angeloskardaris
New Member
Καλή Ανάσταση να έχετε! Ταξιδεύω αύριο Μεγάλη Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη και Καππαδοκία αναγκαστικά για να μην πάρω άδεια. Θα είναι λίγο περίεργα...
Έχω μπερδευτεί. Δεν καταλαβαίνω αν λυπάσαι ή χαίρεσαι (σε συνδυασμό και με τον τίτλο) και γιατί.Καλή Ανάσταση να έχετε! Ταξιδεύω αύριο Μεγάλη Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη και Καππαδοκία αναγκαστικά για να μην πάρω άδεια. Θα είναι λίγο περίεργα...
και τριτης θα ελεγα.Μην το ξεχασω
View attachment 392682
Με εξαιρεση τις καραντινες, 12 χρονια εξω.Ούτε θυμάμαι από πότε έχω να κάνω Πάσχα Ελλάδα, σίγουρα 5-6 χρόνια τουλάχιστον και σκοπεύω να το συνεχίσω όσο πάει.
Έτσι!!! by the way, ευχαριστώ για την πρόταση για το Castille, πολύ καλό!Με εξαιρεση τις καραντινες, 12 χρονια εξω.
Ειμαστε off topic αλλα επαιρνα ενημερωσεις στο fb. Οταν πεθανε ο γερος ρεσεψιονιστ που ειχα δει την πρωτη φορα, του εκαναν κανονικο επικηδειο, γιατι ηταν μερος της ιστοριας του ξενοδοχειου. Τετοιες λεπτομερειες στη σχεση με τους εργαζομενους, δηλαδη να μην ειναι αναλωσιμοι καθε σεζον αλλα εκει ως τα βαθια γεραματα, τις μετραω πολυ.Έτσι!!! by the way, ευχαριστώ για την πρόταση για το Castille, πολύ καλό!
Είπα στον ταξιτζή ότι μου το πρότεινε φίλη και μου είπε "ξέρει από Μάλτα!"