Που είναι στο κόσμο?

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Όχι δεν πρόκειται για το γνωστό παιχνίδι. Απλά είδα αυτό το καταπληκτικό μέρος και δυστυχώς δεν μπορεσα να βρω άλλα στοιχεία στο site που ήταν δημοσιευμένη. Έχω και μια ελαφριά υποψία ότι μπορεί να είναι επεξεργασμένη και με photoshop. Το έχει ξαναδεί κανεις;

aimg37.imageshack.us_img37_5779_unbelievablepictures08.jpg

_antonis_

Member
Δε μπορεί να είναι κάπου πηγαίνοντας προς Ιμαλάια; Έβλεπα μια εκπομπή και έδειχνε κάτι τέτοια, αλλά φαντάζομαι ότι θα χει και αλλού στον κόσμο παρόμοια... :rolleyes:

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Δε μπορεί να είναι κάπου πηγαίνοντας προς Ιμαλάια; Έβλεπα μια εκπομπή και έδειχνε κάτι τέτοια, αλλά φαντάζομαι ότι θα χει και αλλού στον κόσμο παρόμοια... :rolleyes:
Δηλαδή εννοείς κάπου στο Νεπάλ; Εμένα το μυαλό μου πάλι πηγαίνει προς Νέα Ζηλανδία...

Πιθανόν να είναι αυτά τα βουνά στην Γαλλία, οι φωτογραφίες στο 3ο link μοιάζουν πολύ. Αν και στην φωτογραφία που ερευνάμε φαίνονται κάποια πολύ ψηλά βουνά στο βάθος.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ο πέτρινος διάδρομος νομίζω ότι είναι τα σύνορα Πολωνίας-Σλοβακίας νότια του Ζακοπάνε, κοντά στην κορυφή Kasprowy Wierch (Τάτρα)...
Panoramio - Photo of Kasprowy Wierch
Τώρα που το βρήκες, δε βάζεις και κάτι στο άλλο "Που είναι στον κόσμο", μπας και ξεκολλήσει το παιγνίδι?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Με μια χρονοκαθυστέρηση θα ήθελα κάποιο αγόρι ή κορίτσι να μου πει πού είναι γυρισμένο το ακόλουθο βιντεοκλίπιον:

Για όποιον δεν ενδιαφέρεται για κωλαράκια και παπαράτσι, μιλάω για τη σκηνή στο 2:14

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Η καρακιτσαριό πρωτεύουσα όλης της βαλκανικής ιστορίας :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη