• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ο 1ος μου υπολογιστής...

Hugin

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Και μένα Commodore 64 αλλα δεν είχα χρήματα για το μηχάνημα που διάβαζε τις δισκέτες και ετσι πήρα αυτό που διάβαζει κασσέτες!! Για να φοστώσει το Pac man απο κασσέτα έκανε περιπου 10 λεπτά και ήταν το πιο γρήγορο παιχνίδι που είχα!!!!

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ παιδιά είχα Amstrad με πράσινη οθόνη, μέχρι που ήρθε η εξέλιξη(?) και προσγειώθηκε στο σπίτι ο Amiga 500.
Πιο πολύ παιχνιδομηχανές βέβαια, παρά υπολογιστές, αλλά ήταν η αρχή....

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Εγώ παιδιά είχα Amstrad με πράσινη οθόνη, μέχρι που ήρθε η εξέλιξη(?) και προσγειώθηκε στο σπίτι ο Amiga 500.
Πιο πολύ παιχνιδομηχανές βέβαια, παρά υπολογιστές, αλλά ήταν η αρχή....
Και Amstrad πουλούσα από το μαγαζί μου, ίσως περισσότερο από τους commodore γιατί ήταν πιο φθηνοί και ο κόσμος τους προτιμούσε.

BASILISPAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού, Κιργιστάν
Το 1990 , 286 με 40 mb σκληρό δίσκο,οθονη 256 χρωματα... Αχχχχ....

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
αν δεν με ξεγελά το αλτσχάιμερ μου....

το 1984 θυμάμαι την πρώτη φορά που χρησιμοποίησα τερματικό κεντρικού υπολογιστή στην τότε ΑΣΟ&ΕΕ (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Μου φαινόταν εξωπραγματικό το όλο σκηνικό.

Το 1988 κατάφερα να αγοράσω έναν Fujitsu ... σκληρός δίσκος?... αμ δε... έβαζα δισκέτα 5 1/4'' για να τον ξεκινήσω.... το "κουτί" και η οθόνη του (σταθερή), μου έπιαναν τα 3/4 του γραφείου...

Εκτοτε, η οθόνη του υπολογιστή με τα παρελκόμενά της (για τουλάχιστον 8-10 ώρες τη μέρα) αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μου :(

... έτσι όπως μας κόβω (από τις απαντήσεις μας), μήπως το θέμα έπρεπε να μπει στο γκρουπ "45+"? :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom