• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία ΠΑΡΙΣΙ ΑΠΟΡΙΕΣ !!!!

illuminatus

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Χαιρεται! Ετοιμαζουμε ενα ταξιδι με την κοπελα μου για Παρισι στα τελη του Οκτωβρη!! Θα μεινουμε 5 νυχτες και εχουμε σκοπο να γυρισουμε οσο το δυνατον πιο πολλα αξιοθεατα! :) Πιστευω πως εχω διαβασει και ακουσει αρκετα για τα "βασικα" αξιοθεατα οπως ο Πυργος του Αιφελ, Νοτρ Νταμ, Λουβρος, Αψιδα του Θριαμβου κτλ...Ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν πολλα περισσοτερα!! Και μερικα οχι τοσο γνωστα στο ευρυ κοινο!! Αυτο που ζηταω ειναι να μου ανοιξετε τα ματια λοιπον... Ακομη θα ηθελα να κανετε και προτασεις για καποια ξενοδοχεια που εχετε διαμεινει κεντρικα οσο το δυνατον ωστε να ειναι πιο ευκολη η χρηση του μετρο και λογικα σε τιμες Παρισιου!! Εχω βρει καποια μεσω booking ....

Και τελος!!!!!! Τι θα γινει μ αυτη την easyjet? Μπηκα στα διαφορα θεματα του foroum αλλα ηταν τοσες πολλες η πληροφοριες που τελικα πιο πολυ μπερδευτηκα!! Η ερωτηση ειναι απλη! Αγοραζω εισιτηρια!!! Μπορω να παρω ρουχα μαζι μου???:shock: Η' θα πρεπει να παω στην επιλογη αποσκευη που κοστιζει 34 euros??

Ξερω πως κουρασα... Ελπιζω να υπαρχουν ανθρωποι που να μπορουν να βοηθησουν!! Ο,τι αποριες εχετε θα τις απαντησω...Ευχαριστω πολυ και καλα ταξιδια να εχουμε!!!!!!:D

cathy-κι

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τανζανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ξέμεινα από όνειρο??
Θα είμαι λακωνική και περιεκτική.. (θέλω να πιστεύω!!:clap:).. Λοιπόν το Παρίσι είναι όνειρο.. είναι μαγευτικό!! Έχει τόσα πολλά μέρη που δεν το καταλαβαίνεις παρά μόνο όταν ξεκινάς το περπάτημα!! Πάρτε τα πιο αναπαυτικά παπούτσια που έχετε!! Δεν κάνω πλάκα!!:shock::shock: Και τις δύο φορές που πήγα την πατούσα εν γνώση μου.. Περπατούσα.. έβγαζα φωτογραφίες και ξαφνικά έβλεπα από μακρυά ένα άλλο αξιοθεάτο.. ενδιαφέρον.. που φαινόταν κοντά.. Ποτέ όμως δεν ήταν.. Έτσι βρισκόμουν να περπατάω ασταμάτητα!! Και να μην προλαβαίνω όσα ήθελα να δω!! :rolleyes::rolleyes:
Δύο μέρη που ξεχώρισα (προσωπικό γούστο..και ίσως όχι το top τουριστικό) είναι το musee d'orsay και η place des vosges!!:D
Αν προλάβετε να πάτε και στις Βερσαλλίες!!
Από ξενοδοχείο δεν ήμουν πολύ τυχερή:(:( οπότε.. δεν έχω κάτι να προτείνω..
Τέλος, για την easyjet.. καταλαβαίνω ότι η ερώτηση σου είναι τι μπορείς να πάρεις χωρίς την extra χρέωση.. Λοιπόν, θα πρέπει να έχεις μια χειραποσκευή (δηλ. όχι π.χ. μια γυναικεία τσάντα και ένα σάκο.. το ένα πρέπει να μπει μέσα στο άλλο).. Και αυτή η χειραποσκευή να είναι τέτοιου μεγέθους ώστε να μπαίνει σε αυτό το stand της easyjet. Εσύ μπορεί και να τα καταφέρεις για την κοπέλα σου δεν είμαι σίγουρη. Αν και εγώ τελικά τα κατάφερα και τα χώρεσα.. τα Χριστούγεννα για 5 μέρες στη Βενετία!!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Μπορω να παρω ρουχα μαζι μου???:shock: Η' θα πρεπει να παω στην επιλογη αποσκευη που κοστιζει 34 euros??
Aν χωράνε στη χειραποσκευή δεν πληρώνεις έξτρα.
Αν θες πιο πολλά ρούχα πληρώνεις το κόμιστρο για τη βαλίτσα και για το πήγαινε και για το έλα.
Αλλιώς μπορείς να νικήσεις τους κανονισμούς φορώντας πάνω σου ρούχα με πολλές τσέπες και γεμίζοντάς τα όπως έκανε ο παρακάτω αρθρογράφος της Daily Mail σε πτήση της Ryanair.

ai.dailymail.co.uk_i_pix_2010_07_07_article_0_0A53E155000005DC_327_468x339.jpg

(Πηγή Daily Mail)

illuminatus

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Aν χωράνε στη χειραποσκευή δεν πληρώνεις έξτρα.
Αν θες πιο πολλά ρούχα πληρώνεις το κόμιστρο για τη βαλίτσα και για το πήγαινε και για το έλα.
Αλλιώς μπορείς να νικήσεις τους κανονισμούς φορώντας πάνω σου ρούχα με πολλές τσέπες και γεμίζοντάς τα όπως έκανε ο παρακάτω αρθρογράφος της Daily Mail σε πτήση της Ryanair.

ai.dailymail.co.uk_i_pix_2010_07_07_article_0_0A53E155000005DC_327_468x339.jpg

(Πηγή Daily Mail)
Oκ καταλαβα!!! Αφου το εκανε ενας ,τοτε μπορω και εγω!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! σ ευχαριστω πολυ!!

marquis

Member
Εφόσον σας αρέσουν τα μουσεία, τότε το Musee d' Orsay επιβάλλεται!Διαφορετικά βόλτες, βόλτες και πάλι βολτές. Περπατώντας σίγουρα θα ανακαλύψετε ένα κομμάτι του Παρισιού που θα σας αρέσει, είτε αυτό είναι τα γραφικά στενάκια στο Marais, είτε οι όχθεις του Σηκουάνα, είτε τα αριστοκρατικά σπίτια και δρόμοι του 16ου διαμερίσματος...
Για το ξενοδοχείο θα πρέπει να μας διασαφηνίσεις τι εννοείς με το λογικές. Το πιο οικονομικό ξενοδοχείο που έχω μείνει, με όλες τις ανέσεις, και σε βολική σχετικά τοποθεσία είναι το Ηoliday Inn Maine Montparnasse, μπορεί να μην είναι κάποιο boutique hotel αλλά σίγουρα είναι αξιοπρεπέστατο, σχετικά καινούργιο, αρκετά καθαρό και με εξυπηρετικό προσωπικό. Εννίοτε έχει τιμές κοντά στα 100-120ευρώ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom