• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πολυταξιδεμενοι μου !!! γεια σας.

ANGELINABORA

Member
Σας παρακολουθώ χρόνια απο μακριά ...ηρθε ο καιρός να συστηθώ!!! Λοιπόν μ αρέσουν τα ταξίδια ...τι πρωτότυπο θα πείς!!Τα ταξίδια γενικότερα ,του μυαλού,της ψυχής,των ματιών, αληθινά και ονειρικά και εχω κάνει πολλά!!Τώρα για τα δικά μας ταξίδια στα περατα της γής ,με αεροπλανα και βαπόρια...τι να πω μαγεύομαι και μόνο απ την ιδέα ,της δημιουργιας τους,του σχεδιασμού και της υλοποιησης τους.Οσο μπορω΄ταξιδευω και μεχρι τώρα εχω κάνει αρκετά.Αναφέρω λοιπον οτι εχω επισκεφτει την Νεα Υορκη,Φλόριντα,Μαιαμι,Καραιβικη,απο Αμερικη.Μπαγκονγκ,Τσιανγκ Μαι,Ταιανγκ Ραι,ΠιΠΙ,Κατσαναμπουρι, κλπ απο Ταυλανδη.Παρισι,Πραγα,Βαρκελωνη,Μαλτα,Ενδιβούργο,Κωσαταντινουπολη.Από Ιταλία Ρωμη,Μιλανο,βενετια,Ναπολι,κλπ..Αυτα ισως ξεχνω και κατι..Ονειρο να συνεχίζω να ταξιδευω!!! επόμενος προορισμός σε λιγες μερες Λονδίνο..Σας ευχαριστω και σας χαιρετώ,Καλά μας ταξίδια παιδιά!!!

Καλώς ήρθες, Αγγελίνα!
Πολυταξιδεμένη κι εσύ, άρα καταλαβαίνεις την τρέλα :)
Προσωπικά δε θα έλεγα όχι σε κάποια εξιστόρηση των ταξιδιών σου στην Καραϊβική, το Μαϊάμι, την Ταϋλάνδη.. :rolleyes:
Καλή χρονιά!!

ANGELINABORA

Member
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!!Αν την καταλαβαίνω λεεί την τρελα άσε....
Ναι πολυ ευχαριστως να γραψω κατι που μπορει ν ενδιαφερει ,δεν ξέρω όμως, πως και τι να πρωτογράψω ,ώστε να μη γινω κουραστκή...είμαι κ καινούργια !!!Οπότε αν υπάρχει κάτι συγγεκριμένο με χαρά να το μοιραστώ!!Καλή Χρονιά κ απο εμένα

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
καλως ηλθες στη παρεα..

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
:welcome:
Ξεκίνα να μας λες για καραιβική :) πού πήγες?

travelsgeo

Member
Γεια σας έμπαινα συχνά εδώ αλλά τώρα γράφτηκα, όνειρο μου ένα ταξίδι με τρένο σχέδον σε όλη την Ευρώπη το πλάνο έτοιμο εδω και χρόνια τα λεφτά δεν λένε να έρθουν,(άτιμη ανεργία #$#$¨:p ). Οπότε σιγά σιγά ετοιμάζομαι για το πρώτο ταξίδι σε εξωτερικό Φλωρεντία-Μπολόνια με μια 2 προσθήκες

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom