"Θ' ανέβω σ' ένα αεροπλάνο, να δω τον κόσμο από κει πάνω...", "Πάρ' το πρώτο αεροπλάνο κι έλα μου...", "Άλλος για Χίο τράβηξε πήγε κι άλλος για Μυτιλήνη...", "Ξεκινάμε, πάμε μακριά, σ' άλλα μέρη, σ' άγνωστα νερά...", "Φεύγουν καράβια στο γιαλό...", "Τρένα, αεροπλάνα και βαπόρια σκουριασμένα...", "Ταξίδι στ' όνειρο, ταξίδι στ' άγνωστο...", "Μου 'ταξες ταξίδι να με πας...", "Ταξίδι στο κέντρο της γης...", "Μου έχεις τάξη μια εκδρομή...", "Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο...", "Κρουαζιέρα θα σε πάω...", "Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες..." κτλ κτλ κτλ...Πιστεύω να κάλυψα και τους "ποιοτικούς" και τους "εμπορικούς"! ΄
Καλώς σας βρήκα! Είμαι από Κύπρο, αλλά μένω Αθήνα τα τελευταία 12 χρόνια. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια και τα θεωρώ ως ένα μοναδικό τρόπο για να "προσγειωθείς" και να "απογειωθείς" ως άνθρωπος κυριολεκτικά και μεταφορικά...Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και ομορφότερα να είναι αυτά που θα έρθουν! Πάντα να είμαστε καλοί δέκτες για να μπορούμε να απολαμβάνουμε στο έπακρο κάθε προορισμό...Ακόμη κι αυτούς που δεν είναι όπως τους φανταστήκαμε...Καλά μας ταξίδια!
Καλώς σας βρήκα! Είμαι από Κύπρο, αλλά μένω Αθήνα τα τελευταία 12 χρόνια. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια και τα θεωρώ ως ένα μοναδικό τρόπο για να "προσγειωθείς" και να "απογειωθείς" ως άνθρωπος κυριολεκτικά και μεταφορικά...Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και ομορφότερα να είναι αυτά που θα έρθουν! Πάντα να είμαστε καλοί δέκτες για να μπορούμε να απολαμβάνουμε στο έπακρο κάθε προορισμό...Ακόμη κι αυτούς που δεν είναι όπως τους φανταστήκαμε...Καλά μας ταξίδια!