Giannisma
Member
Καλησπέρα σας,
Είμαι 18,5 χρονών και στις 4/3 θα πραγματοποιήσω το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό,συγκεκριμένα στη Sofia όπου σπουδάζει ο κολλητός μου.Το ταξίδι θα ξεκινήσει απ το Ηράκλειο Κρήτης Αεροπορικός για Αθήνα με Olympic Air και μετα προς Sofia αλλα και επιστροφή Αθήνα με Ryanair.
Κατ'αρχας αποσκευή θα χρησιμοποιήσω μια βαλιτσούλα Visa Delsey καμπίνας,όπου χωράει στα ορια των αεροπορικών.Για το θεμα ότι η μια δινει 8kg και η άλλη 10kg,πιστεύω θα την παλέψω.
Η κάθε πτήση με την άλλη έχει γύρω στη 1-1:30 ώρα διαφορά
Η ερωτήσεις που έχω είναι:
Είμαι 18,5 χρονών και στις 4/3 θα πραγματοποιήσω το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό,συγκεκριμένα στη Sofia όπου σπουδάζει ο κολλητός μου.Το ταξίδι θα ξεκινήσει απ το Ηράκλειο Κρήτης Αεροπορικός για Αθήνα με Olympic Air και μετα προς Sofia αλλα και επιστροφή Αθήνα με Ryanair.
Κατ'αρχας αποσκευή θα χρησιμοποιήσω μια βαλιτσούλα Visa Delsey καμπίνας,όπου χωράει στα ορια των αεροπορικών.Για το θεμα ότι η μια δινει 8kg και η άλλη 10kg,πιστεύω θα την παλέψω.
Η κάθε πτήση με την άλλη έχει γύρω στη 1-1:30 ώρα διαφορά
Η ερωτήσεις που έχω είναι:
- Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά με την Ryanair,κάποια tips ταξιδίου;
- Τα Boarding Passes,θα τα συγχρονίσω με το wallet του iPhone,θα κάνω δουλειά κανονικά στο check in..?
- Έχω ταυτότητα αλλά επειδή την έβγαλα πριν 4 χρόνια περίπου δεν είμαι και πολύ ''εγώ'' για να μην τρέχω για ταυτότητες κλπ,αν δεν την δεχτούν μπορώ να επειδείξω άδεια οδήγησης ;
- Πρέπει να βγάλω κάποιο έξτρα έγγραφο;
- Κατά το κλείσιμο πρέπει να δώσω Λατινικά η Ελληνικά στοιχεία στο site?(κατι διαβασα αλλα δε καταλαβα πολλα)