Akiskab
Member
Γεια σας εγω εκλεισα 10 με 23 δεκεμβριου κουαλα λουμπουρ ξερετε αν ειναι καλη εποχη? Και απο ζωη ειναι φθηνα?
Σε ευχαριστώ πολύ η ιστορία σου είναι πολύ ωραία μπορείς να μου πεις από που έκλεισες για να κανεις κατάδυση και για όλες τις εκδρομές σου;Στην μαλαισια βρέχει μια δυο ώρες κ μετά ήλιο..μια χαρά θα ειστε
Νομίζω πως είναι αρκετά φθηνά απ ότι διάβασα εδώ μέσα κ απ τα ξενοδοχεία που είδα στη μπουκινγκ. Έχει τέλεια ξενοδοχεία με 60 ευρώ τη βραδιά! Μόνο εκεί θα κάτσεις? Τι πρόγραμμα σκέφτεσαι? Έψαξες τίποτα?Γεια σας εγω εκλεισα 10 με 23 δεκεμβριου κουαλα λουμπουρ ξερετε αν ειναι καλη εποχη? Και απο ζωη ειναι φθηνα?
Σκέφτομαι να πάω και 4-5 μέρες λανγκαουιΝομίζω πως είναι αρκετά φθηνά απ ότι διάβασα εδώ μέσα κ απ τα ξενοδοχεία που είδα στη μπουκινγκ. Έχει τέλεια ξενοδοχεία με 60 ευρώ τη βραδιά! Μόνο εκεί θα κάτσεις? Τι πρόγραμμα σκέφτεσαι? Έψαξες τίποτα?
Αχ ωραία γιατί κ εγώ κάτι τέτοιο σκεφτόμουν. Βέβαια εδώ τα παιδιά λένε ότι λανγκαουι δεν είναι κ κάτι τρομερό.. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ο καθένας το βλέπει αλλιώς. Αναλόγως και που έχει πάει βέβαια!Σκέφτομαι να πάω και 4-5 μέρες λανγκαουι
A αυτό το μέρος δεν το έχω ψάξει καθόλου.. Πηγαίνεις αυθημερόν?Μπορεί να πάω και 1-2 μέρες ταμαν νεγκαρα