tsolias1979
Member
Δεν ηξερα που να ανοιξω το θεμα και βρηκα εδω!Συγνωμη αν δεν ειναι για εδω!Απλα θελω αν ξερει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για τα καναρια νησια τιμες ξενοδοχεια που να παω γενικα οτι ξερει ο καθενας θα ειναι χρησιμα!
Να μην πας, έχω πάει στο Γκραν Κανάρια και είναι ένα μάτσο χάλια (δε βρέθηκα εκεί ως τουρίστας αλλά περάσαμε φανταστικά-απλά ενημερώνω για να δείξω ότι δεν έχω κάποια εμπάθεια με το μέρος)Δεν ηξερα που να ανοιξω το θεμα και βρηκα εδω!Συγνωμη αν δεν ειναι για εδω!Απλα θελω αν ξερει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για τα καναρια νησια τιμες ξενοδοχεια που να παω γενικα οτι ξερει ο καθενας θα ειναι χρησιμα!
Συμφωνω απολυτα!!!!Φύλαξε τα λεφτουδάκια σου για κανά μέρος της προκοπής που θα είναι και πραγματικά εξωτικό....
Αν θες κατι εξωτικό, όπως΄έχει αναφερθεί, τοτε μη πας! μη περιμενεις να βρεις παραλιες με λευκή άμμο, φοινικες,κλπ...τα νησια ειναι ηφαιστειογενή και οι παραλιες ειναι βραχώδεις. Αν θες να δεις κάτι το διαφορετικό να πας! Εξαλλου Καναρια νησια δεν είναι μονο Γκραν Καναρια και Τενεριφη (που γινεται πανικος απο ξενοδοχεια,κλπ ). Είναι και Λανσαροτε, Φουερτεβεντουρα, Λα Γκομερα, Ελ Ιερο και Λα Παλμα.Δεν ηξερα που να ανοιξω το θεμα και βρηκα εδω!Συγνωμη αν δεν ειναι για εδω!Απλα θελω αν ξερει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για τα καναρια νησια τιμες ξενοδοχεια που να παω γενικα οτι ξερει ο καθενας θα ειναι χρησιμα!
Οχι!!!Γεια σας κι από μένα! Σκέφτομαι αυτόν τον καιρό να κάνω αίτηση για Erasmus και κοίταξα τη λίστα με τα πανεπιστήμια με τα οποία συνεργάζεται η σχολή μου. Ανάμεσα σε πολλά άλλα είδα ότι είναι και το πανεπιστήμιο των Κανάριων νήσων το οποίο βρίσκεται στην πρωτεύουσα Gran Canaria. Πιστεύετε ότι θα άξιζε να ζήσω ένα 6μηνο εκεί; Σίγουρα το Erasmus είναι μοναδική εμπειρία όπου και να πας αλλά με το που είδα "Κανάρια" μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Οι άλλες επιλογές μου είναι κυρίως Ολλανδία και Βέλγιο απ' όπου θα μπορώ να ταξιδέψω πολύ εύκολα στην υπόλοιπη Ευρώπη...