• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ο γύρος του κόσμου σε 100 μέρες με το πλοίο της χλιδής! Βίντεο

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
a2.bp.blogspot.com__X55Oac4PDPY_TvsSqrmSV4I_AAAAAAAAyM4_B6B5XuksHZ4_s400_82.png
Ο Ιούλιος Βερν έκανε τον δικό του σε ογδόντα ημέρες. Σήμερα, 2.300 άνθρωποι θα ξεκινήσουν έναν σύγχρονο γύρο του κόσμου, με κρουαζιερόπλοιο, ο οποίος θα διαρκέσει εκατό. Το «Costa Deliziosa» αναχωρεί από τη Σαβόνα της Ιταλίας, όπου και θα....

επιστρέψει στις 6 Απριλίου του 2012 αφού θα έχει πιάσει σε τριάντα λιμάνια στις πέντε ηπείρους

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
δεν ειναι του γούστου μου αλλα ας υπάρχει σαν επιλογή..

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
a2.bp.blogspot.com__X55Oac4PDPY_TvsSqrmSV4I_AAAAAAAAyM4_B6B5XuksHZ4_s400_82.png

Το «Costa Deliziosa» αναχωρεί από τη Σαβόνα της Ιταλίας, όπου και θα....

επιστρέψει στις 6 Απριλίου του 2012 αφού θα έχει πιάσει σε τριάντα λιμάνια στις πέντε ηπείρους.
Στο Γαιδουρονησι θα πιασει λιμανι?????

argiro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδια με το νου...
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ, ΗΠΑ, Αίγυπτο
Αν είχα τόσα χρήματα για ταξίδι και το χρόνο φυσικά....θα την έκανα αυτή την κρουαζιέρα! Σίγουρα μια όμορφη και διαφορετική εμπειρία!
Άντε καλό τους ταξίδι! :xmas_razz:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
:xmas_lol: ας παει οπου θελει..εμενα πελατη δεν θα με εχει....τις δραμαμινες μουυυυυυυ!!!!!!!:xmas_lol:

guess who!!!

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!
Δεν εχω παει ποτε κρουαζιερα ρε παιδιά αλλά δεν ξέρω, τόσες ώρες στο καράβι για να κατεβείς για λίγες μόνο ώρες να δεις το κάθε μέρος και να ξαναφύγεις αμέσως, δεν μου λέει τίποτα. Ίσα που παίρνεις μυρωδιά! Εγώ μάλιστα στενοχωριέμαι περισσότερο αν μου αρέσει κάποιο μέρος, πρέπει να φύγω και δεν προλάβω να το χορτάσω όσο θέλω. Μελαγχολία με πιάνει! Το μόνο καλό της κρουαζιέρας φαντάζομαι ότι είναι ότι ξεκουράζεσαι όλη μέρα σαν να είσαι σε resort!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ε ρε χρημα που υπαρχει στον κοσμο!!!!!
Και γω νομιζω οτι για γυρο του κοσμου δεν ενδεικνυται η κρουαζιερα ,μαλλον ο Μιστερ Φιλεας το εκανε καλυτερα.
Θα προτιμουσα να κανω κρουαζιερα σε πιο περιορισμενες περιοχες ,τυπου Καραιβικη ή Μεσογειο.

damasta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιού επιτρέποντος ΠΑΝΤΟΥ
συμφωνω με την LULU.
εξαιρεση θα εκανα-μονο εαν υπηρχε ρευστο αρκετο- για καποια κρουαζιερα με ποταμοπλοιο. π.χ. ο Δουναβης περνα απο τοσες χωρες και για χρονια ητανο "δρομος"που τις ενωνε.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δε με βαζουν ενα μηνα φυλακη καλυτερα? Ακους εκει 100 μερες κλειδωμενος σε ενα καραβι που πλεει μεσοπελαγα...
Αυτα μονο ο Samion τα κανει...
Sent from my LG-P500 using Tapatalk

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Δε με βαζουν ενα μηνα φυλακη καλυτερα? Ακους εκει 100 μερες κλειδωμενος σε ενα καραβι που πλεει μεσοπελαγα...
Αυτα μονο ο Samion τα κανει...
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
xa xa!!!!πρέπει να του κάνομε δώρο μια τετοια ...
επίσης ξεχωριστή καμπίνα για το τριχωτο φιλαράκι του..
samion--έτσι για να δεις ποσο σε σκεφτόμαστε!!:xmas_smile:

Evapar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία/Πολυνησία
Δεν εχω παει ποτε κρουαζιερα ρε παιδιά αλλά δεν ξέρω, τόσες ώρες στο καράβι για να κατεβείς για λίγες μόνο ώρες να δεις το κάθε μέρος και να ξαναφύγεις αμέσως, δεν μου λέει τίποτα. Ίσα που παίρνεις μυρωδιά! Εγώ μάλιστα στενοχωριέμαι περισσότερο αν μου αρέσει κάποιο μέρος, πρέπει να φύγω και δεν προλάβω να το χορτάσω όσο θέλω. Μελαγχολία με πιάνει! Το μόνο καλό της κρουαζιέρας φαντάζομαι ότι είναι ότι ξεκουράζεσαι όλη μέρα σαν να είσαι σε resort!
Είχα κι εγώ τους ίδιους προβληματισμούς όταν αποφασίσαμε να κάνουμε την πρώτη μας κρουαζιέρα φέτος το καλοκαίρι στα Νορβηγικά φιόρδ και τις πρωτεύουσες της Βαλτικής. Ταξιδέψαμε με το αδερφάκι του Costa Delicioza, το Costa Luminosa για δύο εβδομάδες. Πρώτον, οι δραμαμίνες δεν χρειάστηκαν καθόλου...η πλεύση ήταν τόσο ήρεμη που αν δεν έβλεπες τη θάλασσα δεν καταλάβαινες ότι είσαι εν πλω. Δεύτερον, αποδείχτηκε ο πιο ξεκούραστος τρόπος για να δεις τόσα πολλά και διαφορετικά μέρη μέσα σε λίγες μέρες. Τρίτον, απολαύσαμε τοπία και εικόνες που δε μπορείς να τις δεις ταξιδεύοντας με άλλο μέσο. Οσο για τον ελεύθερο χρόνο, το πλοίο προσέφερε αρκετές επιλογές ανάλογα με τα γούστα του καθενός. Ασφαλώς, όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου και ενδιαφέροντος, πάντως εμείς χαρήκαμε την εμπειρία (ταξιδεύαμε με τα δυο μας παιδιά τα οποία το διασκέδασαν δεόντως).

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom