maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Α,δεν πάω εκεί.Έχει αναρχικούς.
Αααα, αυτήν την ξέρω κι εγώ!Bierhof στην πλατεία Εξαρχείων
Όχι, όχι δεν είναι ανακάλυψη. Απλά καταγραφή του οικονομικού θέματος, γιατί οι μπυραρίες είναι συνήθως ακριβό σπορ.Την ξέρω καλέ τη Bierhof νόμιζα οτι ανακάλυψες κανένα άλλο στέκι...
ούτε εγώ πάω Εξάρχεια όμως...
Θελω να δοκιμασω Βεργινα weiss, εχω ακουσει πολυ καλα λογια, αλλα βεβαια το μεγαλειο της βαρελισιας Paulaner δν το φτανειΕίχα ακούσει ότι το Βέλγιο έχει τις περισσότερες μικροζυθοποιίες αναλογία πληθυσμού, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει σίγουρα.
Πάντως τις αδικείτε τις Ελληνικές λίγο. Κάποιες μικροζυθοποιίες κάνουν αρκετά καλή δουλειά, όπως και η βεργίνα. Η Septem είναι πολυ ωραία και ιδιαίτερη μπύρα, ειδικά η septem sundays. Έπισης, η βεργίνα όσον αφορά την weiss και την κόκκινη έχει τέλειες μπύρες. Η κόκκινη είναι η καλύτερη που μπορείς να βρεις στην Ελλάδα αναλογία ποιότητας/τιμής. Η weiss από την άλλη άνετα κοντράρει κάποιες αγαπημένες γερμανικές weiss π.χ. paulaner.
Κατά τα άλλα Βέλγιο Αγγλία Γερμανία Τσεχία έχουν τέλειες μπύρες.
Καλούτσικη είναι, αλλά μη φανταστείς τίποτα ιδιαίτερο. Η Βεργίνα lager μου αρέσει πιο πολύ. Η Paulaner και η Erdinger είναι φανταστικές. Αν σου αρέσουν τόσο πολύ η weiss μπύρες, δοκίμασε Weihestephaner βαρελίσια και θα με θυμηθείς. Σερβίρουν στις τρεντομπυραρίες του Αμαρουσίου .Θελω να δοκιμασω Βεργινα weiss, εχω ακουσει πολυ καλα λογια, αλλα βεβαια το μεγαλειο της βαρελισιας Paulaner δν το φτανει
Εχω δοκιμασει, ενταξει καλη ειναι αλλα Paulaner βαρελι δν ειναι. Btw καπου στη Ν.Φιλαδελφεια ειχα δοκιμασειΚαλούτσικη είναι, αλλά μη φανταστείς τίποτα ιδιαίτερο. Η Βεργίνα lager μου αρέσει πιο πολύ. Η Paulaner και η Erdinger είναι φανταστικές. Αν σου αρέσουν τόσο πολύ η weiss μπύρες, δοκίμασε Weihestephaner βαρελίσια και θα με θυμηθείς. Σερβίρουν στις τρεντομπυραρίες του Αμαρουσίου .