• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πάμε γι' άλλες πολιτείες...

THEOPAP

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
"Θ' ανέβω σ' ένα αεροπλάνο, να δω τον κόσμο από κει πάνω...", "Πάρ' το πρώτο αεροπλάνο κι έλα μου...", "Άλλος για Χίο τράβηξε πήγε κι άλλος για Μυτιλήνη...", "Ξεκινάμε, πάμε μακριά, σ' άλλα μέρη, σ' άγνωστα νερά...", "Φεύγουν καράβια στο γιαλό...", "Τρένα, αεροπλάνα και βαπόρια σκουριασμένα...", "Ταξίδι στ' όνειρο, ταξίδι στ' άγνωστο...", "Μου 'ταξες ταξίδι να με πας...", "Ταξίδι στο κέντρο της γης...", "Μου έχεις τάξη μια εκδρομή...", "Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο...", "Κρουαζιέρα θα σε πάω...", "Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες..." κτλ κτλ κτλ...Πιστεύω να κάλυψα και τους "ποιοτικούς" και τους "εμπορικούς"! :) ΄
Καλώς σας βρήκα! Είμαι από Κύπρο, αλλά μένω Αθήνα τα τελευταία 12 χρόνια. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια και τα θεωρώ ως ένα μοναδικό τρόπο για να "προσγειωθείς" και να "απογειωθείς" ως άνθρωπος κυριολεκτικά και μεταφορικά...Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και ομορφότερα να είναι αυτά που θα έρθουν! Πάντα να είμαστε καλοί δέκτες για να μπορούμε να απολαμβάνουμε στο έπακρο κάθε προορισμό...Ακόμη κι αυτούς που δεν είναι όπως τους φανταστήκαμε...Καλά μας ταξίδια!

varioAthens

Member
Καλωσόρισες THEOPAP!!! :)
Μας έφτιαξες τη διάθεση με τα τραγούδια!!!
Καλά ταξίδια να έχεις!!!

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Σ' ευχαριστούμε για το βραδινό ταξιδιωτικό μουσικό ποτ πουρί και να σε Καλώς ορίσουμε με τη σειρά μας στο travelstories...

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
:welcome2: ωραίος/α?

Μου αρέσει η μουσική σου εισαγωγή :)

Αν συμπληρώσεις και το χάρτη σου, θα χαρούμε περισσότερο ;), για να έχουμε να λέμε...

THEOPAP

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Έτοιμος κι ο χάρτης!

:welcome2: ωραίος/α?

Μου αρέσει η μουσική σου εισαγωγή :)

Αν συμπληρώσεις και το χάρτη σου, θα χαρούμε περισσότερο ;), για να έχουμε να λέμε...
Ευχαριστώ! Έτοιμος κι ο χάρτης!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εντυπωσιακη εισοδος στο φορουμ και καλυψες μουσικα ολα τα γουστα :lol:
Καλη συνεχεια στα ταξιδια σου!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Το " με αεροπλανα και βαπορια" το ξεχασες και θα παρεξηγηθουν δυο κυριοι εδω μεσα....:D

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες!πολύ καλή μουσική είσοδο έκανες....που τα θυμήθηκες όλα τα ταξιδιάρικα,φοβερή!
καλά ταξίδια να έχεις,καλές διακοπές!

KIKA

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΡΡΡΡΡΡΩΜΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ..ΜΠΟΡΩ?!!
ξεχασες και το "νυχτεσ στη μυκονο με την πανσεληνο μαζι...." και επισησ "στη σεριφο ησουν πουλι...." καλως ηρθεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
εσείς οι κύπριοι φημιζεστε για το χαλούμι και το τραγούδι!!
καλώς όρισες ...theohiphop!!

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
"Θ' ανέβω σ' ένα αεροπλάνο, να δω τον κόσμο από κει πάνω...", "Πάρ' το πρώτο αεροπλάνο κι έλα μου...", "Άλλος για Χίο τράβηξε πήγε κι άλλος για Μυτιλήνη...", "Ξεκινάμε, πάμε μακριά, σ' άλλα μέρη, σ' άγνωστα νερά...", "Φεύγουν καράβια στο γιαλό...", "Τρένα, αεροπλάνα και βαπόρια σκουριασμένα...", "Ταξίδι στ' όνειρο, ταξίδι στ' άγνωστο...", "Μου 'ταξες ταξίδι να με πας...", "Ταξίδι στο κέντρο της γης...", "Μου έχεις τάξη μια εκδρομή...", "Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο...", "Κρουαζιέρα θα σε πάω...", "Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες..." κτλ κτλ κτλ...Πιστεύω να κάλυψα και τους "ποιοτικούς" και τους "εμπορικούς"! :) ΄
Καλώς σας βρήκα! Είμαι από Κύπρο, αλλά μένω Αθήνα τα τελευταία 12 χρόνια. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια και τα θεωρώ ως ένα μοναδικό τρόπο για να "προσγειωθείς" και να "απογειωθείς" ως άνθρωπος κυριολεκτικά και μεταφορικά...Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και ομορφότερα να είναι αυτά που θα έρθουν! Πάντα να είμαστε καλοί δέκτες για να μπορούμε να απολαμβάνουμε στο έπακρο κάθε προορισμό...Ακόμη κι αυτούς που δεν είναι όπως τους φανταστήκαμε...Καλά μας ταξίδια!
Ξέχασες το "'ασμα" το καλύτερο :shock::shock::shock:
"Ταξιδεψέμεεεε ,
σενα ταξίδι χωρίς πυξίδα για οπουδήποτε ,
μαζί σου ναμαι και δεν φοβάμαι σου λέω τίποτε,
άλλοι κοιτούν τον Ουρανό και χάνονται ,
εγώ δεν έμαθα ποτέ να δραπετεύω,
εγώ κοιτώ τα μάτια σου και ταξιδεύω.
Ταξιδεψέ με ,
σενα ταξίδι που κάνουν λίγοι μακρύ κιαπρόσμενο
κιαυτό το βράδυ και τάλλο βράδυ και το επόμενο
Αλλοι κοιτούν το Ουρανό....
Εγω κοιτώ μωρό μου τα μάτια σου και ταξιδεύω:):):)

Και για όσους δεν κατάλαβαν : [URL="
- ΞΞ‘ΞžΞ™Ξ”Ξ•Ξ¨Ξ• ΞœΞ• Ξ£Ξ¦Ξ‘ΞšΞ™Ξ‘ΞΞ‘ΞšΞ—Ξ£[/URL]
Καλώς όρισες στην παρέα μας και πάντα έτσι κεφάτος.

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie