illuminatus
Member
Χαιρεται! Ετοιμαζουμε ενα ταξιδι με την κοπελα μου για Παρισι στα τελη του Οκτωβρη!! Θα μεινουμε 5 νυχτες και εχουμε σκοπο να γυρισουμε οσο το δυνατον πιο πολλα αξιοθεατα! Πιστευω πως εχω διαβασει και ακουσει αρκετα για τα "βασικα" αξιοθεατα οπως ο Πυργος του Αιφελ, Νοτρ Νταμ, Λουβρος, Αψιδα του Θριαμβου κτλ...Ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν πολλα περισσοτερα!! Και μερικα οχι τοσο γνωστα στο ευρυ κοινο!! Αυτο που ζηταω ειναι να μου ανοιξετε τα ματια λοιπον... Ακομη θα ηθελα να κανετε και προτασεις για καποια ξενοδοχεια που εχετε διαμεινει κεντρικα οσο το δυνατον ωστε να ειναι πιο ευκολη η χρηση του μετρο και λογικα σε τιμες Παρισιου!! Εχω βρει καποια μεσω booking ....
Και τελος!!!!!! Τι θα γινει μ αυτη την easyjet? Μπηκα στα διαφορα θεματα του foroum αλλα ηταν τοσες πολλες η πληροφοριες που τελικα πιο πολυ μπερδευτηκα!! Η ερωτηση ειναι απλη! Αγοραζω εισιτηρια!!! Μπορω να παρω ρουχα μαζι μου??? Η' θα πρεπει να παω στην επιλογη αποσκευη που κοστιζει 34 euros??
Ξερω πως κουρασα... Ελπιζω να υπαρχουν ανθρωποι που να μπορουν να βοηθησουν!! Ο,τι αποριες εχετε θα τις απαντησω...Ευχαριστω πολυ και καλα ταξιδια να εχουμε!!!!!!
Και τελος!!!!!! Τι θα γινει μ αυτη την easyjet? Μπηκα στα διαφορα θεματα του foroum αλλα ηταν τοσες πολλες η πληροφοριες που τελικα πιο πολυ μπερδευτηκα!! Η ερωτηση ειναι απλη! Αγοραζω εισιτηρια!!! Μπορω να παρω ρουχα μαζι μου??? Η' θα πρεπει να παω στην επιλογη αποσκευη που κοστιζει 34 euros??
Ξερω πως κουρασα... Ελπιζω να υπαρχουν ανθρωποι που να μπορουν να βοηθησουν!! Ο,τι αποριες εχετε θα τις απαντησω...Ευχαριστω πολυ και καλα ταξιδια να εχουμε!!!!!!