despinav
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ινδία, Ταϋλάνδη
Μετά την επιστροφή μου από Τυνησία έχω ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζω - ψάχνω μάλλον το επόμενο ταξίδι για το μήνα Ιούλιο. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιου κοντινού προορισμού τον Ιούνιο αλλά δεν είναι σίγουρο οπότε:
Τα δεδομένα είναι τα εξής :
1) Budget το ανώτερο 2000? (total/άτομο) (αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το εξαντλήσω απαραίτητα)
2) Προορισμός σε καμία περίπτωση εντός Ευρώπης
3) Κλίμα ζεστό (αλλά υποφερτή ζέστη) (είχα σχέδια για Μαρόκο αλλά .. το αντέχει κανείς το μήνα Ιούλιο
4) Έπαιζε και η σκέψη για Κένυα αλλά το μήνα Ιούλιο αξίζει;
5) Συνδιασμός οργανωμένου και όχι. Κάποια πράγματα θα τα κανονίσω με πρακτορείο και κάποια όχι. (Αναφορά για τις πρώτες μου εντυπώσεις με γκρουπ θα σας κάνω στην ταξιδιωτική μου ιστορία - αν δεν είχα καταπληκτικη παρέα από την πρώτη στιγμή ώστε να κάνουμε και το δικό μας πρόγραμμα θα τους είχα αφήσει όλους - απαράδεκτη η φιλοσοφία τους κατα την προσωπική μου άποψη)
6) Διαθέσιμος χρόνος 8-9 διανυκτερεύσεις το ανώτερο - σύνολο 10 ημέρες
Περιμένω ανυπόμονα!!!!!
Τα δεδομένα είναι τα εξής :
1) Budget το ανώτερο 2000? (total/άτομο) (αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το εξαντλήσω απαραίτητα)
2) Προορισμός σε καμία περίπτωση εντός Ευρώπης
3) Κλίμα ζεστό (αλλά υποφερτή ζέστη) (είχα σχέδια για Μαρόκο αλλά .. το αντέχει κανείς το μήνα Ιούλιο
4) Έπαιζε και η σκέψη για Κένυα αλλά το μήνα Ιούλιο αξίζει;
5) Συνδιασμός οργανωμένου και όχι. Κάποια πράγματα θα τα κανονίσω με πρακτορείο και κάποια όχι. (Αναφορά για τις πρώτες μου εντυπώσεις με γκρουπ θα σας κάνω στην ταξιδιωτική μου ιστορία - αν δεν είχα καταπληκτικη παρέα από την πρώτη στιγμή ώστε να κάνουμε και το δικό μας πρόγραμμα θα τους είχα αφήσει όλους - απαράδεκτη η φιλοσοφία τους κατα την προσωπική μου άποψη)
6) Διαθέσιμος χρόνος 8-9 διανυκτερεύσεις το ανώτερο - σύνολο 10 ημέρες
Περιμένω ανυπόμονα!!!!!