marstay
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ακυρώθηκε!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μαδαγασκάρη
Γεια σας, μετά από ελάχιστη σκέψη έκλεισα αεροπορικά για Πεκίνο μέσω Βουδαπέστης σε εκπληκτική τιμή! Επομένως έχω τον Ιανουάριο του 2016 8 βράδυα στο Πεκίνο. Ξέρω έχει ακόμα καιρό αλλά έχω αρχίσει το διάβασμα για να έχω μια πρώτη ιδέα. Από αυτά που έχω διαβάσει 5-6 μέρες είναι αρκετές για Πεκίνο, τις υπόλοιπες 2-3 μέρες τί κάνουμε? Επιλογές (και θέλω τις απόψεις σας).
1. Βγάζουμε αεροπορικά για Σιάν
2. Πάμε με τραίνο Datong-Pignyao
3. Πάμε μόνο Datong
4. Πάμε μόνο Chengde
5. Καθόμαστε στα αυγά μας γιατί οι μέρες στο Πεκίνο είναι μια χαρά και δεν θα βαρεθούμε. (άντε να πάμε μια ημερήσια στο Cuandixia)
Τα προβλήματα που προκύπτουν είναι ότι τα αεροπορικά είναι μετ' επιστροφής Αθήνα - Πεκίνο οπότε θα πρέπει οπωσδήποτε να γυρίσω Πεκίνο (χάνοντας χρόνο και κερδίζοντας ταλαιπωρία) και το οικονομικό μιας και δεν βρίσκω φθηνά αεροπορικά για τις εσωτερικές πτήσεις (αν ξέρετε καμιά αεροπορική ή κανένα site πείτε μου). Η 5η και πιο ξεκούραστη επιλογή δεν με χαλάει ιδιαίτερα αρκεί να μη βαρεθούμε. Περιμένω προτάσεις...
1. Βγάζουμε αεροπορικά για Σιάν
2. Πάμε με τραίνο Datong-Pignyao
3. Πάμε μόνο Datong
4. Πάμε μόνο Chengde
5. Καθόμαστε στα αυγά μας γιατί οι μέρες στο Πεκίνο είναι μια χαρά και δεν θα βαρεθούμε. (άντε να πάμε μια ημερήσια στο Cuandixia)
Τα προβλήματα που προκύπτουν είναι ότι τα αεροπορικά είναι μετ' επιστροφής Αθήνα - Πεκίνο οπότε θα πρέπει οπωσδήποτε να γυρίσω Πεκίνο (χάνοντας χρόνο και κερδίζοντας ταλαιπωρία) και το οικονομικό μιας και δεν βρίσκω φθηνά αεροπορικά για τις εσωτερικές πτήσεις (αν ξέρετε καμιά αεροπορική ή κανένα site πείτε μου). Η 5η και πιο ξεκούραστη επιλογή δεν με χαλάει ιδιαίτερα αρκεί να μη βαρεθούμε. Περιμένω προτάσεις...