• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Aegean Airlines Γενικά Πτήσεις με μίλια-παραδείγματα και προτάσεις

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Για Μάρτιο δεν έχουν βγει ακόμα. Για αυτό και αρκετοί που αγόρασαν χθες το deal/error fare BUD-ATH-ADD σε μπιζνες στα 230 ευρώ, φάγαν ακύρωση

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Γεια σας παιδιά, θα εκτιμούσα πολύ τα φώτα σας για εξαργύρωση εισιτηρίου για Αμερική τον Οκτώβριο του 26. ΟΚ, αργεί λίγο, αλλά κοιτάω τιμές για φετινό Οκτώβριο για να έχω μια ιδέα... :reading:

ATH-EWR-ATH 200 ευρώ & 70.000 μίλια δεν το λες και τόσο καλό deal, ε;
Γιατί τα κανονικά εισιτήρια παίζουν στα 700, άρα δίνω 70.000 μίλια για 500 ευρώ.

Επειδή θα κάνουμε και εσωτερικές πτήσεις (NY-LV & SF-NY), οι οποίες oneway πάνε γύρω στα 200 με βαλίτσα, μήπως αξίζει πιο πολύ να δώσω εκεί τα μίλια; Φόρος μόνο 5 ευρώ. Στις εσωτερικές, δίνω 12.500 μίλια για 200 ευρώ.

Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη!

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Γεια σας παιδιά, θα εκτιμούσα πολύ τα φώτα σας για εξαργύρωση εισιτηρίου για Αμερική τον Οκτώβριο του 26. ΟΚ, αργεί λίγο, αλλά κοιτάω τιμές για φετινό Οκτώβριο για να έχω μια ιδέα... :reading:

ATH-EWR-ATH 200 ευρώ & 70.000 μίλια δεν το λες και τόσο καλό deal, ε;
Γιατί τα κανονικά εισιτήρια παίζουν στα 700, άρα δίνω 70.000 μίλια για 500 ευρώ.

Επειδή θα κάνουμε και εσωτερικές πτήσεις (NY-LV & SF-NY), οι οποίες oneway πάνε γύρω στα 200 με βαλίτσα, μήπως αξίζει πιο πολύ να δώσω εκεί τα μίλια; Φόρος μόνο 5 ευρώ. Στις εσωτερικές, δίνω 12.500 μίλια για 200 ευρώ.

Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη!
Στην ουσία εκεί που κατέληξες θα έλεγα κιεγω... Εξαργύρωση σε εσωτερικές πτήσεις...Άσε που το 700αρι για Νέα Υόρκη είναι από τις υψηλότερες τιμές , πιθανότατα θα βρεις και χαμηλότερα αν έχεις το νου σου...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Στην ουσία εκεί που κατέληξες θα έλεγα κιεγω... Εξαργύρωση σε εσωτερικές πτήσεις...Άσε που το 700αρι για Νέα Υόρκη είναι από τις υψηλότερες τιμές , πιθανότατα θα βρεις και χαμηλότερα αν έχεις το νου σου...
Συν ότι στη μεγάλη πτήση θα μαζέψεις και μίλια που ενδεχομένως να χρειάζεσαι για αναβάθμιση

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Ξέρουμε τι σου δίνει η United στις εσωτερικές πτήσεις Αμερικής; Χειραποσκευή & βαλίτσα 23 κιλών; Επειδή δεν γράφει κάτι η Aegean.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Ξέρουμε τι σου δίνει η United στις εσωτερικές πτήσεις Αμερικής; Χειραποσκευή & βαλίτσα 23 κιλών; Επειδή δεν γράφει κάτι η Aegean.
Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, εννοείται ξοδεψε τα στις εσωτερικές πτήσεις. Ή κλείσε μοναδικά εισιτήρια. Για παράδειγμα Αθήνα-Νέα Υόρκη-Λας Βέγκας-Σαν Φρανσίσκο-Αθήνα, μην ξαναγυρίσεις Νέα Υόρκη. Όλο μαζί είναι 35000+12500+12500+35000 μίλια.

Η United στις εσωτερικές δίνει 8κιλη και αντικείμενο, 23κιλη σε Star Alliance Gold.

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλημέρα.
Έχω κάτι χιλιαααααδες πόντους στην Aegean bonus visa και θέλω να τσεκαρω πόσοι από αυτούς μπορούν να μετατραπούν σε μίλια.
Κατέβασα την εφαρμογή της Aegean αλλά φοβάμαι μήπως δεν υπάρχει τρόπος δοκιμής,και βάζοντας τους πόντους μου τους μετατρέψει με το κλικ που θα κάνω.
Έτσι γίνεται ή μπορώ να δω κ να μην τους μετατρέψω όλους αν δεν θέλω;

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καλημέρα.
Έχω κάτι χιλιαααααδες πόντους στην Aegean bonus visa και θέλω να τσεκαρω πόσοι από αυτούς μπορούν να μετατραπούν σε μίλια.
Κατέβασα την εφαρμογή της Aegean αλλά φοβάμαι μήπως δεν υπάρχει τρόπος δοκιμής,και βάζοντας τους πόντους μου τους μετατρέψει με το κλικ που θα κάνω.
Έτσι γίνεται ή μπορώ να δω κ να μην τους μετατρέψω όλους αν δεν θέλω;
Μπορείς να δεις πόσοι μετατρεπονται χωρίς να τους μετατρέψεις. Όταν βάλεις τον αριθμό της κάρτας σου εμφανίζει το σύνολο των μετατρεψιμων πόντων και σου ζητάει να βάλεις τον αριθμό των πόντων που θέλεις να μετατρέψεις

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.999
Μέλη
39.710
Νεότερο μέλος
Berry69

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα