Doug
Member
Κατα 90% Απρίλιο ή Μαιο θα παω μια βολτίτσα στο Μόναχο!
Σκέφτομαι πολυ σοβαρα (σχεδον το χω αποφασισει) να το κάνω οδικώς με το φορτηγακι του πατέρα μου ωστε να φέρω ενα 'καθαρο' CRF 250 για τα 'οργώνω' τα βουνα της Δ.Μακεδονιας το καλοκαιρι! Δυσκολευομαι να αποφασίσω ομως ποια διαδρομή να ακολουθήσω, να παω απο Ιταλία ή μεσω Fyrom κτλ.? Αν πάω απο Ιταλια να παω απο Mπρίντιζι, Μπάρι, Ανκόνα ή Βενετία? Eπισης στο γυρισμό που θα εχω μαζί μου το CRF θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα σε σύνορα? Ρωταω επειδη στα συγκεκριμενα εργαλεια δεν βγαινει αδεια κυκλοφορίας.(οποτε δεν θα χω να πληρωνω τελωνειο)
Ακουω αποψεις...
Υ.Γ Δημήτρη νομιζω εισαι το καταλληλότερο μέλος για πληροφορίες! Ο λόγος...
Σκέφτομαι πολυ σοβαρα (σχεδον το χω αποφασισει) να το κάνω οδικώς με το φορτηγακι του πατέρα μου ωστε να φέρω ενα 'καθαρο' CRF 250 για τα 'οργώνω' τα βουνα της Δ.Μακεδονιας το καλοκαιρι! Δυσκολευομαι να αποφασίσω ομως ποια διαδρομή να ακολουθήσω, να παω απο Ιταλία ή μεσω Fyrom κτλ.? Αν πάω απο Ιταλια να παω απο Mπρίντιζι, Μπάρι, Ανκόνα ή Βενετία? Eπισης στο γυρισμό που θα εχω μαζί μου το CRF θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα σε σύνορα? Ρωταω επειδη στα συγκεκριμενα εργαλεια δεν βγαινει αδεια κυκλοφορίας.(οποτε δεν θα χω να πληρωνω τελωνειο)
Ακουω αποψεις...
Υ.Γ Δημήτρη νομιζω εισαι το καταλληλότερο μέλος για πληροφορίες! Ο λόγος...
(χωρις βέβαια να εννοω πως δεν μπορουν να βοηθήσουν οι υπολοιποι!)Βγηκα με το καραβι Βενετια και επισκεφτηκα ΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΟΝΑΧΟ-ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ(ΒΑΝΤΟΥΖ)-ΖΥΡΙΧΗ- ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣΡΗΝΟΥ-ΜΕΛΑΝΑ ΔΡΥΜΟ(ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ)-ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ- ΒΑΤΕΡΛΩ-ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ-ΓΑΝΔΗ-ΜΠΡΥΖ-ΑΜΒΕΡΣΑ-ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ-ΧΑΓΗ- ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ-ΧΑΡΛΕΜ-ΒΟΛΕΝΤΑΜ-ΜΑΡΚΕΝ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΔΡΕΣΔΗ-ΠΡΑΓΑ-ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ-ΒΙΕΝΝΗ- ΓΚΡΑΤΣ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ-ΤΕΡΓΕΣΤΗ-ΒΕΝΕΤΙΑ.