Πρώτη μέρα στο Travel Stories!

Απόλλωνας

New Member
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Το όνομα μου είναι Κωνσταντίνος Απόλλωνας και χαίρομαι που βρίσκομαι σε ένα σάιτ πλαισιωμένο απο ανθρώπους που αγαπούν τα ταξίδια! έχω ταξιδέψει σε διάφορες χώρες Ιταλία-Γερμανία-Τουρκία-Σκωτία-Αγγλία-Βουλγαρία και η εμπειρία των ταξιδιών είναι απλά ένα αριστούργημα!
Όποτε οραματίζομαι μια χώρα έμπαινα στο χώρο που δημοσιεύουν τόσοι πολλοί άνθρωποι εδώ και αντλούσα πληροφορίες για τα επόμενα μου ταξίδια! Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι! Σκοπεύω μέσα στον Ιούνιο-Ιούλιο να επισκεφτώ κάποιο νησί της Ιταλίας ή της Ισπανίας! (δεν σνομπάρω την Ελλάδα μας,Αύγουστο σειρά θα έχει κάποιο δικό μας νησί)...Κατά καιρούς έχω διαβάσει σε αναρτήσεις ανθρώπων εδώ πως νησιά της Ισπανίας δεν είναι εντυπωσιακά, αντιθέτως με γνώμες για τα Ιταλικά νησιά πιο θετικές και αξιόλογες!
Βασικά είμαι νατουραλιστής, μ'αρέσει πολύ η φύση οπότε δε θα είχα στο μυαλό μου κάτι άκρως τουριστικό, αλλά και φυσικά όχι μόνος σε ένα νησί! π.χ όχι κάτι σαν την Ίμπιζα(από όσα έχω ακούσει βασικά)
Θα ήθελα τη βοήθειά σας! θα είναι πολύτιμη!

tupacgr13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Καλή αρχή και καλά ταξίδια φίλος! Να περνάς όμορφα και ελπίζω τα υπόλοιπα μέλη να σε βοηθήσουν στο ερώτημά σου(εγώ δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω σε αυτό).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom