• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Ξενοδοχεια στο Βερολινο-κλιματισμος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
γεια σας, σκεφτομαι για ενα ολιγοημερο ταξιδι στο Βερολινο τον Αυγουστο, μπηκα στο booking.com αλλα απο παρατηρησεις επισκεπτων ξενοδοχειων διαπιστωσα οτι υπαρχουν πολλα παραπονα οτι δεν δουλευε ο κλιματισμος. Εχει κανενας εμπειριες στα ξενοδοχεια του Βερολινου για αυτο το θεμα?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
δεν νομιζω να χρειαστεις κλιματιστικο στο Βερολινο ακομα και αν ειναι αυγουστος. σου προτεινω ενα ξενοδοχειο παρα πολυ κεντρικο,πολυ κοντα στην potsdamer platz,και στα υπολοιπα αξιοθεατα,διπλα στο μετρο. μενοντας εκει θα μπορεσεις να εκμεταλλευθεις τον χρονο σου και στο δυτικο και ατο ανατολικο μερος της πολης. αν κλεισεις δε για διαμονη πανω απο 3 βραδια,σου κανουν upgrade σε superior room!!!! οι υπαλληλοι στην ρεσεψιον μιλουν πολλες γλωσεες και μπορουν να λυσουν οποιοδηποτε προβλημα προκυψει.
http://www.booking.com/hotel/de/relaxa-stuttgarter-hof.en.html

stellaer

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδια
στο Βερολινο ημουν τον Ιανουαριο, μειναμε στο www.parkinn-berlin.com . ειχε ρυθμιζομενη θερμανση και απο οτι καταλαβα και κρυο αερα το καλοκαιρι. κεντρικο ξενοδοχειο στην alexanderplatz, ανετο, καθαρο και διπλα σε σταθμους τρενων και μετρο.
το booking.com το ειχε σε πολυ καλη τιμη. επισης να πω οτι το προσωπικο ηταν αρκετα εξυπηρετικο και πολλοι στη reception μιλουν αρκετα καλα αγγλικα.

alter100

Member
Αν κατέχετε έστω και λίγο την Γερμανική γλώσσα...γιατί δεν βλέπω να υπάρχει επιλογή για άλλη γλώσσα....
http://www.hrs.de/search.do;jsessio...GVfX0hSUw--&cid=2-4&activity=showSearchResult
Βεβαια η ερώτηση ήταν για το αν δουλεύει ο κλιματισμός σε ξενοδοχεία του Βερολίνου.....το σίγουρο είναι πάντως ότι ούτε το καλοκαίρι χρειάζεται κάποιος κλιματισμό εκεί, αλλα παρόλα αυτά δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο θέμα.....

Traveller

Member
Για να καταλάβω, ρωτάτε σοβαρά αν τα ξενοδοχεία του Βερολίνου αντιμετωπίζουν προβλήματα κλιματισμού? Για το Βερολίνο της Γερμανίας μιλάμε ή μήπως υπάρχει και Βερολίνο στην Ουγκάντα?
Δηλαδή πιστεύει έστω και ένας εδώ μέσα ότι υπάρχει συνολικό πρόβλημα κλιματισμού στα ξενοδοχεία της Γερμανικής πρωτεύουσας?
Τι άλλο θα διαβάσω Θεέ μου...

stellaer

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδια
εχεις απολυτο δικιο, αλλα εχουν υπαρξει μερες καυσωνα στο Βερολινο (και Λονδινο) τον Αυγουστο, και ειναι και καπως ανυποφοροι σε τετοια μερη που δεν εχουν υποδομη για τετοιες θερμοκρασιες. ετυχε σε μενα το 2006 στο Λονδινο (αυγουστο) και απο τοτε δεν εχω ξαναπαει καλοκαιρι..ηταν πραγματικα κολαση.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Προς Traveler. Η πρωτη μου απαντηση στα σχολια σου λογοκριθηκε.Αν δεν σου αρεσει μια ερωτηση μπορεις καλλιστα να μην απαντησεις αντι να ειρωνευεσαι. Αληθεια σε ανεχεται κανεις η ταξιδευεις παντα μονος?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Προς Traveler. Η πρωτη μου απαντηση στα σχολια σου λογοκριθηκε.Αν δεν σου αρεσει μια ερωτηση μπορεις καλλιστα να μην απαντησεις αντι να ειρωνευεσαι. Αληθεια σε ανεχεται κανεις η ταξιδευεις παντα μονος?
Έχεις διαβάσει τους όρους χρήσης του φόρουμ;

Αν θέλεις να πιάσεις προσωπική κουβεντούλα με άλλο μέλος, κάντο με προσωπικά μηνύματα.

Αν ξαναγραφτεί μήνυμα offtopic θα διαγραφεί.

Traveller

Member
Φίλε Σωκράτη, ζητώ συγνώμη αν παρεξήγησα το βαθυστόχαστο της ερώτησης σου και δεν την αντιμετώπισα με την σοβαρότητα που της αξίζει... Σου απαντώ ευθέως λοιπόν για να είμαστε on topic και να μην έχουμε και προβλήματα με τον admin...
Από την εμπειρία μου σε 6 διαφορετικά ξενοδοχεία της Γερμανικής πρωτεύουσας σε διαβεβαιώ ότι δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα με τον κλιματισμό... Υποθέτω ότι πρώην ανατολικογερμανοί πράκτορες της Στάζι δημιούργησαν το θέμα προκειμένου να σαμποτάρουν τον τουρισμό στην πόλη και να σκορπίσουν τον πανικό στους επισκέπτες... Τους καταγγέλω λοιπόν σαν υπονομευτές και σε διαβεβαιώ ότι ο κλιματισμός στην συντριπτική πλειοψηφία των ξενοδοχείων στο Βερολίνο λειτουργεί κανονικότατα...

Υ.Γ. Σε περιοχές όπου είναι επίφοβες για τρομοκρατική ενέργεια, όπως καλή ώρα το Βερολίνο με την δολιοφθορά των κλιματιστικών που χάρη την διορατικότητα σου ξεμπροστιάσαμε, ταξιδεύω πάντα με παρέα γιατί φοβάμαι... Αλλού, όπου τα πράγματα είναι ήσυχα, πηγαίνω και μόνος μου...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μάιστα.

Ευχαριστούμε που παίξατε μαζί μας.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη