Πρόβλημα στην πρόσβαση από συγκεκριμένες εταιρείες internet

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Από χθες το μεσημέρι υπάρχει πρόβλημα και από κάποιες εταιρείες ίντερνετ (forthnet, OnTelecoms) ο κόσμος δε μπορεί να "δει" το Travelstories.

Υπάρχει μια μαραθώνια προσπάθεια ταυτοποίησης του προβλήματος από χτες τόσο από εμάς όσο και από τις παραπάνω εταιρείες, και με τον έναν τρόπο ή τον άλλον το πρόβλημα θα λυθεί.

Μέχρι να λυθεί, όσοι έχετε φίλους/γνωστούς που δε μπορούν να μπουν στο site, πείτε τους ότι μπορούν να χρησιμοποιούν proxy server για να μπαίνουν, όπως για παράδειγμα αυτός:

Hide My Ass! Free Proxy and Privacy Tools - Surf The Web Anonymously - γράφετε απλά τη διεύθυνση του travelstories και πατάτε enter.

:)

UPDATE 10:58: το πρόβλημα λύθηκε :)

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Εγώ πάντως αφεντικό από On Telecoms μπαίνω κανονικά...:)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
είμαι κι εγώ μιά απ αυτούς που έχουν πρόβλημα από χθές βράδυ μέχρι και τώρα και αναρωτιόμουν τί συμβαίνει...
μετά κόπων και βασάνων επιτέλους μπήκα!

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εγώ προσπαθούσα χθες βράδυ για ώρες αλλά δεν (μέχρι που είδα την ανακοίνωση στο fb). Σήμερα ευτυχώς μπαίνω κανονικά!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..εγω σημερα ειδα και επαθα να μπω...

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Είχα κι εγώ πρόβλημα με την είσοδο και τώρα αφού τα κατάφερα εμφανίζεται το εξής (που δεν το είχα πριν): στο προφίλ το δικό μου αλλά και των άλλων, εκεί που λέει χάρτης, πληροφορίες κλπ, κάποια από αυτά εμφανίζονται με "???" αντί για λέξεις...Δεν ξέρω αν είναι παροδικό το πρόβλημα, σκέφτηκα να το αναφέρω!

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
απ'ότι φαίνεται χάσαμε κάποιες γραμματοσειρές...!!!

spor_os

Administrator
Υπήρχε ένα πρόβλημα με το σερβέρ και ήταν κλειστό το φόρουμ για λίγη ώρα. Αυτό είχε σαν συνέπεια και το πρόβλημα με τα ερωτηματικά.
Προσπαθούμε να επιλύσουμε όλα τα προβλήματα που προέκυψαν.

Αν εντοπίσετε κάτι άλλο παρακαλώ ενημερώστε εδώ.

Σας ευχαριστώ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα