• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πολυ φορτωμενο και Αναζητηση Λεξεων

manelaki

Member
Θελω εδω να αναφερω δυο πραγματα που δυσκολευουν αρκετα τη πλοηγηση στο φορουμ. Το πρωτο ειναι το γεγονος οτι ειναι πολυ φορτωμενο με διαφημισεις και δε ξερω τι αλλο ακριβως. Ειδικα για καποιον που μπορει να'χει ενα φορητο υπολογιστη κολλαει πολυ κι ειδικα οταν ειναι ανοιχτο το φορουμ μαζι με αλλες σελιδες.
Και το δευτερο ειναι οτι οταν κανω αναζητηση μιας λεξης μου βγαζει ολα τα θεματα που εχουν τη λεξη και τη λεξη με κοκκινο χρωμα, μεχρι εδω ειναι πολυ καλα ολα αλλα θα ηταν πιστευω καλυτερο να βγαζει ακριβως τις σελιδες των θεματων που βρισκεται αυτη η λεξη γιατι πολλες φορες οι σελιδες ειναι παρα πολλες σ'ενα θεμα.
Αυτα απλα ηθελα να τα αναφερω μηπως βελτιωθουν :cool:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το πρωτο: Συμφωνω αλλα απο καπου πρεπει να βγουν και τα εξοδα για τη λειτουργια του. Οποτε μαλλον ειναι αδυνατον.

Το δευτερο: Χρησιμοποιησε την εξελιγμενη αναζητηση... αν καταλαβα καλα τι ζητας.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Για το πρώτο, δεν φταίνε οι διαφημίσεις, αλλά γενικά ότι το σάιτ κατά την εξέλιξή του ανά τα χρόνια έχει μέσα κώδικα που πρέπει να γίνει optimize, δηλαδή να βελτιωθεί, για να γίνει πιο γρήγορο. Αυτό δυστυχώς για να μας το κάνει κάποιος επαγγελματίας του χώρου ζητάει πολλά λεφτά, οπότε τόχω στις άμεσες προτεραιότητές μου να το παλέψω μόνος μου τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

Για την αναζήτηση, έχει γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτιαχτεί η αναζήτηση σε επίπεδα, όπως υπάρχει πάνω δεξιά. Αν δε σου κάνει κανένα από αυτά, πάτα εξελιγμένη αναζήτηση που λέει και ο από πάνω :D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Επειδη και γω φορητο εχω στο σπιτι παρατηρω το ιδιο .Τωρα τελευταια κολλαει περισσοτερο συγκριτικα με παλιοτερα.Δεν ξερω αν ειναι απο τις διαφημισεις ή απο κατι αλλο.Εχω αλλαξει 40 browsers αλλα δεν εχω βρει γιατρεια.

road

Member
Επειδη και γω φορητο εχω στο σπιτι παρατηρω το ιδιο .Τωρα τελευταια κολλαει περισσοτερο συγκριτικα με παλιοτερα.Δεν ξερω αν ειναι απο τις διαφημισεις ή απο κατι αλλο.Εχω αλλαξει 40 browsers αλλα δεν εχω βρει γιατρεια.
κατέβασε κάποιο add ons για τo browser που χρησιμοποιεις

Borealis

Member
manelaki δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά σου προτείνω να το γυρίσεις στο βουντού. Από τότε που έκανες τις παρατηρήσεις δεν κατάφερα να μπω στο σάιτ.

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
20:38 εχθές με 10:36 σήμερα. Χμ η επιρροή της πάνω σου διαρκεί 13ώρες και 58λεπτά. Να το κοιτάξεις:D

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
20:38 εχθές με 10:36 σήμερα. Χμ η επιρροή της πάνω σου διαρκεί 13ώρες και 58λεπτά. Να το κοιτάξεις:D
Παιδιά, ίσως να μην έφταιγε αποκλειστικά το σάιτ. Το ίδιο πρόβλημα είχαμε και άλλοι αλλά, κατά σύμπτωση, όλοι είχαμε σύνδεση HOL (που αργούσε και αλλού). Δεν ξέρω αν αυτό ήταν λόγος (πρόβλημα της εταιρίας). Σήμερα, πάντως, πάει καλά.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και εγω hol εχω στο σπιτι και σκεφτομουν να τους παρω τηλ .Στη δουλεια ο παροχεας ειναι το πανελληνιο σχολικο δικτυο,οπου και παλι ψιλοτσουλαει.
Να σας πω κατι που μου ειπαν σημερα ..αλλα υποσχεθειτε να μην γελασετε.
Υπαρχει λεει καποιου ειδους ακτινοβολια -τις τελευταιες μερες-που δημιουργει επιπλοκες σε τηλεπικοινωνιες,gps,ιντερνετ κλπ
ΥΓ baba μην γελας ...σε βλεπω!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Υπαρχει λεει καποιου ειδους ακτινοβολια -τις τελευταιες μερες-που δημιουργει επιπλοκες σε τηλεπικοινωνιες,gps,ιντερνετ κλπ
Αυτό στο είπαν από τη Hol (ή το σχολικό δίκτυο), ή το άκουσες κάπου?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ταβερ σε βλεπω που γελας και μη μου κρυβεσαι εμενα:bleh:
Απο κανενα απο τους 2.
Απλα εκει που γκρινιαζαμε ολοι ομαδικα σημερα ,πεταει ενας συναδελφος οτι (το ειπανε λεει και στις ειδησεις) οτι καποια ακτινοβολια παρεμποδιζει τις τελευταιες μερες κινητα,ιντερνετ ,gps κλπ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα