι η Aegean.
Μπορείς να δεις πόσοι μετατρεπονται χωρίς να τους μετατρέψεις. Όταν βάλεις τον αριθμό της κάρτας σου εμφανίζει το σύνολο των μετατρεψιμων πόντων και σου ζητάει να βάλεις τον αριθμό των πόντων που θέλεις να μετατρέψειςΚαλημέρα.
Έχω κάτι χιλιαααααδες πόντους στην Aegean bonus visa και θέλω να τσεκαρω πόσοι από αυτούς μπορούν να μετατραπούν σε μίλια.
Κατέβασα την εφαρμογή της Aegean αλλά φοβάμαι μήπως δεν υπάρχει τρόπος δοκιμής,και βάζοντας τους πόντους μου τους μετατρέψει με το κλικ που θα κάνω.
Έτσι γίνεται ή μπορώ να δω κ να μην τους μετατρέψω όλους αν δεν θέλω;