• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οι πιο ρομαντικες παραλιες της Μεσογειου

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Santorini, Greece

Hvar, Croatia

Hydra, Greece

Cleopatra's Beach, Turkey

Thassos, Greece

Sveti Stefan, Montenegro

Lopud, Croatia

Emerald Coast, Sardinia

Cinque Terre, Italy

Cassis, France

Île de Porquerolles, France

Taormina, Sicily

Le Lavandou, France

Knidos, Turkey

Maratea, Italy

forbes traveler

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
τι???????διαβασα καλα???λεει "υδρα"?????
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
εχω αρχισει ηδη να τραβαω τα μαλλια μου...και ειναι και μακρια και θα μου παρει ωρα..

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Εγω απλως μεταφερω τις προτασεις του περιοδικου στους , Αμερικανους κατα βαση, υποψηφιους τουριστες για την Μεσογειου και τις ρομαντικες αποδρασεις!:lol::lol::lol:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
που ειναι η μηλος οεο????????????????(ακομη τραβαω τα μαλλια μου...)

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Ο τιτλος ειναι οι πιο ρομαντικες παραλιες αλλα κανει αναφορα γενικα στα νησια που προτεινει π.χ για τη Υδρα λεει οτι ειναι ησυχο νησι, εχει ωραια παραδοσιακη αρχιτεκτονικη κτλ

Συγκεκριμενα:
With the exception of garbage trucks, there's no motorized traffic on Hydra, a small island connected to the other Saronic isles by frequent hydrofoil runs. The traditional architecture prevails because, says Kelly Shea of Earle Travel Co., "new buildings have to be built on the remains of an existing building." The result is old fishing village charm with an artsy vibe that ups the passion factor and sets Hydra apart from more crowded Mediterranean locales that draw comparisons, such as Capri and St. Trope

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
και αυτο απο Υδρονετα. για μενα οι ωραιοτερες παραλιες ειναι αυτες που με κανουν να αισθανομαι σαν στο σπιτι μου και ας μην ειναι απαραιτητα ομορφες!!!

Attachments

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
βρε παιδια, ωραιοτατη η υδρα, δεν αντιλεγω..αλλα το θεμα ειναι οι "πιο" ρομαντικες παραλιες!!και απο ελλαδα εχει θασο, υδρα και σαντορινη..

(οι φωτος ειναι υπεροχες, αλλα "παραλια" βλεπετε καπου??γιατι εγω βλεπω απλα θαλασσα..:bleh::bleh::bleh:)

εξακολουθω να μαλλιοτραβιεμαι..τιποτα δεν θα μεινει στο τελος..

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
λατινα, παμε ενα σ/κ Υδρα να σε παω σε μια ρομαντικη παραλια??? και ασε τα μαλλια στην θεση τους μην τα τσουρομαδας!!:bleh::bleh::bleh:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
λατινα, παμε ενα σ/κ Υδρα να σε παω σε μια ρομαντικη παραλια??? και ασε τα μαλλια στην θεση τους μην τα τσουρομαδας!!:bleh::bleh::bleh:
παμε!!!:clap::clap:
αν και εξακολουθω να εχω τις ενστασεις μου..μιλαμε για τις "πιο" ρομαντικες παραλιες!!
για τα μαλλια ειναι αργα πια...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα