Καλημέρα σε όλους.Ειμαι νέο μέλος.Είμαι μόνη μαμα με 2 παιδια 9 και 11 ετων .Δεν εχουμε ξαναταξιδεψει εξωτερικο και θελω να κανουμε την αρχη μας.Ομως λογω ανασφαλειας σκεφτομαι οτι θα ηταν καλυτερα να επιλεξω ενα ταξιδι με ταξιδιωτικο για να μην ειμαστε μονοι μας.Επίσης αυτη την περίοδο δεν υπαρχει πολυς χρονος για οργανωση.Θ ηθελα να μου πειτε τις αποψεις σας..αν οντως θα ειναι καλα με ταξιδιωτικο ή αν θα ταλαιπωρηθουν χειροτερο τα παιδια με ατελειωτες αναμονες σε ουρες.
Σκεφτομουν για αρχη ενα τετραημερακι στη Ρωμη.Οποια γνωμη δεκτη γιατι ειδικα ο μεγαλος μου το ζηταει επιμονα και θελω να ξεπερσω κι εγω την ανασφαλεια μου.Σκεφτομαι οτι αν κανουμε το πρωτο ταξιδι με ταξιδιωτικο μετα θα ειμαι πιο κουλ ν αμπορω το επομενο να το οργανωσω και να παμε μονοι μας.Το αν θα βγει πιο ακριβο το ταξιδι με ταξιδιωτικο δεν με πειραζει...αρκει να το χαρουν.
Σκεφτομουν για αρχη ενα τετραημερακι στη Ρωμη.Οποια γνωμη δεκτη γιατι ειδικα ο μεγαλος μου το ζηταει επιμονα και θελω να ξεπερσω κι εγω την ανασφαλεια μου.Σκεφτομαι οτι αν κανουμε το πρωτο ταξιδι με ταξιδιωτικο μετα θα ειμαι πιο κουλ ν αμπορω το επομενο να το οργανωσω και να παμε μονοι μας.Το αν θα βγει πιο ακριβο το ταξιδι με ταξιδιωτικο δεν με πειραζει...αρκει να το χαρουν.