meet-sos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μαδρίτη - Καστίλη
Μόλις (εχθές) γύρισα από την καταπληκτική Βαρκελώνη (όπου πέρασα γαμάτα) όπου και διέμεινα σε γιούθ χόστελ.
Στο youth hostel δεν περίμενα να είναι τόσο καλά τα πράγματα... όμως εξεπλάγησα ευχάριστα!!
- Οι τουαλέτες (κοινόχρηστες ανά όροφο) πεντακάθαρες, όπως και γενικά το κτίριο.
- WiFi , αλλά και Η/Υ με ίντερνετ διαθέσιμα δωρεάν.
- Πρωινό απλό με δημητριακά, γάλα, πορτοκαλαδίτσα κτλ.
- Κουζίνα κοινόχρηστη για να μαγειρέψεις, αρκεί να τα πλύνεις βεβαίως μετά.
- Ηλεκτρονικό-προσωπικό κλειδί για την πόρτα του δωματίου και για το ντουλαπάκι στο οποίο μπορείς να φυλάξεις τα πράγματα σου (ασφαλέστατα δηλαδή).
- Σημείο κεντρικό, πολύ κοντά στην las ramplas.
Τιμή διαμονής: 18? το βράδυ σε δωμάτιο που είχε άλλο κρεβάτι μεν, αλλά διέμεινα μόνος (μάλλον δλδ, εκτός αν ήρθε κανείς άλλος και κοιμήθηκε κανα βράδυ και δεν το πήρα χαμπάρι)!!
Ολα αυτά, την ώρα που εγώ ως άπειρος (πρώτη φορά που θα διέμενα σε κάτι τέτοιο) περίμενα να κοιμηθώ στρωματσάδα ωσάν τον αθίγγανο σε κάνα μέρος όπου θα με φάνε οι σκώροι!!
Ας περάσω τώρα στο κυρίως θέμα και τις συμβουλές που ζητώ από εσάς.
Ως πιο έμπειροι ταξιδιώτες...
Γνωρίζετε παρόμοια καλά χόστελ με διάρια δωμάτια σε Μαδρίτη και Κόρδοβα??
Γλυκάθηκα βλέπετε από την Ισπανία και θέλω να την επισκεφτώ ξανά σύντομα...
Αυτή τη φορά θα πάω με την κοπέλα μου οπότε ψάχνω για δωμάτιο με 2 κρεβάτια ή με διπλό κρεβάτι. Το αν είναι οι τουαλέτες κοινόχρηστες ή μη είναι δευτερεύον προς το παρόν. Βεβαίως δεν περιμένω να το βρω σε τόσο καλή τιμή (18?), αλλά πιστεύω το ποσό των 50? το ζεύγος (25 ανά άτομο) θα ήταν ένα λογικό ποσό... Η εποχή θα είναι παρόμοια με τώρα, μη τουριστική δλδ.
Στο youth hostel δεν περίμενα να είναι τόσο καλά τα πράγματα... όμως εξεπλάγησα ευχάριστα!!
- Οι τουαλέτες (κοινόχρηστες ανά όροφο) πεντακάθαρες, όπως και γενικά το κτίριο.
- WiFi , αλλά και Η/Υ με ίντερνετ διαθέσιμα δωρεάν.
- Πρωινό απλό με δημητριακά, γάλα, πορτοκαλαδίτσα κτλ.
- Κουζίνα κοινόχρηστη για να μαγειρέψεις, αρκεί να τα πλύνεις βεβαίως μετά.
- Ηλεκτρονικό-προσωπικό κλειδί για την πόρτα του δωματίου και για το ντουλαπάκι στο οποίο μπορείς να φυλάξεις τα πράγματα σου (ασφαλέστατα δηλαδή).
- Σημείο κεντρικό, πολύ κοντά στην las ramplas.
Τιμή διαμονής: 18? το βράδυ σε δωμάτιο που είχε άλλο κρεβάτι μεν, αλλά διέμεινα μόνος (μάλλον δλδ, εκτός αν ήρθε κανείς άλλος και κοιμήθηκε κανα βράδυ και δεν το πήρα χαμπάρι)!!
Ολα αυτά, την ώρα που εγώ ως άπειρος (πρώτη φορά που θα διέμενα σε κάτι τέτοιο) περίμενα να κοιμηθώ στρωματσάδα ωσάν τον αθίγγανο σε κάνα μέρος όπου θα με φάνε οι σκώροι!!
Ας περάσω τώρα στο κυρίως θέμα και τις συμβουλές που ζητώ από εσάς.
Ως πιο έμπειροι ταξιδιώτες...
Γνωρίζετε παρόμοια καλά χόστελ με διάρια δωμάτια σε Μαδρίτη και Κόρδοβα??
Γλυκάθηκα βλέπετε από την Ισπανία και θέλω να την επισκεφτώ ξανά σύντομα...
Αυτή τη φορά θα πάω με την κοπέλα μου οπότε ψάχνω για δωμάτιο με 2 κρεβάτια ή με διπλό κρεβάτι. Το αν είναι οι τουαλέτες κοινόχρηστες ή μη είναι δευτερεύον προς το παρόν. Βεβαίως δεν περιμένω να το βρω σε τόσο καλή τιμή (18?), αλλά πιστεύω το ποσό των 50? το ζεύγος (25 ανά άτομο) θα ήταν ένα λογικό ποσό... Η εποχή θα είναι παρόμοια με τώρα, μη τουριστική δλδ.