εγώ παιδιά έχω κλείσει ήδη το ταξίδι μου για μπαλί στις 17 αυγούστου.έχω κλείσει για κούτα και απ'ότι κατάλαβα σήμερα που διάβασα τη συζήτησή σας δεν έκανα καλά. θα έχω τη δυνατότητα να γυρίσω το νησί απο την κούτα? ή είναι μακρινές οι αποστάσεις?
vasoula τράβα για μπαλί ακάθεκτη!!! μην ανησυχείς και θα τα δείς όλα !!! ειναι πανεύκολο .νοίκιασε ταξί με οδηγό και πές του να σε παει οπου αποφασίσεις ...κοστίζει λίγα χρήματα .τότε ήταν περίπου 30 δολάρια για μιά μέρα . μην ανησυχησεις καθόλου .ειναι τίμιοι άνθρωποι,θα σε σεβαστούν ,και θα δείς στο χαμόγελο τους, την τιμιότητα και την γαλήνη .εγώ παιδιά έχω κλείσει ήδη το ταξίδι μου για μπαλί στις 17
ok xene θα γράψω . ειναι ένας τοπος που με σημάδεψε ,και απο τότε κόλησα περισσότερο το μικρόβιο να ταξιδεύω στην ασια .Πατριωτισσα Ρενατα δεν θα πας πουθενα αν δεν γραψεις μονοσελιδο για το Μπαλι.
Βγαλε μια κολλα χαρτι,εχεις διαγωνισμα.
Δεν κατάλαβα τι δε βρήκες; Η σωστή ενότητα είναι ακριβώς αυτή ...
Καλύτερα όχι το Autan που θα βρεις στην ελλάδα, αλλά κάποιο αντικουνουπικό που θα πάρεις από εκεί (πάμφθηνα) και θα περιέχει το συστατικό Deet που είναι πολύ δυνατό και είναι κατάλληλο για τα κουνούπια εκεί.πάντα να κρατάς autan προτιμητέο το στίκ.