• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Προσφορές για Γαλλία???

Relos

Member
Επόμενο Ταξίδι
¡Erasmus España
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
(Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό topic, αλλά αν δεν είμαι συγχωρέστε με!)

Γειά σας...! Έχω την κολλητή μου, που -η τυχερούλα- θα ταξιδέψει Τουλούζ με το "easmus" και για να μήν είναι μοναχούλα της είπα να την επισκεφθώ στις αρχές. Για αυτό σας ζητώ, αν πέσει στην αντίληψή σας, καμμιά προσφορά για αεροπορικά εισητήρια Αθήνα - Γαλλία στα τέλη Σεπτέμβρη, δημοσιεύστε την, μήπως και γλυτώσω κανένα "ευρώ" γιατί αλλιώς δεν με βλέπω καλά -όντας φοιτητής, στενές τσέπες-.

Άλλωστε έχω καταλάβει απο τα posts οτί το ψάχνετε ιδιαίτερα το θέμα "προσφορές". Θα το έψαχνα και μόνος μου αλλά
  • 1ον:Λένε 2 μυαλά είναι καλύτερα απο 1 -πόσο μάλλον ολόκληρο forum-
  • 2ον:Δεν έχω ιδέα -προς το παρόν τουλάχιστον- σε ποιές αεροπορικές εταιρείες να ψάξω και πώς να το ψάξω
Ευχαριστώ πολύ...!

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Απευθείας πτήσεις προς παρίσι έχουν: Ολυμπιακή, Aegean, Air France και easyjet. Οι τρεις πρώτες πάνε στο Charles De Gaulle ενώ η τέταρτη στο Orly. Ανάλογα με τις ημερομηνίες μπορείς να πετύχεις πολύ καλή προσφορά. Δες και αυτό το site: www.edreams.com

Relos

Member
Επόμενο Ταξίδι
¡Erasmus España
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
Απευθείας πτήσεις προς παρίσι έχουν: Ολυμπιακή, Aegean, Air France και easyjet. Οι τρεις πρώτες πάνε στο Charles De Gaulle ενώ η τέταρτη στο Orly. Ανάλογα με τις ημερομηνίες μπορείς να πετύχεις πολύ καλή προσφορά. Δες και αυτό το site: www.edreams.com
Ήταν αρκετά ενδιαφέρον το site που παρέθεσες. Μ εβοήθησε αρκετά, αν και θα έχω το ωου μου και για μια καλύτερη προσφορά απο τα 120 - 160€ που μου δίνει το site... Το ξέρω μπορεί να ζητάω πολλά -για μια καλύτερη προσφορά- αλλά όπως είπα, οικονομική κρίση...!

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
μπες και στο airtickets.gr και βαλε τις ημερομηνιες που σε ενδιαφερουν να σου βγαλει τιμες απο ολες τις αεροπορικες.

Relos

Member
Επόμενο Ταξίδι
¡Erasmus España
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
Ψάξε λιγάκι το site φίλε μου,θα βρεις πολλές μηχανές αναζήτησης που έχουν πει πολλοί εδώ μέσα.Από μένα Cheap flights: compare prices, find airline tickets - Skyscanner
Ευχαριστώ πολύ για αυτήν την μηχανή αναζήτησης...Έχεις δίκιο που λες να ψάξω το site για μηχανές αναζήτησης και αυτό θα κάνω...!!!Καλά σου ταξίδια...!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δεν έχει καμμία σημασία το ποιός πετάει για Παρίσι, καθώς το Παρίσι είναι σχεδόν στο Βορειδυτικό άκρο της χώρας, ενώ η Τουλούζη σχεδόν στο Νοτιοανατολικό. Είναι πιο κοντά να πετάξει κανείς για Βαρκελώνη.

Με ανταπόκριση, μπορείς να πετάξεις για Τουλούζη με Air France, KLM, Lufthansa, British, Brussels, ή να συνδυάσεις πτήσεις με low cost εταιρίες (θα τα βρείς όλα με μια αναζήτηση στο airtickets).

Εναλλακτικά, μπορείς να πετάξεις για αεροδρόμια Νίκαιας, Μασσαλίας ή έστω και Λυόν, Γενεύης, και να συνεχίσεις από κει για Τουλούζη με τρένο (προσοχή: τα τρένα δεν είναι φτηνά! Δες τιμές στο Welcome to TGV-europe.com). Ή μπορείς να πετάξεις για Βαρκελώνη και να φτάσεις Τουλούζη με τα Ανδορρέζικα λεοφωρεία (με αλλαγή στην Ανδόρα)

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
καλα πεταει η ομαδα τι παιδια ειστε...αχτυπητα

Relos

Member
Επόμενο Ταξίδι
¡Erasmus España
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
Δεν έχει καμμία σημασία το ποιός πετάει για Παρίσι, καθώς το Παρίσι είναι σχεδόν στο Βορειδυτικό άκρο της χώρας, ενώ η Τουλούζη σχεδόν στο Νοτιοανατολικό. Είναι πιο κοντά να πετάξει κανείς για Βαρκελώνη.

Με ανταπόκριση, μπορείς να πετάξεις για Τουλούζη με Air France, KLM, Lufthansa, British, Brussels, ή να συνδυάσεις πτήσεις με low cost εταιρίες (θα τα βρείς όλα με μια αναζήτηση στο airtickets).

Εναλλακτικά, μπορείς να πετάξεις για αεροδρόμια Νίκαιας, Μασσαλίας ή έστω και Λυόν, Γενεύης, και να συνεχίσεις από κει για Τουλούζη με τρένο (προσοχή: τα τρένα δεν είναι φτηνά! Δες τιμές στο Welcome to TGV-europe.com). Ή μπορείς να πετάξεις για Βαρκελώνη και να φτάσεις Τουλούζη με τα Ανδορρέζικα λεοφωρεία (με αλλαγή στην Ανδόρα)
Ευχαριστώ πολύ για το ψάξιμο...!Το εκτιμώ...!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα