27 Οκτωβρίου 2014 #1 spor_os Administrator Μηνύματα 1.951 Likes 618 Υπερπαραγωγή βίντεο οδηγιών ασφαλείας από την Air New Zealand με την πολύτιμη βοήθεια του Peter Jackson.
Υπερπαραγωγή βίντεο οδηγιών ασφαλείας από την Air New Zealand με την πολύτιμη βοήθεια του Peter Jackson.
27 Οκτωβρίου 2014 #2 Kanel28 Moderator Μηνύματα 1.431 Likes 2.429 Επόμενο Ταξίδι Εδιμβούργο Ταξίδι-Όνειρο Αλάσκα Φανταστικό!
27 Οκτωβρίου 2014 #3 hydronetta Member Μηνύματα 4.164 Likes 14.535 Επόμενο Ταξίδι ??? Ταξίδι-Όνειρο όπου δεν έχω πάει Πολύ νωρίς τον θυμήθηκαν τον Τζάκσον.Τεμενάδες θα έπρεπε να του κάνουν καθώς με τις ταινίες του έφερε τουρισμό στη Νέα Ζηλανδία (κάτι πυροβολημένους που έψαχναν τη Μέση Γη ονόματα δε λέμε). Το 2010 ούτε καν τον Άρχοντα δεν είχαν στο IFE τους
Πολύ νωρίς τον θυμήθηκαν τον Τζάκσον.Τεμενάδες θα έπρεπε να του κάνουν καθώς με τις ταινίες του έφερε τουρισμό στη Νέα Ζηλανδία (κάτι πυροβολημένους που έψαχναν τη Μέση Γη ονόματα δε λέμε). Το 2010 ούτε καν τον Άρχοντα δεν είχαν στο IFE τους
27 Οκτωβρίου 2014 #4 jousis Member Μηνύματα 544 Likes 1.284 Ταξίδι-Όνειρο Όλα Έχουν βγάλει κι άλλα. Νομίζω αυτό είναι το παλαιότερό τους (με τον άρχοντα):
28 Οκτωβρίου 2014 #5 spor_os Administrator Μηνύματα 1.951 Likes 618 Ολόκληρο το σαιτ του οργανισμού τουρισμού της Ν.Ζηλανδίας είναι βασισμένο στα βιβλία του Τόλκιν και φυσικά στα τοπία από τις ταινίες.
Ολόκληρο το σαιτ του οργανισμού τουρισμού της Ν.Ζηλανδίας είναι βασισμένο στα βιβλία του Τόλκιν και φυσικά στα τοπία από τις ταινίες.
28 Οκτωβρίου 2014 #6 Defkalion Administrator Μηνύματα 11.455 Likes 17.526 Ταξίδι-Όνειρο Αλάσκα Και είναι από τα καλύτερα site τουρισμού που έχω δει: http://www.newzealand.com/