neraida
Member
Μπορουμε να συγκεντρωσουμε σε ενα θεμα ξενοδοχεια σε οποιοδηποτε μερος της Ιταλιας τα οποια επισκεφτηκαμε και μειναμε ευχαριστημενοι?
ας μαζευτουνε καπου οι προτασεις - κριτικες γιατι ειναι πολυ σκορπιες στα διαφορα θεματα..
ξεκιναω:
ΡΩΜΗ:
:::BENVENUTI ALL'HOTEL PARLAMENTO :::
εμεινα προσφατα εκει και το συστηνω ανεπιφυλακτα!!
τιμη για δικλινο 130 € το βραδυ με πρωινο!
B&B At Your Place - Homepage
Sotto il Sole di Roma - bed and breakfast - Under the Sun of Rome B&B μου το ειχε δωσει 100 € το δικλινο!
βρισκονται και τα δυο πισω απο το castel sant' angelo!
δεν εχω μεινει σε αυτα αλλα τα βρισκω ενδιαφεροντα για καποια επομενη επισκεψη και για καποια πιο οικονομικη λυση!
ας μαζευτουνε καπου οι προτασεις - κριτικες γιατι ειναι πολυ σκορπιες στα διαφορα θεματα..
ξεκιναω:
ΡΩΜΗ:
:::BENVENUTI ALL'HOTEL PARLAMENTO :::
εμεινα προσφατα εκει και το συστηνω ανεπιφυλακτα!!
τιμη για δικλινο 130 € το βραδυ με πρωινο!
- κεντρο, πιο κεντρο δεν γινεται, στην via del corso μεταξυ piazza di spagna & fontana di trevi! διπλα στην piazza san silvestro οπου υπαρχουν λεωφορεια και ταξι, συνδεεται με τον σταθμο Τερμινι με λεωφορειο!
- μικρο δωματιο αλλα καθαρο και παρολο που ειναι τοσο κεντρικο δεν ειχε καθολου φασαρια!
- καλη τιμη για Ρωμη και για τετοια τοποθεσια!
- ευγενικο προσωπικο, καλη εξυπηρετηση!
B&B At Your Place - Homepage
Sotto il Sole di Roma - bed and breakfast - Under the Sun of Rome B&B μου το ειχε δωσει 100 € το δικλινο!
βρισκονται και τα δυο πισω απο το castel sant' angelo!
δεν εχω μεινει σε αυτα αλλα τα βρισκω ενδιαφεροντα για καποια επομενη επισκεψη και για καποια πιο οικονομικη λυση!