• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πολύνεκρη αεροπορική τραγωδία στη Λιβύη

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Συνετρίβη αεροσκάφος

Τρίπολη
http://www.in.gr/news/mail.asp?lngEntityID=1135628&lngDtrID=245http://www.in.gr/news/print.asp?lngEntityID=1135628&lngDtrID=245Αεροσκάφος που προερχόταν από τη Νότια Αφρική συνετρίβη στο αεροδρόμιο της Τρίπολης στη Λιβύη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν περίπου 150 άτομα, σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας.

Το δυστύχημα συνέβη στις 07:00 ώρα Ελλάδας στο αεροδρόμιο της Τρίπολης, κατά την προσγείωση του αεροσκάφους, σύμφωνα με πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας του αεροδρομίου.

Το αεροσκάφος ανήκει στην λιβυκή αεροπορική εταιρεία Al Afriqiyah και προερχόταν από το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής.

Επί ποδός βρίσκονται συνεργεία διάσωσης.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters

Traveller

Member
Η συγκεκριμένη εταιρία είναι άριστη και το αεροσκάφος είναι ένα 332 το οποίο είναι ολοκαίνουργιο... μιλάμε για αεροσκάφος ενός μόλις έτους...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Last edited by a moderator:

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Και πως εγινε ρε παιδια;

μηπως τελευταια αυξηθηκαν τα αεροπορικα; ή απλα πλεον τα μαθαινουμε αμεσως χαρη στο ιντερνετ και ΜΜΕ;

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Σκεφτομαι να παιξω Τζοκερ... που μπορω να βρω το τηλεφωνο του 8χρονου Ολλανδου για να μου πει μερικα νουμερα?

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Η συγκεκριμένη εταιρία είναι άριστη και το αεροσκάφος είναι ένα 332 το οποίο είναι ολοκαίνουργιο... μιλάμε για αεροσκάφος ενός μόλις έτους...
Κρίμα πάνω που έλεγα ότι υπάρχει κι ένας φθηνός τρόπος να πετάξεις Δυτική Αφρική. Άριστη δεν θα την έλεγα την εταιρεία, έχω πετάξει και είχε καθυστέρηση σε όλα τα σκέλη της διαδρομής. Αλλά 400 ευρώ φθηνότερη από το μονοπώλιο της Air France. Άσε που χάθηκε η βαλίτσα μου (αλλά αυτό είναι ευθύνη του αεροδρομίου μάλλον) αλλά η εταιρεία δεν μπήκε καν στο κόπο να απαντήσει στις εκκλήσεις μου.

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Η εταιρία του Καντάφι δεν είναι αυτή;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651