Πρώτη φορά στην Κούβα!!!

Doritta

Member
Καλημέρα σε όλους!!
Σας παρακολουθώ καιρό και τώρα που ετοιμάζομαι για το ταξίδι μου στην Κούβα έγινα κι εγώ μέλος της ταξιδιαρικης ομάδας!!
Μπορείτε να προτείνετε κάποιο βιβλίο οδηγό ,γιατί απ ότι καταλαβαίνω δεν μπορούμε να βασιστούμε στο ιντερνέτ?
Ευχαριστώ!
Ανυπομονώ να επανέλθω με την δική μου ιστορία!!

AnastasiaG

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Καλημέρα και καλωσήρθες @Doritta!! Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες!!! Ιδίως το θέμα που αναφέρει ο @Yorgos είναι κατατοπιστικότατο, αλλά προτείνω να τα διαβάσεις όλα!! Προσωπικά έχω ξεκοκκαλίσει ολόκληρο το φόρουμ και ακόμα έχω να ρωτάω!! :haha:
Πότε ταξιδεύεις?? Εγώ 18 - 28 Οκτωβρίου και δεν περνάει ο καιρός με τίποτα!!!!:lol:

Επόμενο Ταξίδι
Περού-Σβάλμπαρτ
Καλημέρα και καλωσήρθες @Doritta!! Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες!!! Ιδίως το θέμα που αναφέρει ο @Yorgos είναι κατατοπιστικότατο, αλλά προτείνω να τα διαβάσεις όλα!! Προσωπικά έχω ξεκοκκαλίσει ολόκληρο το φόρουμ και ακόμα έχω να ρωτάω!! :haha:
Πότε ταξιδεύεις?? Εγώ 18 - 28 Οκτωβρίου και δεν περνάει ο καιρός με τίποτα!!!!:lol:
Πόσο το έκλεισες το αεροπορικό ???:icon_redface:

AnastasiaG

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
850 με Turkish 6μιση μηνες πριν..
Υπήρχαν και πιο οικονομικά, με Aeroflot και KLM, αλλά στην πρώτη δε μας άρεσαν τα ωράριο και οι αναμονές ενδιάμεσα, και με την KLM, ενώ προσπάθησα ΠΑΡΑ πολλές φορές να τα κλείσω, δεν τα κατάφερα ποτέ, δε ξέρω γιατί. Το αποκορύφωμα ήταν όταν, πριν την πληρωμή μου έβγαζε μήνυμα ότι είμαι άτυχη και ξαφνικά ακρίβυναν τα εισιτήρια κατά 2.000 το άτομο!!! :haha::haha::haha:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
850 με Turkish 6μιση μηνες πριν..
Υπήρχαν και πιο οικονομικά, με Aeroflot και KLM, αλλά στην πρώτη δε μας άρεσαν τα ωράριο και οι αναμονές ενδιάμεσα, και με την KLM, ενώ προσπάθησα ΠΑΡΑ πολλές φορές να τα κλείσω, δεν τα κατάφερα ποτέ, δε ξέρω γιατί. Το αποκορύφωμα ήταν όταν, πριν την πληρωμή μου έβγαζε μήνυμα ότι είμαι άτυχη και ξαφνικά ακρίβυναν τα εισιτήρια κατά 2.000 το άτομο!!! :haha::haha::haha:
Συγγνώμη έβγαινε δηλαδή μια οθόνη με το κείμενο "είστε άτυχη, σκάστε 2 χιλιάρικα τώρα;". Από ποιο σάιτ έκλεινες;

Doritta

Member
Φεύγουμε στις 25/5 για 11 βράδια!!!!Ανυπομονώ!!!έχει πέσει μελέτη!

Το κλείσαμε 600 ευρώ με swiss πριν λίγες μέρες...

Ξεκίνησα ήδη!!!Ευχαριστώ Γιώργο!

Last edited by a moderator:

AnastasiaG

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Συγγνώμη έβγαινε δηλαδή μια οθόνη με το κείμενο "είστε άτυχη, σκάστε 2 χιλιάρικα τώρα;". Από ποιο σάιτ έκλεινες;
Παιδιά σοβαρά, είχα πάθει πλάκα!!! Είχα μπει απ΄την εφαρμογή της KLM!!!
Και επειδή μου είχε κάνει τρελή εντύπωση το έχω σκρινσοτ! (ps 2.700 παραπάνω, δε θυμόμουν καλά!)
Screenshot_20190326-231308.jpg

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αυτή είναι η αφαρμογή της KLM; Απίστευτο...

Doritta

Member
Παιδιά σοβαρά, είχα πάθει πλάκα!!! Είχα μπει απ΄την εφαρμογή της KLM!!!
Και επειδή μου είχε κάνει τρελή εντύπωση το έχω σκρινσοτ! (ps 2.700 παραπάνω, δε θυμόμουν καλά!)
View attachment 271404
Να διευκρινήσω ότι μέσω skyscanner τα βρήκαμε...στο site της swiss ήταν πολύ πιο ακριβά..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom