Πρώτη φορά στην Κούβα!!!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλημέρα σε όλους!!
Σας παρακολουθώ καιρό και τώρα που ετοιμάζομαι για το ταξίδι μου στην Κούβα έγινα κι εγώ μέλος της ταξιδιαρικης ομάδας!!
Μπορείτε να προτείνετε κάποιο βιβλίο οδηγό ,γιατί απ ότι καταλαβαίνω δεν μπορούμε να βασιστούμε στο ιντερνέτ?
Ευχαριστώ!
Ανυπομονώ να επανέλθω με την δική μου ιστορία!!
Καλή αρχή. Να ετοιμαστείς για ένα ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο.
Ξεκινάς από το νήμα που ανέφεραν τα παιδιά «Απορίες Κούβα, πολλές απορίες» όπου θα βρεις τρομερά καλή πληροφόρηση για όλα. Απλά θέλει πολύ διάβασμα.
Επίσης καλό θα ήταν να διαβάσεις τις ιστορίες των φίλων όπου μπορείς να πάρεις εξαιρετικές ιδέες και με εικόνα:
https://www.travelstories.gr/commun...ές-Ιστορίες-Κ-Νότια-Αμερική.61/?prefix_id=324

Έρχεται και η δική μου σε λίγες μέρες.
Καλό διάβασμα!

Doritta

Member
Καλή αρχή. Να ετοιμαστείς για ένα ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο.
Ξεκινάς από το νήμα που ανέφεραν τα παιδιά «Απορίες Κούβα, πολλές απορίες» όπου θα βρεις τρομερά καλή πληροφόρηση για όλα. Απλά θέλει πολύ διάβασμα.
Επίσης καλό θα ήταν να διαβάσεις τις ιστορίες των φίλων όπου μπορείς να πάρεις εξαιρετικές ιδέες και με εικόνα:
https://www.travelstories.gr/community/forums/Ταξιδιωτικές-Ιστορίες-Κ-Νότια-Αμερική.61/?prefix_id=324

Έρχεται και η δική μου σε λίγες μέρες.
Καλό διάβασμα!
Ευχαριστώ!!!

AnastasiaG

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Να διευκρινήσω ότι μέσω skyscanner τα βρήκαμε...στο site της swiss ήταν πολύ πιο ακριβά..
Κατ αρχάς έχω μείνει άφωνη με την τιμή που βρήκες για τόσο κοντινό ταξίδι!!!! (Επίσης κλαιω τα λεφτακια μου!!!:rolleyes-80::haha:)

Κοίτα την αναζήτηση, και εγώ μέσω Skyscanner την έκανα, το οποίο σε οδηγεί στα σάιτ με τις προσφορές. Στην περίπτωση της KLM το σάιτ της αεροπορικής είχε την καλύτερη τιμή και προσπαθούσα μέσω αυτού αρχικά. Αφού προσπάθησα αρκετές φορές και δε μπορούσα να τα κλείσω κατέβασα την εφαρμογή μπας και, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αυτό που σας έστειλα :haha::haha:
Επίσης για τις ημερομηνίες που πάω εγώ Swiss δεν είδα καθολου δεν ξέρω γιατί...

Επόμενο Ταξίδι
Περού-Σβάλμπαρτ
850 με Turkish 6μιση μηνες πριν..
Υπήρχαν και πιο οικονομικά, με Aeroflot και KLM, αλλά στην πρώτη δε μας άρεσαν τα ωράριο και οι αναμονές ενδιάμεσα, και με την KLM, ενώ προσπάθησα ΠΑΡΑ πολλές φορές να τα κλείσω, δεν τα κατάφερα ποτέ, δε ξέρω γιατί. Το αποκορύφωμα ήταν όταν, πριν την πληρωμή μου έβγαζε μήνυμα ότι είμαι άτυχη και ξαφνικά ακρίβυναν τα εισιτήρια κατά 2.000 το άτομο!!! :haha::haha::haha:
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες . Αυτό με την KLM πρώτη φορά το ακούω να γίνετε . Τεσπα. Σου εύχομαι να περάσεις τέλεια !!!!

Το κλείσαμε 600 ευρώ με swiss πριν λίγες μέρες...
Όντως η Swiss έχει την καλύτερη τιμή

Last edited by a moderator:

Doritta

Member
Κατ αρχάς έχω μείνει άφωνη με την τιμή που βρήκες για τόσο κοντινό ταξίδι!!!! (Επίσης κλαιω τα λεφτακια μου!!!:rolleyes-80::haha:)

Κοίτα την αναζήτηση, και εγώ μέσω Skyscanner την έκανα, το οποίο σε οδηγεί στα σάιτ με τις προσφορές. Στην περίπτωση της KLM το σάιτ της αεροπορικής είχε την καλύτερη τιμή και προσπαθούσα μέσω αυτού αρχικά. Αφού προσπάθησα αρκετές φορές και δε μπορούσα να τα κλείσω κατέβασα την εφαρμογή μπας και, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αυτό που σας έστειλα :haha::haha:
Επίσης για τις ημερομηνίες που πάω εγώ Swiss δεν είδα καθολου δεν ξέρω γιατί...
Μην τα κλαίς! Θα περάσουμε όλοι σούπερ!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom