Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Με αφορμή το post του Δευκαλίωνα για προτάσεις και βελτιώσεις, δυο πραγματάκια εκ μέρους μου (κι από το Nepal παρακαλώ!):
- Δυσκολεύομαι λίγο στη διαχείριση των προσωπικών μηνυμάτων μου. Κύριος λόγος ότι αφού σβήσω η επεξεργαστώ κάποιο, με ξαναπετάει στην αρχή του menu και όχι στο επόμενο μήνυμα. Το αποτέλεσμα είναι να τα αφήνω εκεί που είναι χωρίς να τα ψάχνω και πολύ γρήγορα να γεμίζει το inbox μου. Προτείνω η να έχουμε περισσότερο χώρο για μηνύματα, η να εμφανίζονται όλα τα μηνύματα σε μια σελίδα η μετά από την επεξεργασία/ανάγνωση/σβήσιμο να μας πηγαίνει στο αμέσως επόμενο μήνυμα ώστε να μην υπάρχει χάσιμο χρόνου (ειδικά για όσους από εμάς έχουν αργές η ακριβές συνδέσεις). Επίσης, δεν ξέρω αν είναι εφικτό, αλλα θα ήταν πολύ χρήσιμο να μπορούσαμε να δούμε το περιεχόμενο (έστω τις δυο πρώτες φράσεις) του κάθε μηνύματος χωρίς να το ανοίξουμε, με mouse over, όπως γίνεται για παράδειγμα όταν κανεις mouse over πάνω από το όνομα ενός προορισμού και εμφανίζονται όλες οι σχετικές ιστορίες. Έτσι θα γλιτώναμε πολύ χρόνο από το υποχρεωτικό άνοιγμα του κάθε μηνύματος ξεχωριστά. Πολλά ζητάω, e?
- Γίνεται η υπηρεσία της μετατροπής των greeklish σε ελληνικά να εγκατασταθεί κατά κάποιο τρόπο στο site? Νομίζω πως κάτι τέτοιο υπονvοείται στο site της iinoetics με τα widgets.
- Το να μπορείς να δίνεις και να παίρνεις ευχαριστώ σε κάθε μήνυμα είναι ίσως η πιο χρήσιμη εφαρμογή του site. Θα ήταν ωραίο να υπήρχε ειδοποίηση για κάθε φορα που παίρνεις ένα η τουλάχιστον να υπήρχε ένας τρόπος να ξέρεις ποιος όσου έδωσε ένα ευχαριστώ και για ποιο post. Έτσι όπως έινια αυτή τη στιγμή, εγώ τουλάχιστον χάνω τη μπάλα λίγο: μπαίνω σήμερα στο site, βλέπω πως έχω 12 ευχαριστώ παραπάνω από εχτές αλλα δεν γνωρίζω για ποιο post μου εδόθησαν. Όταν προσπαθώ να το εντοπίσω ψάχνοντας τα μηνύματα στα οποια πήρα thanks, αυτά εμφανίζονται όχι με σειρά ανάλογη με το πιο πρόσφατο ευχαριστώ, αλλα με μάλλον τυχαία σειρά.