Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Ψάχνουμε πόλη
όχιΕλλαδα?
ΌχιΑλβανια?
Το χω αλλά το βρήκα στο google..
Εδώ ο άλλος (ονόματα δεν λέμε) έβαλε ολόκληρο στάβλο υπό ανακαίνιση ταχαμου για παλιό ξενοδοχείο, να το βρούμε, κι εσυ (όπως όλοι μας) που έκανες ένα μικρό πτεσματακι……Το χω αλλά το βρήκα στο google..
ΑΝΔΟΡΑ το άγαλμα δείχνει έναν χορό..Ας βάλει όποιος/α θέλει ...Εδώ ο άλλος (ονόματα δεν λέμε) έβαλε ολόκληρο στάβλο υπό ανακαίνιση ταχαμου για παλιό ξενοδοχείο, να το βρούμε, κι εσυ (όπως όλοι μας) που έκανες ένα μικρό πτεσματακι……
Να το πάρει το ποτάμι λοιπόν.
Το μινωικό ιερό στο Ρέθυμνο το βρήκα ψάχνοντας πληροφορίες στο google, σύμφωνα με αυτά που έγραψες. Δεν έχω πάει και σιγά μην το έβρισκα απο τη φωτογραφία!Το χω αλλά το βρήκα στο google..
Αυτό είναι, βάζειςΑΝΔΟΡΑ το άγαλμα δείχνει έναν χορό..Ας βάλει όποιος/α θέλει ...
Δες ο μοναδικός αποδεκτός κανόνας είναι να μην κάνει κοιλιά το παιχνίδι. Τώρα τι είδους αναζήτηση κάνει ο καθένας αυτή εξαρτάται από τα skills που έχει.. Δεν είμαστε και όλοι κοσμογυρισμένοι/ες ..Κάτι μαθαίνεις και από την αναζήτηση πληροφοριών π.χ τώρα ξέρω τι κολωνάκια έχει στην Τέλενδο.Το μινωικό ιερό στο Ρέθυμνο το βρήκα ψάχνοντας πληροφορίες στο google, σύμφωνα με αυτά που έγραψες. Δεν έχω πάει και σιγά μην το έβρισκα απο τη φωτογραφία!