• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Προτάσεις εξωτικών προορισμών...Βοήθεια...

Kwstakis

Member
Καλησπέρα,
είμαι νέο μέλος στην παρέα (είχαμε συστηθεί στο section Νέα Μέλη) και παντελώς άσχετος με τα ταξίδια(μερικά επαγγελματικά και ένα-δύο που δεν τα είχα κανονίσει εξολοκλήρου εγώ...).Επειδή ο χρόνος τρέχει και δεν τον προλαβαίνω με τίποτα, αρχίζω και αγχώνομαι με το ταξίδι που θέλω να κάνω...έτσι ζητάω την βοήθεια σας. Ένας άλλος λόγος που θέλω να γίνουν όλα "καλά" είναι επειδή με το έτερων ήμισυ θα είναι το πρώτο μας ταξίδι, οπότε...:shock:
Έχω διαβάσει και άλλα παρόμοια θέματα μελών που με μπέρδεψαν...γι αυτό πήρα το θάρρος και ανοίγω καινούργιο...
1)Η περίοδος που μπορεί να πραγματοποιηθεί το ταξίδι είναι από 1 Αυγούστου έως 15.
2)Οι μέρες θα ήθελα να είναι όσο το δυνατόν περισσότερες αν το επιτρέπει το μέρος(να μην βαρεθούμε σε 5μέρες και ο καιρός να είναι καλός).
3)Ο οικονομικός παράγοντας είναι ένα θέμα...υπολογίζω στα 2000€.
4)Θα πάμε μέσο πρακτορείου και σκέφτομαι να αποκλείσω το group.
5)Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο/κουραστικό μήνυμα...

Last edited by a moderator:

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Καλησπέρα,
είμαι νέο μέλος στην παρέα (είχαμε συστηθεί στο section Νέα Μέλη) και παντελώς άσχετος με τα ταξίδια(μερικά επαγγελματικά και ένα-δύο που δεν τα είχα κανονίσει εξολοκλήρου εγώ...).Επειδή ο χρόνος τρέχει και δεν τον προλαβαίνω με τίποτα, αρχίζω και αγχώνομαι με το ταξίδι που θέλω να κάνω...έτσι ζητάω την βοήθεια σας. Ένας άλλος λόγος που θέλω να γίνουν όλα "καλά" είναι επειδή με το έτερων ήμισυ θα είναι το πρώτο μας ταξίδι, οπότε...:shock:
Έχω διαβάσει και άλλα παρόμοια θέματα μελών που με μπέρδεψαν...γι αυτό πήρα το θάρρος και ανοίγω καινούργιο...
1)Η περίοδος που μπορεί να πραγματοποιηθεί το ταξίδι είναι από 1 Αυγούστου έως 15.
2)Οι μέρες θα ήθελα να είναι όσο το δυνατόν περισσότερες αν το επιτρέπει το μέρος(να μην βαρεθούμε σε 5μέρες και ο καιρός να είναι καλός).
5)Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο/κουραστικό μήνυμα...

τον αυγουστο νομιζω δεν ειναι τοσο καλα τα πραγματα οσον αφορα το καιρο π.χ ειναι περιοδος τυφωνων στη καραιβικη.
η ταυλανδη λενε οτι ειναι πολυ πολυ οικονομικος προορισμος, ενας φιλος μου που πηγε τον νοεμβριο μου ελεγε οτι ητανε τσαμπα.
βεβαια δεν ειμαι η πιο αρμοδια να σου δωσω συμβουλες εδω μεσα γιατι εχω παει μονο μαλδιβες αλλα βαλε στο μυαλο σου ενα μερος που θα ηθελες πολυ να πας και ψαξε για εκει γιατι αν εχεις υποψιν σου για παραδειγμα 10 προορισμους θα πελαγωσεις και παντα να ψαχνεις τι παιζει με το καιρο,
εγω εψαχνα για καραιβικη πριν κανα δυο μηνες και παντου διαβαζα οτι καλυτερα ειναι να πας απο νοεμβριο και μετα αλλα πανω στο ψαξιμο βρκα ενα νησακι πολυ κοντα στη βενεζουελα που ειναι εκτος ζωνης τυφωνων, αν θυμαμαι καλα λεγεται isla margarita και ηταν και πολυ φθηνα, η μπυρα π.χ ειχε 0.50€

αν κλεισεις μονος σου χωρις πρακτορειο θα σου βγει πολυ πιο φθηνα, δεν εινια δυσκολο και γω φοβομουνα τη πρωτη φορα αλλα δεν ειναι τιποτα πιστεψε με. δοκιμασε και με αεροπορικες εταιριες low cost.

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Οι μέρες θα ήθελα να είναι όσο το δυνατόν περισσότερες αν το επιτρέπει το μέρος(να μην βαρεθούμε σε 5μέρες και ο καιρός να είναι καλός).
Φαντάζομαι όταν λες 2.000€ εννοείς το άτομο, έτσι; Γιατί αν μιλάς και για τους δυο σας το πολύ να σε στείλουμε καμιά Αίγυπτο να ψηθείτε αυγουστιάτικα:haha:

Πάντως με τέτοιο μπάτζετ μάλλον για ΝΑ Ασία σας βλέπω. Για την Ινδονησία και τη Μαλαισία νομίζω ότι είναι καλή περίοδος, γιατί για Ταϋλάνδη-Βιετνάμ-Μαλδίβες είναι περίοδος βροχών. Επίσης και τα δύο μέρη έχουν πράγματα να κάνετε και να δείτε.

Για 15 μέρες ίσως να πρέπει να συνδυάσετε δύο μέρη. Υπολόγισε ότι οι μέρες θα είναι 12 ή 13 καθαρές αν βγάλεις τα ταξίδια, οπότε ίσως να θέλεις να συνδυάσεις καμιά Σιγκαπούρη, Μπανγκόγκ, οτιδήποτε, εξαρτάται με ποια εταιρεία θα πετάξετε.

Πάντως όπως λέει και η Γιώτα ίσως είναι καλύτερα να μην κλείσετε με πρακτορείο. Θα πρότεινα να σκεφτείτε λίγο πού θέλετε να πάτε και μετά φαντάζομαι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε εμείς από εδω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα