• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Alpha bank bonus

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στρασβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού

pan82

Member
μειωσε τα επιτοκια η αλφα μπανκ @paefstra ... ποντους ακομα να δωσει
Πάντως νομίζω ότι δε μείωσε καθόλους τους πόντους που δίνει ενώ κάθε φορά θυμάμαι ότι οι πόντοι έπεφταν αναλογικά με τις μειώσεις των επιτοκιών. Πιθανόν για να χρυσώσει το χάπι σε όσους θελουν τους πόντους.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Να ρωτήσω αν με Bonus πόντους κλείνεις μόνο economy εισιτήρια ή και business ;;
Συνήθως βρίσκεις και πιο εύκολα business γιατί θέλει 26.000 πόντους/ πτήση αντί των 16.000 πόντων για economy για μεσαίες διαδρομές εξωτερικού π.χ. Παρίσι, Βρυξέλλες κλπ.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Συνήθως βρίσκεις και πιο εύκολα business γιατί θέλει 26.000 πόντους/ πτήση αντί των 16.000 πόντων για economy για μεσαίες διαδρομές εξωτερικού π.χ. Παρίσι, Βρυξέλλες κλπ.

Επειδή όσες φορές έψαξα, έβρισκα μόνον economy, για αυτό μου δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση. Ίσως όμως ήταν τυχαίο.
Η διαδικασία ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας είναι η ίδια με των μιλίων;;

giannis228

Member
Εγω προλαβα να κλειδωσω το 1% γιατι φωναζε απο χιλιομετρα.
Να πω οτι δεν τα "λεγα?
Αν δεις την ετησια, προεξοφλουν κι αλλη πτωση.
Επιστρεφουμε στα ψιχουλα που παιρναμε.
Ε ναι σιγουρα θα πεσουν και αλλο !

Πάντως νομίζω ότι δε μείωσε καθόλους τους πόντους που δίνει ενώ κάθε φορά θυμάμαι ότι οι πόντοι έπεφταν αναλογικά με τις μειώσεις των επιτοκιών. Πιθανόν για να χρυσώσει το χάπι σε όσους θελουν τους πόντους.
Τους ποντους οχι δεν τους μειωσε ! Ισως τρεξει καμια προσφορα με διπλους ποντους ποιος ξερει

efipoly

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδριτη
Ταξίδι-Όνειρο
Αίγυπτο
Επειδή όσες φορές έψαξα, έβρισκα μόνον economy, για αυτό μου δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση. Ίσως όμως ήταν τυχαίο.
Η διαδικασια για να αλλαξεις ημερομηνια ειναι ιδια ειτε για flex ειτε για business , αλλα το αρνητικο ειναι οτι δεν βρισκεις ευκολα ημερομηνιες οταν εχεις αγορασει θεση business ενω μπορει να εχει απλες θεσεις. Το εχω παθει μια φορα με business και παλι δεν προσεξα και εκλεισα θεση comfort flex και παλι δυσκολευομαι να αλλαξω πτησεις.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Δεν έχω κάνει ποτέ αλλαγή ή ακύρωση εισιτηρίων γιατί τα παίρνω πάντα σε έκτακτες περιπτώσεις.
Ξέρω όμως ότι η αλλαγή γίνεται μέσω τηλεφωνικού κέντρου και όχι με διαχείριση της κράτησης.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα