• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσφορά για Νέα Υόρκη από 496 ευρώ

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Προσφορά για πτήσεις από Αθήνα › Νέα Υόρκη με επιστροφή από την Swiss International Airlines (LX) , από 496 ευρώ!

Ισχύει για πτήσεις από: 31/01/2014 έως: 15/06/2014

Η προσφορά λήγει στις 11 Μαρτίου!!! Κάντε κλικ ΕΔΩ!!

upload_2014-2-1_20-16-40.png

rea

Member
Καλημέρα σε όλους τους ταξιδευτές. Έχω ένα κρυφό πόθο να πάω Νέα Υόρκη και το ψάχνω τις τελευταίες μέρες.Οι ερωτήσεις είναι πολλές και γνωστές:Πότε είναι η καλύτερη εποχή, ο κατάλληλος καιρός, το οικονομικό αλλά και κοντά στο κέντρο ξενοδοχείο, αλλά και η τιμή των εισιτηρίων .
Με αφορμή λοιπόν την προσφορά που βλέπω στην swiiss θα ήθελα να μου πείτε εάν είναι καλή προσφορά .Εκτός της τιμής -γιατί νομίζω είναι η καλύτερη-οι ώρες πτήσεις και αν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε για αυτό το ταξίδι.

GTS

Member
Η Νέα Υόρκη είναι μια πόλη υπερπαραγωγή, αλλά συνάμα δεν είναι και φτηνή να την χαρείς, κυρίως ως προς την τιμή των καταλυμάτων (από 150 και πάνω πλην εξαιρέσεων), των δραστηριοτήτων και φυσικά του φαγητού. Οπότε, το να γλυτώσεις 100 ευρώ μέσω μιας προσφοράς όπως η παραπάνω είναι σαν σταγόνα στον ωκεανό στα όσα θα τελικά δώσεις για να χαρείς τη πόλη όπως της αξίζει για 7-8 μέρες.
Αυτά δε τα λέω για να μειώσω τη προσφορά (ποτέ δε το χω κάνει αυτό άλλωστε), αλλά για να προσγειώσω όσους ονειρεύονται το Μεγάλο Μήλο πως θα σωθούν αν δώσουν στα αεροπορικά 5 κατοστάρικα ή 6 (εγώ είχα δώσει 432, το θυμάμαι ακόμα :)). Ενώ σε άλλα πιο φτηνά μεγάλα ταξίδια τα αεροπορικά μπορεί να είναι υπό ΚΣ τα μισά έξοδα (κυρίως προς Ασία μεριά), στη ΝΥ είναι περίπου το 1/3 με 1/4 και πολύ λέω.

master1706

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!
Ο GTS έχει ένα μεγάλο δίκιο καθώς η διαφορά του αν θα βρεις αεροπορικά 100 ή 200 ευρώ φθηνότερα, μικρή σημασία έχει στο συνολικό budget. Όχι ότι μας χαλάει αλλά δεν είναι κριτήριο η εκάστοτε προσφορά. Αν φυσικά έχεις αίσθηση τι πραγματικά θα σου κοστίσει το ταξίδι και βρεις την προσφορά, την χτυπάς χωρίς πολύ σκέψη.

@rea θα βρεις πολλές πληφορορίες για Νέα Υόρκη στην Βόρεια Αμερική. Ετοιμάζω και εγώ ταξίδι οπότε θα σου λυθούν πολλές απορίες ή κάνεις την ανάλογη ερώτηση.

Update: Η προσφορά έχει διαθέσιμες θέσεις για αναχώρηση μόνο μέχρι 03 Απριλίου 2014.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh