Καλησπέρα σε όλους!
Μιά και αρχίζει να ξαναζεσταίνεται η ατμομηχανή των ταξιδιών άρχισα σχεδιασμό για Νοτιοδυτική Γαλλία. Ο σχεδιασμός είναι για Σεπτέμβρη.
Εχοντας μελετήσει σχεδόν όλες τις αναφορές των μελών έχω καταλήξει σε αυτό το πρόγραμμα, νομίζω εχω συμπεριλάβει σχεδόν όλα τα μέρη που αναφέρονται.
Θέλουμε αφιξη/αναχώρηση απο το ίδιο αεροδρόμιο γιατί θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο.
Το πρόγραμμα εχει 10 διανυκτερεύσεις αλλά θα ήθελα να τις κάνω 12-13. Προς τα πού να κινηθώ? Για το Μπορντώ δεν είναι πολλές 2-3 διανυκτερεύσεις, υπάρχουν ενδιαφέρουσες ημερήσιες εκεί κοντά?
Επιπλέον προτάσεις δεκτές.
Εφτιαξα λοιπόν το κάτωθι πρόγραμμα:
Διαμονή Τουλούζη (3 νύχτες)
-Toulouse αφιξη, ½ μέρα στην πόλη
-Toulouse-Carcassone 94 km
-Toulouse- Castelnaud de Montmiral– Cordes sur ciel-Najac—Tarn – Albi 208km
Διαδρομή Toulouse-Sarlat
-Toulouse – Bruniquel- Saint Cirq Lapopie- Cahors - Sarlat (247 km)
Διαμονή Sarlat (4 νύχτες)
Sarlat αφιξη βράδυ
Sarlat
Sarlat- Domme-Roque Gageac-Beynac-Saint Cyprien- Chateau de Castelnaud 56km
Sarlat –Roccamadour 103km
Διαδρομή Sarlat – Periguex
- Sarlat- Les Cabanes du Breuil-Les Eyzies de tayac – la roque st. Christophe- Lascaux-Perigueux 114km
Διαμονή Perigueux (3 νυχτες)
- Perigueux-Dordogne (ειναι πολύ κοντά) 6km
- Perigueux- Brantôme en Périgord- Saint-Jean-de-Cole- Marqueyssac -Perigueux 105km
- Αναχώρηση για Toulouse (πτήση απογευματινή)
Ερωτήσεις:
1. Πρέπει να αφιερώσω μία επιπλέον ολόκληρη μέρα στην Toulouse?
2. Την ημέρα που είναι αφιερωμένη μόνο στη Sarlat να της προσθέσω κάποιο μέρος επιπλέον ή να μεταφέρω κάποιο αξιοθέατο απο άλλη μέρα? Η πόλη χρειάζεται απο μόνη της ολόκληρη μέρα?
Διαμονή θα είναι μέσα στις πόλεις οπότε θα μπορούμε να τις δούμε απόγευμα/βράδυ.
Ευχαριστώ!!!
Μιά και αρχίζει να ξαναζεσταίνεται η ατμομηχανή των ταξιδιών άρχισα σχεδιασμό για Νοτιοδυτική Γαλλία. Ο σχεδιασμός είναι για Σεπτέμβρη.
Εχοντας μελετήσει σχεδόν όλες τις αναφορές των μελών έχω καταλήξει σε αυτό το πρόγραμμα, νομίζω εχω συμπεριλάβει σχεδόν όλα τα μέρη που αναφέρονται.
Θέλουμε αφιξη/αναχώρηση απο το ίδιο αεροδρόμιο γιατί θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο.
Το πρόγραμμα εχει 10 διανυκτερεύσεις αλλά θα ήθελα να τις κάνω 12-13. Προς τα πού να κινηθώ? Για το Μπορντώ δεν είναι πολλές 2-3 διανυκτερεύσεις, υπάρχουν ενδιαφέρουσες ημερήσιες εκεί κοντά?
Επιπλέον προτάσεις δεκτές.
Εφτιαξα λοιπόν το κάτωθι πρόγραμμα:
Διαμονή Τουλούζη (3 νύχτες)
-Toulouse αφιξη, ½ μέρα στην πόλη
-Toulouse-Carcassone 94 km
-Toulouse- Castelnaud de Montmiral– Cordes sur ciel-Najac—Tarn – Albi 208km
Διαδρομή Toulouse-Sarlat
-Toulouse – Bruniquel- Saint Cirq Lapopie- Cahors - Sarlat (247 km)
Διαμονή Sarlat (4 νύχτες)
Sarlat αφιξη βράδυ
Sarlat
Sarlat- Domme-Roque Gageac-Beynac-Saint Cyprien- Chateau de Castelnaud 56km
Sarlat –Roccamadour 103km
Διαδρομή Sarlat – Periguex
- Sarlat- Les Cabanes du Breuil-Les Eyzies de tayac – la roque st. Christophe- Lascaux-Perigueux 114km
Διαμονή Perigueux (3 νυχτες)
- Perigueux-Dordogne (ειναι πολύ κοντά) 6km
- Perigueux- Brantôme en Périgord- Saint-Jean-de-Cole- Marqueyssac -Perigueux 105km
- Αναχώρηση για Toulouse (πτήση απογευματινή)
Ερωτήσεις:
1. Πρέπει να αφιερώσω μία επιπλέον ολόκληρη μέρα στην Toulouse?
2. Την ημέρα που είναι αφιερωμένη μόνο στη Sarlat να της προσθέσω κάποιο μέρος επιπλέον ή να μεταφέρω κάποιο αξιοθέατο απο άλλη μέρα? Η πόλη χρειάζεται απο μόνη της ολόκληρη μέρα?
Διαμονή θα είναι μέσα στις πόλεις οπότε θα μπορούμε να τις δούμε απόγευμα/βράδυ.
Ευχαριστώ!!!
Last edited: