• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Που να πας πρώτα????

maggi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ινδία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού
Έχω κάνει ελάχιστα ταξίδια συγκριτικά με άλλους εδώ μέσα.... Οι "έμπειροι" λοιπόν της παρέας, τι προτείνουν??? Ποιος είναι ο πιο αγαπημένος σας προορισμός που θα συστήνατε ανεπιφύλακτα??? σε ποιο μέρος θα θέλατε να ξαναπάτε??/ ή γιατί όχι και να ζήσετε??? περιμένω.....................!!!!:lol::p:clap:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Βιρμανια!
Ελπιζω η Ροζα να γινει της ιδιας γνωμης με εμενα, αλλιως την εβαψα που την εβαλα να κανει ενα τετοιο ταξιδι τα Χριστουγεννα!

Last edited by a moderator:
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Για Βιρμανία θα συμφωνήσω, αλλά εγώ νομίζω ότι θα προτιμούσα την Μαδαγασκάρη. Τελείως διαφορετικός κόσμος με μοναδικά φυτά και ζώα.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Για Βιρμανία θα συμφωνήσω, αλλά εγώ νομίζω ότι θα προτιμούσα την Μαδαγασκάρη. Τελείως διαφορετικός κόσμος με μοναδικά φυτά και ζώα.
Μου βαζεις κατι ιδεες Ιωαννα μου! Θα βγω να ψαξω λεμουρια!

Last edited by a moderator:

maggi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ινδία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού
ποτέ δεν σκέφτηκα τη Βιρμανία ως προορισμό... αληθινά η ιστορία της renata με συνεπήρε!!!! σε ευχαριστώ Ερση.!

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Καλό κυνήγι κορίτσια και καλό Σαββατοκύριακο εγώ την κάνω από το φόρουμ:kiss:

maggi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ινδία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού
wowwwwwww μόλις άρχισα να διαβάζω τις δικές σου ιστορίες Έρση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απαπα!! είσαι ανεκτίμητος πλούτος !!!!!!!!! σ ευχαριστώ ξανά!!!!!!!!!!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πες μας τι σε ενδιαφέρει πρωτίστως. Αλλού πας για αρχαιολογία, αλλού για πολιτική, αλλού για φυλές, αλλού για ιπποπόταμους, αρχιτεκτονική, χλιδή, πολιτισμό...

Ας πούμε αν μιλάμε για αρχαιολογία εγώ θα ξεκινούσα από το ΠΕρού. Τώρα που το σκέφτομαι από εκεί θα ξεκινούσα για οποιοδήποτε λόγο...

maggi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ινδία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού
Ιωάννα η Μαδαγασκάρη "παίζει" να γίνει μέρος σταθμός για μένα.... ίσως πάω εκεί για λίγο... για δουλειά... δεν έχω προλάβει να ψάξω τίποτα ακόμα... σ ευχαριστώ για την επιβεβαίωση....

maggi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ινδία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού
χαχααχ Υorgos για δες στο προφίλ μου το ταξίδι/όνειρο.... ελπίζω να μη μείνει μόνο όνειρο.........
τώρα όσον αφορά το τι με ενδιαφέρει......... χμμμ λίγο απ όλα φυσικά.......αλλά αγαπώ πολύ τη φύση ..... αγαπώ τους ανθρώπους....να μαθαίνω κάτι καινούργιο απ αυτούς, τις διαφορετικές κουλτούρες....... δεν έχω μια ξεκάθαρη απάντηση..... κάτι να μου τραβήξει τον ενδιαφέρον , την προσοχή.... θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε..... κάτι να γεμίσει η ψυχή....

getxowoman

Member
Ενας ειναι ο τοπος: το νοτιο νησι της Νεας Ζηλανδιας! Ξερω, λιγο μακρυα πεφτει, αλλα ειναι ονειρο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.660
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom