• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προτάσεις για νέα απόδραση!

despinav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία, Ταϋλάνδη
Μετά την επιστροφή μου από Τυνησία :D:D:D:D:D:D:D έχω ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζω - ψάχνω μάλλον το επόμενο ταξίδι για το μήνα Ιούλιο. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιου κοντινού προορισμού τον Ιούνιο αλλά δεν είναι σίγουρο οπότε:
Τα δεδομένα είναι τα εξής :
1) Budget το ανώτερο 2000? (total/άτομο) (αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το εξαντλήσω απαραίτητα:D)
2) Προορισμός σε καμία περίπτωση εντός Ευρώπης
3) Κλίμα ζεστό (αλλά υποφερτή ζέστη) (είχα σχέδια για Μαρόκο αλλά .. το αντέχει κανείς το μήνα Ιούλιο;)
4) Έπαιζε και η σκέψη για Κένυα αλλά το μήνα Ιούλιο αξίζει;
5) Συνδιασμός οργανωμένου και όχι. Κάποια πράγματα θα τα κανονίσω με πρακτορείο και κάποια όχι. (Αναφορά για τις πρώτες μου εντυπώσεις με γκρουπ θα σας κάνω στην ταξιδιωτική μου ιστορία - αν δεν είχα καταπληκτικη παρέα από την πρώτη στιγμή ώστε να κάνουμε και το δικό μας πρόγραμμα θα τους είχα αφήσει όλους - απαράδεκτη η φιλοσοφία τους κατα την προσωπική μου άποψη)
6) Διαθέσιμος χρόνος 8-9 διανυκτερεύσεις το ανώτερο - σύνολο 10 ημέρες

Περιμένω ανυπόμονα!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Despinav βλέπω τοχεις το πακετάκι σου!!
κοίτα μην το ακουμπήσεις πουθενά αβασάνιστα μόνο για 10 διανυκτερεύσεις...:D
έχεις πολλές μα πολλές επιλογές..
θα αφήσω να πουν οι άλλοι και μετά εγώ!:cool:
(καταλαβαίνεις θελω να αποφύγω το κράξιμο)

Traveller

Member
Όχι πως μου πέφτει λόγος , δεν θα γίνω και γούστο σου, αλλά την στιγμή που μπορείς να διαθέσεις μέχρι 2.000? η άποψη ότι Ιούλιο μήνα δεν θέλεις να πας με κανένα τρόπο στην Ευρώπη έχει μαζοχιστικές τάσεις... γιατί απλά ο Ιούλιος μαζί με τον Ιούνιο είναι ιδανικοί μήνες για φανταστικές διακοπές στην Ευρώπη... δεν υπάρχει σύγκριση διακοπών μεταξύ Ιταλίας ή Γαλλίας π.χ με το Μαρόκο ή την Κένυα που ψάχνεις... θα το ξαναπώ... είναι βέβαια η προσωπική μου άποψη και όποιος θέλει την ακούει, αλλά μετά τα τόσα ταξίδια που έχω κάνει σαν την Ευρώπη δεν υπάρχει πουθενά... συνδιάζει τα πάντα στα απόλυτα και καλύτερα μεγέθη... ειδικά εσύ που έχεις ταξιδέψει ελάχιστα στην Ευρώπη μου φαίνεται πραγματικά αστείο να τρέχεις Ιούλιο μήνα για λαγού αυγά... όποιος θέλει με ακούει, όποιος όχι ας τρέχει καλοκαιριάτικα στην Ταυλάνδη, το Μαρόκο και την Κένυα... όλα είναι θέματα επιλογών...

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Σρι Λάνκα ή Μπαλί. Διάλεξε και πάρε!

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Μετά την επιστροφή μου από Τυνησία :D:D:D:D:D:D:D έχω ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζω - ψάχνω μάλλον το επόμενο ταξίδι για το μήνα Ιούλιο. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιου κοντινού προορισμού τον Ιούνιο αλλά δεν είναι σίγουρο οπότε:
Τα δεδομένα είναι τα εξής :
1) Budget το ανώτερο 2000? (total/άτομο) (αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το εξαντλήσω απαραίτητα:D)
2) Προορισμός σε καμία περίπτωση εντός Ευρώπης
.......
6) Διαθέσιμος χρόνος 8-9 διανυκτερεύσεις το ανώτερο - σύνολο 10 ημέρες

Περιμένω ανυπόμονα!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Μπράβο Δεσποινάκι :clap::clap: Είδες που η αρχή είναι το ήμισυ του παντός..... Σου εύχομαι καλή επιλογή:D

Όχι πως μου πέφτει λόγος , δεν θα γίνω και γούστο σου, αλλά την στιγμή που μπορείς να διαθέσεις μέχρι 2.000? η άποψη ότι Ιούλιο μήνα δεν θέλεις να πας με κανένα τρόπο στην Ευρώπη έχει μαζοχιστικές τάσεις... γιατί απλά ο Ιούλιος μαζί με τον Ιούνιο είναι ιδανικοί μήνες για φανταστικές διακοπές στην Ευρώπη... δεν υπάρχει σύγκριση διακοπών μεταξύ Ιταλίας ή Γαλλίας π.χ με το Μαρόκο ή την Κένυα που ψάχνεις... θα το ξαναπώ... είναι βέβαια η προσωπική μου άποψη και όποιος θέλει την ακούει, αλλά μετά τα τόσα ταξίδια που έχω κάνει σαν την Ευρώπη δεν υπάρχει πουθενά... συνδιάζει τα πάντα στα απόλυτα και καλύτερα μεγέθη... ειδικά εσύ που έχεις ταξιδέψει ελάχιστα στην Ευρώπη μου φαίνεται πραγματικά αστείο να τρέχεις Ιούλιο μήνα για λαγού αυγά... όποιος θέλει με ακούει, όποιος όχι ας τρέχει καλοκαιριάτικα στην Ταυλάνδη, το Μαρόκο και την Κένυα... όλα είναι θέματα επιλογών...
Καλά τι είχαν τα αρνάκια της ΝΖ ??.......:shock:
Τα δαχτυλα τα δικά σου πληκτρολόγησαν αυτές τις γλυκές κουβέντες ...ή κάποιου άλλου? :roll:

..... μπράβο...... και εγώ που σε είχα παρεξηγήσει....:haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ουπς!!!!
τώρα είδα οτι πρόκειται για ιούλιο!!!!!!
Η Ευρώπη ειναι καλή φάση λοιπόν!!!
σκέψου οτι και εγώ θα την κάνω τον ιούνιο κατα Παρισίους μεριά!!!:D

άσε την μακρυνή ασία για χειμώνα...τότε την χτυπάμε αλύπητα!!:bleh:

MIAT

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
Θα συμφωνήσω για Ευρώπη και θα προτείνω μια Ιταλία ή ακόμη καλύτερα νότια Γαλλία έτσι για να σε σκέφτομαι εκεί και να ζηλεύω!!Εδώ που τα λέμε έχεια ΄'απειρες επιλογές και Ισπανία τώρα που το σκέφτομαι δε θα ήταν κάθόλου άσχημα (χρειάζεται και μικρότερο Budget).

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
αν και Ευρωπη προτιμω τις αλλες εποχες του χρονου, εγω προτεινω Nορμανδια και Βρετανικη Κορνουαλη...

gianni1966

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατρεμενη Αβανα...
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερικη(Περου,Βολιβια)
Μπράβο Δεσποινάκι :clap::clap: Είδες που η αρχή είναι το ήμισυ του παντός..... Σου εύχομαι καλή επιλογή:D

Καλά τι είχαν τα αρνάκια της ΝΖ ??.......:shock:
Τα δαχτυλα τα δικά σου πληκτρολόγησαν αυτές τις γλυκές κουβέντες ...ή κάποιου άλλου? :roll:

..... μπράβο...... και εγώ που σε είχα παρεξηγήσει....:haha:
Δεν ξερω αν ειναι τα αρνακια της ΝΖ, που ευθυνονται γι' αυτο.
Μπορει να φταιει ο αερας της ΝΖ...
Παντως για το καλοκαιρακι και γω Ευρωπη θα επελεγα.
Κατα προτιμηση, προς Σκανδιναβια μερια.

despinav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία, Ταϋλάνδη
Traveller, ως πολυταξιδεμένος ποια μέρη έχεις να προτείνεις εσύ για τους μήνες αυτούς; Μπορεί να μη διαθέσω το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αλλά κάθε πληροφορία ή άποψη είναι καλοδεχούμενη για επόμενο προορισμό.
Ναι, έχω μαζοχιστικές τάσεις και προτεραιότητά μου είναι Αφρική και Ασία και όχι Ευρώπη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom