Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Μία χαρά είναι οι low cost, αρκεί να γνωρίζεις εξαρχής ποιες ειναι οι έξτρα χρεώσεις για διάφορες υπηρεσίες που προσφέρουν (πχ βαλίτσες, αγορά συγκεκριμένης θέσης κ.ά.). Θα σου πρότεινα να μπεις στην ιστοσελίδα της εκάστοτε εταιρίας που σε ενδιαφέρει γιατί δεν ισχύουν σε όλες ακριβώς τα ίδια. Η Ryanair π.χ. τα έχει όλα πολύ αναλυτικά (και στα ελληνικά) οπότε θα μπορούσες να ρίξεις μια ματιά για να έχεις μια αρχική ιδέα.Καλησπερα σε ολα τα μελη και καλως σας βρηκα!
Οπως καταλαβατε κι απο τον τιτλο ειμαι εντελώς αρχαρια σε οτι αφορα τα ταξίδια καθως η μοναδική φορα που μπηκα σε αεροπλανο ηταν περιπου στα 6-7 μου χρονια κι αυτο σε πτηση εσωτερικου .
Ταξιδι-ονειρο για μενα ειναι εδω και πολλα χρονια η Νεα Υορκη κι ελπιζω μια μέρα να καταφερω να το κανω.
Στο θεμα μας λοιπον..
Θα ηθελα να με διαφωτισετε σχετικα με τα πρωτα σταδια ενος ταξιδιου.
Βασικα οι low bugdet αεροπορικες που ξεκινουν τις τιμες τους απο Χ€ ειναι γενικα μια ασφαλης επιλογη; Επισης θα ηθελα διευκρίνηση σχετικα με τις βαλιτσες. Τι επιτρεπεται στην καμπινα (μια 10κιλη αν δεν κανω λαθος η οποια χρεωνεται εξτρα απο το εισητηριο και τι αλλο και πως χρεωνονται;
Μην πειτε οτι δεν σας προειδοποίησα για την ασχετοσυνη μου!
Καθε πληροφορια καλοδεχουμενη