• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πανε και οι Κυριακες!...

ikons

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κιουρκα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
Γεια χαρα σε ολους! Χθες το βραδυ σε φιλικο σπιτι η Rosa μου εδειξε το σαιτ ..και κολλησα αμεσως!..Εξαιρετικη συλλογικη δουλεια, χιλιαδες πληροφοριες και προσωπικες διαδρομες και πανω απ' ολα, αξιολογοι ανθρωποι. Γραφτηκα και αρχισα το ψαξιμο. Το μονο κακο, θα περναω και τις Κυριακες στον υπολογιστη.. (αντε, οχι ολες).

Ευχαριστω πολυ Rosa!

Κωστης

Christian

Member
Καλώς ήρθες Κώτσο στην παρέα μας!:clap:

Πες μου τους φίλους σου,να σου πω ποιος είσαι !!:D

getxowoman

Member
Welcome! Μαλλον δε στα πε καλα η Rosa,οποιος μπαινει εδω μεσα δε ξεκολαει.:haha:

Dafni

Member
Kαλωσήρθες Κωστή,φίλε της Ρόζας ,στην παρέα του travelstories....:clap:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Wellcome στο..κόλλημα..για ξεκινα λέγοντάς μας πού θα πας στη Τοσκάνη...

ikons

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κιουρκα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
Wellcome στο..κόλλημα..για ξεκινα λέγοντάς μας πού θα πας στη Τοσκάνη...
βεβαιως Samion, ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα!

φευγουμε 20/5 με easyjet για Μιλανο, 4 ατομα, μαζι με αυτοκινητο απο αεροδρομιο για 5 μερες και φορους, 440 ευρω συνολικα. Απο κει πηγαινουμε στο Monsumanno, βορειοδυτικη Τοσκανη και μενουμε 2 βραδυα σε παλιο αγροτοσπιτο των Μεδικων, σημερα ανακαινισμενο ξενοδοχειο. Απο κει επισκεψεις σε Lucca και κυριως εξοχη, αμπελωνες του Chianti κλπ (το αλλο μου κολλημα, δες σαιτ). Μετα κατεβαινουμε στη Σιεννα σε Ιταλο φιλο για αλλα 2 βραδια.

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Βρε, καλώς το φιλαράκι μου!!!!:clap: Είδες, μπήκες, κόλλησες!!! Όχι μόνο Κυριακές, αλλά κι όλες τις μέρες του χρόνου!!!! Καλορίζικος!!!

υ.γ. Για να δείτε εσείς οι υπόλοιποι πώς περνάνε τα σαββατόβραδα οι αφοσιωμένοι και πιστοί τραβελστορίτες!
υ.γ.2 Δεν το θυμάμαι ακριβώς πώς πάει, αλλά είναι ένα παραμυθάκι με μια κούπα μέλι και μια κατσίκα που πάει στο μέλι, και κολλάει, κι ύστερα τρέχει ο τράγος να την ξεκολλήσει και κολλάει κι αυτός, και τρέχει κι ο γάιδαρος και κολλάει, και τρέχει κι ο κόκκορας και κολλάει, κολλάει κι η γριά, κολλάει κι ο γέρος, και ζουν όλοι μαζί χαρούμενοι και μελωμένοι! (δεν ξέρω για ποιο λόγο το θυμήθηκα ακριβώς αυτή τη στιγμή.....)

ikons

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κιουρκα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
Βρε, καλώς το φιλαράκι μου!!!!:clap: Είδες, μπήκες, κόλλησες!!! Όχι μόνο Κυριακές, αλλά κι όλες τις μέρες του χρόνου!!!! Καλορίζικος!!!

υ.γ. Για να δείτε εσείς οι υπόλοιποι πώς περνάνε τα σαββατόβραδα οι αφοσιωμένοι και πιστοί τραβελστορίτες!
υ.γ.2 Δεν το θυμάμαι ακριβώς πώς πάει, αλλά είναι ένα παραμυθάκι με μια κούπα μέλι και μια κατσίκα που πάει στο μέλι, και κολλάει, κι ύστερα τρέχει ο τράγος να την ξεκολλήσει και κολλάει κι αυτός, και τρέχει κι ο γάιδαρος και κολλάει, και τρέχει κι ο κόκκορας και κολλάει, κολλάει κι η γριά, κολλάει κι ο γέρος, και ζουν όλοι μαζί χαρούμενοι και μελωμένοι! (δεν ξέρω για ποιο λόγο το θυμήθηκα ακριβώς αυτή τη στιγμή.....)
..αφου βρισκουν καιρο να ταξιδεψουν, χαλαλι τους...

γεια σου Ροζα, ευχαριστω για τον προσυλητισμο! εκανες μπανιο στο Σχινια σημερα?

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
..αφου βρισκουν καιρο να ταξιδεψουν, χαλαλι τους...

γεια σου Ροζα, ευχαριστω για τον προσυλητισμο! εκανες μπανιο στο Σχινια σημερα?
Πού να προκάμω? Μ' αφήνουν οι επείγουσες υποχρεώσεις μου???? Τόσα μηνύματα να διαβαστούν, τόσες ερωτήσεςι να απαντηθούν, βραδιάσαμε...

varioAthens

Member
Καλωσόρισες Κωστή! :) Έρχεσαι με εξαιρετικές συστάσεις!!!
Δευκαλίων προτείνω να οριστεί η Ρόζα επί των δημοσίων σχέσεων....:bleh::haha:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Καλωσόρισες Κωστή! :) Έρχεσαι με εξαιρετικές συστάσεις!!!
Δευκαλίων προτείνω να οριστεί η Ρόζα επί των δημοσίων σχέσεων....:bleh::haha:
Κανένα παραπάνω πόντο θα πάρω για το recruitment????

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα