Και τα δύο, βάσει διαθεσιμότητας πάντα.Να ρωτήσω αν με Bonus πόντους κλείνεις μόνο economy εισιτήρια ή και business ;;
Και τα δύο, βάσει διαθεσιμότητας πάντα.Να ρωτήσω αν με Bonus πόντους κλείνεις μόνο economy εισιτήρια ή και business ;;
Πάντως νομίζω ότι δε μείωσε καθόλους τους πόντους που δίνει ενώ κάθε φορά θυμάμαι ότι οι πόντοι έπεφταν αναλογικά με τις μειώσεις των επιτοκιών. Πιθανόν για να χρυσώσει το χάπι σε όσους θελουν τους πόντους.μειωσε τα επιτοκια η αλφα μπανκ @paefstra ... ποντους ακομα να δωσει
Συνήθως βρίσκεις και πιο εύκολα business γιατί θέλει 26.000 πόντους/ πτήση αντί των 16.000 πόντων για economy για μεσαίες διαδρομές εξωτερικού π.χ. Παρίσι, Βρυξέλλες κλπ.Να ρωτήσω αν με Bonus πόντους κλείνεις μόνο economy εισιτήρια ή και business ;;
Συνήθως βρίσκεις και πιο εύκολα business γιατί θέλει 26.000 πόντους/ πτήση αντί των 16.000 πόντων για economy για μεσαίες διαδρομές εξωτερικού π.χ. Παρίσι, Βρυξέλλες κλπ.
Ε ναι σιγουρα θα πεσουν και αλλο !Εγω προλαβα να κλειδωσω το 1% γιατι φωναζε απο χιλιομετρα.
Να πω οτι δεν τα "λεγα?
Αν δεις την ετησια, προεξοφλουν κι αλλη πτωση.
Επιστρεφουμε στα ψιχουλα που παιρναμε.
Τους ποντους οχι δεν τους μειωσε ! Ισως τρεξει καμια προσφορα με διπλους ποντους ποιος ξερειΠάντως νομίζω ότι δε μείωσε καθόλους τους πόντους που δίνει ενώ κάθε φορά θυμάμαι ότι οι πόντοι έπεφταν αναλογικά με τις μειώσεις των επιτοκιών. Πιθανόν για να χρυσώσει το χάπι σε όσους θελουν τους πόντους.
Η διαδικασια για να αλλαξεις ημερομηνια ειναι ιδια ειτε για flex ειτε για business , αλλα το αρνητικο ειναι οτι δεν βρισκεις ευκολα ημερομηνιες οταν εχεις αγορασει θεση business ενω μπορει να εχει απλες θεσεις. Το εχω παθει μια φορα με business και παλι δεν προσεξα και εκλεισα θεση comfort flex και παλι δυσκολευομαι να αλλαξω πτησεις.Επειδή όσες φορές έψαξα, έβρισκα μόνον economy, για αυτό μου δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση. Ίσως όμως ήταν τυχαίο.
Η διαδικασία ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας είναι η ίδια με των μιλίων;;
Δεν έχω κάνει ποτέ αλλαγή ή ακύρωση εισιτηρίων γιατί τα παίρνω πάντα σε έκτακτες περιπτώσεις.Επειδή όσες φορές έψαξα, έβρισκα μόνον economy, για αυτό μου δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση. Ίσως όμως ήταν τυχαίο.
Η διαδικασία ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας είναι η ίδια με των μιλίων;;