• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προταση για hotel-resto ανα χωρα

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Σκεφτομουν κατι αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο.
Ο Traveller με τα ζευγαρακια του ανα ηπειρο εχει κανει θαυμασια δουλεια ,οπως επισης στα διαφορα θεματα που ανοιγονται κατα καιρους εχουν προταθει ωραιες ιδεες απο πολλους.
Ομως πολλες φορες καποιος θελει κατι συγκεκριμενο ,μπορει να βιαζεται ,να μην θελει να διαβαζει ολα τα ποστς κλπ κλπ
Θα μπορουσε να γινει μια λιστα για καθε χωρα του στυλ:
Γερμανια
Ξενοδοχεια
1.
2.....
εστιατορια-καφε
1.2.......
Ετσι ωστε καποιος να επιλεγει τη χωρα και να του βγαζει -χωρις πολλα πολλα ψαξιματα ..αυτο κι αυτο κι αυτο....
Τα μελη θα μπορουσαν να μπαινουν στις χωρες και να προσθετουν νεα χοτελ και ρεστο που εχουν ανακαλυψει.
Γινεται κατι τετοιο?

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Koπελιά το θέμα ειναι καβατζωμένο απο τον μαίτρ του είδους ...
γι αυτό....σιγούμε..:cool:

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
παραθεση ηθελα να πατησω οχι ευχαριστω αλλα δεν πειραζει χαλαλι :D
μα η Κλεοπατρα αν καταλαβα εννοει να ομαδοποιησουμε ολες τις πληροφοριες που αναζητουμε κατα καιρους οχι ν αβγει ενας και να πει για ολα;)

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Κάτι τέτοιο δεν ανέφερε ο Δευκαλίων ότι είναι στα υπόψη του; Όχι μόνο ξενοδοχεία εστιατόρια, αλλά διάφορες πληροφοριες ανά προορισμό. Απλώς θέλει πολλή δουλειά, δεν ξέρω πώς θα γίνει. Κάτι σαν wikipedia δλδ. Κάτι τέτοιο δεν εννοείς;

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
οντως ειναι αρκετα δυσκολο... παντως αν χρειαστει βοηθεια εγω ως αργοσχολη φοιτητρια ειμαι διαθεσιμη:D:D:D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δεν ειπαμε να του παρουμε τα πρωτεια .Ειπαμε αυτες τι δυνατες πληροφοριες του ιδιου και αλλων αν μπορουμε να τις ομαδοποιησουμε ,ωστε να μην χρειαστει να ανατρεχει καποιος -και κυριως καινουριος -σε ολα τα ν θεματα που εχουν ανοιξει για μια χωρα η πολη.
Αν ειναι ανεφικτο...no problem

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καθόλου ανέφικτο δεν είναι, ίσα ίσα που θα ήταν επιθυμητό, απλά προσπαθώ να βρω μια λύση που να μην που΄με σε 6 μήνες πάλι οκ καλό ήταν δε μας φτάνει τώρα πάμε να κάνουμε κάτι καινούριο πάλι.

Δείτε λίγο τη λύση της wiki που περιγράφω στο άλλο τόπικ.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ναι το εχω διαβασει το τοπικ της wiki.
Ξερεις αφεντικο ακομα και μεις οι παλιοτεροι καποιες φορες θελουμε κατι συντομο και αμεσο ,ειτε γιατι δεν εχουμε χρονο και ορεξη να ψαχνουμε στα πολλα παρομοια θεματα ,ειτε γιατι δουλευουμε και δεν προλαβαινουμε ,ειτε γιατι μαλλιοτραβιομαστε εκεινη την ωρα σε καποιο αλλο thread.
Οποτε εμενα θα με βολευε πολυ για παραδειγμα:θελω να παω Βερολινο?Παω στην αναλογη ενοτητα βρισκω 5 ξενοδοχεια και 7 εστιατορια και κανω τη δουλεια μου.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Άρα τελικά δε κατάλαβα όμως, σου φαίνεται καλή ιδέα το wiki ή όχι; :)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ναι το wiki ειναι πολυ καλη ιδεα.Κατι τετοιο εννοουσα και γω.Το παραπανω ποστ μου δεν ηταν καποια κριτικη του wiki.
Ηταν μια αιτιολογηση του οτι χρειαζομαστε κατι τετοιο για τους λογους που ανεφερα.
Για παραδειγμα στα καταπληκτικα ζευγαρακια του Νικου θα πρεπει να κατσεις να τα διαβαζεις ολα για να βρεις πχ ξενοδοχειο για τη Ρωμη ενω μπορει να θες να βρεις κατι στο τσακ μπαμ

getxowoman

Member
Σε κάθε τόπικ/θέμα υπάρχει επίσης το κουμπί της αναζήτησης, όπου γράφει αναζήτητηση στο θέμα. Μέσω της επιλογής αυτής πραγματοποιείται αναζήτηση μόνο στο συγκεκριμένο θέμα.

Και στο παραδειγμα που θες, βαζουμε τη λεξη Ρωμη και βγαινει αυτη η σελιδα: http://www.travelstories.gr/search.php?searchid=1623974

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom