achisAK
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ποιος ξερει...??
Λοιπον ανοιξα αυτο θεμα γιατι το αλλο μπερδευτηκε.
(αν και με ενδιαφερει η γνωμη ολων)
Λοιπον ξεκιναμε. (να διευκρυνησω πως θα παω για διακοπες Κυθνο-Συρο!!!
Με ενδιαφερει να μαθω για την Κυθνο εδω και μονο για αυτην.
1) ποσο ειναι ολο το οδικο δικτυο του νησιου (αν και δεν μου φαινεται και μεγαλο) γιατι θα το γυρισω με μηχανακι. δεν ειναι και η πρωτη φορα
2) οι τιμες σε μηχανακια - σπιτια (δεν με ενδιαφερουν χλιδατα δωματια..οικονομικα να ειναι...) π.χ. σκιαθο και ανδρο που πηγα μια χαρα δωματια βρηκα με 40ε/βραδυ το δικλινο..
2)α) και αν εχετε να προτεινετε κανενα δωματιο..
3) γενικα οι τιμες εκει..φαγητο και τετοια.
4) για μια παραλια που ακουω μονο καλα λογια που λγεται κολωνα πως παμε εκει? διαβασα με καικι ή 4χ4..αλλα ελα που εγω δεν εχω διπλωμα...
και φοβαμαι μην γινει και καμια στραβη με τον ''καπετανιο'' και τελικα δεν παω. παει λοιπον εκει μηχανακι? εστω και με δυσκολια.
γιατι και στην Ανδρο μου λεγανε για να πας σε καποιες παραλιες πως δεν παει μηχανακι (αν θυμαμαι καλα Βιταλη) και ομως πηγα !! 35-40 λεπτα σε χωματοδρομο-κατσικοδρομο αλλα εφτασα...!!!
αν ξερει καποιος αν μπορω να παω με μηχανακι..
5) που ειναι καλυτερα να μεινω? μεριχα ή χωρα ? αν και οι ποιο πολλοι λενε μεριχα μιας και εχει τα ποιο πολλα πραγματα εκει.
6) γενικα στις αλλες παραλιες πας με μηχανακι ??
αυτα προς το παρον..
ελπιζω να παρω απαντησεις στις ερωτησεις μου.
(αν και με ενδιαφερει η γνωμη ολων)
Λοιπον ξεκιναμε. (να διευκρυνησω πως θα παω για διακοπες Κυθνο-Συρο!!!
Με ενδιαφερει να μαθω για την Κυθνο εδω και μονο για αυτην.
1) ποσο ειναι ολο το οδικο δικτυο του νησιου (αν και δεν μου φαινεται και μεγαλο) γιατι θα το γυρισω με μηχανακι. δεν ειναι και η πρωτη φορα
2) οι τιμες σε μηχανακια - σπιτια (δεν με ενδιαφερουν χλιδατα δωματια..οικονομικα να ειναι...) π.χ. σκιαθο και ανδρο που πηγα μια χαρα δωματια βρηκα με 40ε/βραδυ το δικλινο..
2)α) και αν εχετε να προτεινετε κανενα δωματιο..
3) γενικα οι τιμες εκει..φαγητο και τετοια.
4) για μια παραλια που ακουω μονο καλα λογια που λγεται κολωνα πως παμε εκει? διαβασα με καικι ή 4χ4..αλλα ελα που εγω δεν εχω διπλωμα...
και φοβαμαι μην γινει και καμια στραβη με τον ''καπετανιο'' και τελικα δεν παω. παει λοιπον εκει μηχανακι? εστω και με δυσκολια.
γιατι και στην Ανδρο μου λεγανε για να πας σε καποιες παραλιες πως δεν παει μηχανακι (αν θυμαμαι καλα Βιταλη) και ομως πηγα !! 35-40 λεπτα σε χωματοδρομο-κατσικοδρομο αλλα εφτασα...!!!
αν ξερει καποιος αν μπορω να παω με μηχανακι..
5) που ειναι καλυτερα να μεινω? μεριχα ή χωρα ? αν και οι ποιο πολλοι λενε μεριχα μιας και εχει τα ποιο πολλα πραγματα εκει.
6) γενικα στις αλλες παραλιες πας με μηχανακι ??
αυτα προς το παρον..
ελπιζω να παρω απαντησεις στις ερωτησεις μου.