ph2
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αργεντινή
καλησπέρα σε όλους.Θα είμαι στο Παρίσι το Φεβρουάριο για 10 μέρες.Σκέφτομαι να πάω ένα 2μερο Λουξεμβούργο.Γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος?
Έχει και απευθείας TGV από το Gare d' Est, που με κάτι παραπάνω από 40 ευρώ σε πάνε εκεί σε 2 ώρες και κάτι. Εναλλακτικά, TGV μέχρι το Metz, κι από κει τοπικό τρένο ter.καλησπέρα σε όλους.Θα είμαι στο Παρίσι το Φεβρουάριο για 10 μέρες.Σκέφτομαι να πάω ένα 2μερο Λουξεμβούργο.Γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος?
Πήγαινε καλύτερα στη Μπρύζ, στην Αμβέρσα ή στη Γάνδη (μ΄αυτή τη σειρά προτίμησης). Δεν αξίζει να για κάνεις ημερήσια διαδρομή τόσο μεγάλη απόσταση.θα ειμαι βρυξέλλες την ερχομενη εβδομαδα και σκεφτομουν μια ημερησια στο λουξεμβουργο..πρεπει να ειναι περιπου 3 ωρες ..αξίζει τον κόπο..η θα ταλαιπωρηθώ αδικα..θα ταξιδευω και μονη..
σε αυτες θα παω σιγουρα ....ειναι στο προγραμμα..θα καθησω 6 μερες και ελεγα μηπως παω..σλλα δεν το βλεπω..3 ώρες ειναι πολλες για ημερησια εκδρομή..Πήγαινε καλύτερα στη Μπρύζ, στην Αμβέρσα ή στη Γάνδη (μ΄αυτή τη σειρά προτίμησης). Δεν αξίζει να για κάνεις ημερήσια διαδρομή τόσο μεγάλη απόσταση.
ioanna και εμεις απο Βρυξελλες ημερησια την καναμε για Λουξεμβουργο και ηταν και καλα και ευχαριστα!Βεβαια υπηρχε το πλεονεκτημα του φωτος γιατι ηταν και καλοκαιρι!Γνωμη μου ειναι να πας αν προλαβαινεις!!σε αυτες θα παω σιγουρα ....ειναι στο προγραμμα..θα καθησω 6 μερες και ελεγα μηπως παω..σλλα δεν το βλεπω..3 ώρες ειναι πολλες για ημερησια εκδρομή..
το Λουξεμβούργο είναι πολύ όμορφο και το βράδυ με τους φωτισμους των κτιρίων αλλά έρημο από κόσμο (τουλαχιστον όταν πήγα εγώ-Σεπτέμβριος)...ioanna και εμεις απο Βρυξελλες ημερησια την καναμε για Λουξεμβουργο και ηταν και καλα και ευχαριστα!Βεβαια υπηρχε το πλεονεκτημα του φωτος γιατι ηταν και καλοκαιρι!Γνωμη μου ειναι να πας αν προλαβαινεις!!
αν ειναι σεπτεμβριο..άδειο από κόσμο..φαντασου τελος οκτωβρίου...το Λουξεμβούργο είναι πολύ όμορφο και το βράδυ με τους φωτισμους των κτιρίων αλλά έρημο από κόσμο (τουλαχιστον όταν πήγα εγώ-Σεπτέμβριος)...
Για το πως (ακριβώς) είναι στο τέλος Οκτωβρίου, δες την ταξιδιωτική ιστορία μου: http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%F4%EF%F5-%F0%E1%F1%E1%EC%F5%E8%E9%EF%F5.htmlαν ειναι σεπτεμβριο..άδειο από κόσμο..φαντασου τελος οκτωβρίου...
θα δουμε...νυχτώνει και νωρις τωρα όπως λεει και η πηγή..και δυσκολευουν τα πραγματα...