FRIDA08
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???Covid Era
- Ταξίδι-Όνειρο
- Διάστημα
Καλά μου παιδιά…. Καλησπέρα.
Τα συμπτώματα του στερητικού συνδρόμου ταξιδιού (το γνωστό σε όλους μας ΣΣΤ) άρχισαν να με βρίσκουν και για αυτό άρχισα τον προγραμματισμό για το ταξίδι στο Περού. Από τότε όλα πάνε καλύτερα στη ζωή μου. Και αφού εκτέλεσα το χρέος μου με ιστορία από Βιετνάμ- Καμπότζη, ήρθε η ώρα να ζητήσω την βοήθειά σας γιατί το κεφάλι μου έχει γίνει πελτές από την πολύ πληροφορία.
Παραθέτω πιο κάτω το πρόγραμμα που έφτιαξα με όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα: (το γράφω στα αγγλικά γιατί μου τη σπάει απίστευτα να αλλάζω την γλώσσα στο πληκτρολόγιο για να γράφω τα ονόματα από τις πόλεις, ελπίζω να μην είναι πρόβλημα)
Day 1 arrival Lima - Hostal El Patio... Opens Its Doors
Day 2 Lima - city tour -
Day 3 Lima – early Cruz del Sur Bus to Ica - sand boarding Huacachina
Day 4 Boat trip Ballestas – σκεύτομαι να πάω nazca το βράδυ
Day 5 Nazca & flight Nazca lines - night bus toArequipa
Day 6 Arequipa Hostal La Casa de Melgar
Day 7 Arequipa -
Day 8 tour to Colca Canyon - overnight in colca canyon Colca Bus Tour 2 Days 1 Night From Arequipa to Puno
Day 9Colca Canyon 1:30 tourist bus to Puno
Day 10 - Lake Titicaca - 2 Day Ticonata Island in Lake Titicaca
Day 11 –lake titicaca μεταφορά στο Cusco LLipimpac Guesthouse
Day 12 – cusco LLipimpac Guesthouse
Day 13 -cusco
Day 14 –cusco
Day 15 – secret valley night to aquas calientes Machupicchu & Sacred Valley "COMBO" Tour 2D/1N - SAS Travel Peru - Cusco, Peru
Day 16- matsu pitsu
Day 17-cusco flight to lima and Iquitos Amazon Apart Hotel
Day 18 to day 20- Iquitos jungle Facilities | Muyuna Lodge
Day 21 - fly to lima overnight in lima
Day 22 fly to Greece
Και συνεχίζω με τις ερωτήσεις:
1) Πως σας φένεται το πρόγραμμα;
2) Υπάρχει κάτι πολύ SOS που άφησα απέξω;
3) Με ένα budget 3000 το άτομο όλα μέσα είμαι σε καλό δρόμο;
4) Έχετε να προτείνεται κανένα χοτέλ σε Ica & Nazca;
5) Την μέρα Νο 11 η εκδρομή στη λίμνη Τιτικάκα τελειώνει γύρω στις 16:00 ποιος πιστεύετε είναι ο καλύτερος τρόπος να πάμε στο Cusco; Αν πάρουμε το τουριστικό λεωφορείο που κάνει στάσεις σε διάφορα μέρη θα δούμε κάποια πράγματα αλλά θα χάσουμε και την επόμενη μέρα γιατί ξεκινάει το πρωί και κάνει περίπου 10 ώρες. Το τρένο είναι φωτιά δεν το συζητάμε. Έχετε κάτι να προτείνετε;
6) Τα λινκ που βάζω με γραφεία δεν μου τα πρότεινε κανείς, είναι από έρευνα στο ίντερνετ. Αν έχετε κάτι σίγουρο θα με βοηθούσε πολύ.
7) Ημερομηνία αναχώρησης 11-14 Σεπτέμβρη, από καιρό πως πάμε;
Επίσης να πω ότι έχω διαβάσει τα πάντα στο forum.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια.
Είμαι η Frida08. Είμαι 8 μήνες χωρίς ταξίδι και δεν είμαι καλά. :roll:
Τα συμπτώματα του στερητικού συνδρόμου ταξιδιού (το γνωστό σε όλους μας ΣΣΤ) άρχισαν να με βρίσκουν και για αυτό άρχισα τον προγραμματισμό για το ταξίδι στο Περού. Από τότε όλα πάνε καλύτερα στη ζωή μου. Και αφού εκτέλεσα το χρέος μου με ιστορία από Βιετνάμ- Καμπότζη, ήρθε η ώρα να ζητήσω την βοήθειά σας γιατί το κεφάλι μου έχει γίνει πελτές από την πολύ πληροφορία.
Παραθέτω πιο κάτω το πρόγραμμα που έφτιαξα με όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα: (το γράφω στα αγγλικά γιατί μου τη σπάει απίστευτα να αλλάζω την γλώσσα στο πληκτρολόγιο για να γράφω τα ονόματα από τις πόλεις, ελπίζω να μην είναι πρόβλημα)
Day 1 arrival Lima - Hostal El Patio... Opens Its Doors
Day 2 Lima - city tour -
Day 3 Lima – early Cruz del Sur Bus to Ica - sand boarding Huacachina
Day 4 Boat trip Ballestas – σκεύτομαι να πάω nazca το βράδυ
Day 5 Nazca & flight Nazca lines - night bus toArequipa
Day 6 Arequipa Hostal La Casa de Melgar
Day 7 Arequipa -
Day 8 tour to Colca Canyon - overnight in colca canyon Colca Bus Tour 2 Days 1 Night From Arequipa to Puno
Day 9Colca Canyon 1:30 tourist bus to Puno
Day 10 - Lake Titicaca - 2 Day Ticonata Island in Lake Titicaca
Day 11 –lake titicaca μεταφορά στο Cusco LLipimpac Guesthouse
Day 12 – cusco LLipimpac Guesthouse
Day 13 -cusco
Day 14 –cusco
Day 15 – secret valley night to aquas calientes Machupicchu & Sacred Valley "COMBO" Tour 2D/1N - SAS Travel Peru - Cusco, Peru
Day 16- matsu pitsu
Day 17-cusco flight to lima and Iquitos Amazon Apart Hotel
Day 18 to day 20- Iquitos jungle Facilities | Muyuna Lodge
Day 21 - fly to lima overnight in lima
Day 22 fly to Greece
Και συνεχίζω με τις ερωτήσεις:
1) Πως σας φένεται το πρόγραμμα;
2) Υπάρχει κάτι πολύ SOS που άφησα απέξω;
3) Με ένα budget 3000 το άτομο όλα μέσα είμαι σε καλό δρόμο;
4) Έχετε να προτείνεται κανένα χοτέλ σε Ica & Nazca;
5) Την μέρα Νο 11 η εκδρομή στη λίμνη Τιτικάκα τελειώνει γύρω στις 16:00 ποιος πιστεύετε είναι ο καλύτερος τρόπος να πάμε στο Cusco; Αν πάρουμε το τουριστικό λεωφορείο που κάνει στάσεις σε διάφορα μέρη θα δούμε κάποια πράγματα αλλά θα χάσουμε και την επόμενη μέρα γιατί ξεκινάει το πρωί και κάνει περίπου 10 ώρες. Το τρένο είναι φωτιά δεν το συζητάμε. Έχετε κάτι να προτείνετε;
6) Τα λινκ που βάζω με γραφεία δεν μου τα πρότεινε κανείς, είναι από έρευνα στο ίντερνετ. Αν έχετε κάτι σίγουρο θα με βοηθούσε πολύ.
7) Ημερομηνία αναχώρησης 11-14 Σεπτέμβρη, από καιρό πως πάμε;
Επίσης να πω ότι έχω διαβάσει τα πάντα στο forum.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια.
Είμαι η Frida08. Είμαι 8 μήνες χωρίς ταξίδι και δεν είμαι καλά. :roll: