Kαθότι δεν έχω μείνει σε κανένα ξενοδοχείο από αυτά που αναφέρεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω για τη καθαριότητα και τη θέρμανση. Από τις κριτικές καλύτερο φαίνεται το David, με 4,5/5 στο Tripadvisor και 8,6 στο booking. Η τοποθεσία του είναι καλή, αν και πιο βολικό αν μένετε για μικρό χρονικό διάστημα ίσως αποδεικνυόταν το Wyspianski κατά την ταπεινή μου άποψη. Οι αποστάσεις βέβαια δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες για να αποτελέσουν το σημαντικότερο παράγοντα. Για τη διακόσμηση, που είναι πιο παλαιομοδίτικη μάλλον ευθύνεται το χαμηλό σας budget, καθότι η πόλης διαθέτει πολύ όμορφα boutique ξενοδοχεία.Μετά από 1 αναζητηση για ξενοδοχειο στην Κρακοβία είμαστε αναμεσα σε 3 και θα ηθελα μια γνώμη μιας και έχετε πάει:
Γενικά ψάχνουμε κάτι οικονομικό,αξιοπρεπές σαν περιβάλλον και θέλουμε να κλείσουμε με επιστρέψιμη χρέωση.Μας άρεσε πολύ και το Hotel Jan αλλά είναι χωρίς επιστρέψιμη χρέωση.
- Hotel Wyspiański
- David Boutique Hotel
- Hotel RT Regent
Με έχει πιάσει 1 άγχος με τις εικόνες των δωματίων γιατί ειναι με διακόσμηση άλλης δεκαετίας και δεν ξέρω αν αυτό εχει να κάνει με το γουστο της χώρας ή αν είναι παραμελημένα τα δωμάτια.Το γούστο δεν με ενοχλεί,θέλω ομως να ειμαι σίγουρη για την καθαριοτητα,για την θέρμανση μιας και θα πάμε Χριστούγεννα και εμείς και να ειναι κοντά στο κέντρο της πόλης.
Θα κάνουμε 4 διανυκτερευσεις!Θεωρούσαμε οτι τα 50 ευρω/βραδυ θα ήταν 1 ικανοποιητικό ποσό για Πολωνία. Τελικά σε αυτά τα λεφτά δεν βρίσκουμε κάποιο πολύ όμορφο boutique hotel.Από τις κριτικές καλύτερο φαίνεται το David, με 4,5/5 στο Tripadvisor και 8,6 στο booking. Η τοποθεσία του είναι καλή, αν και πιο βολικό αν μένετε για μικρό χρονικό διάστημα ίσως αποδεικνυόταν το Wyspianski κατά την ταπεινή μου άποψη. Οι αποστάσεις βέβαια δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες για να αποτελέσουν το σημαντικότερο παράγοντα. Για τη διακόσμηση, που είναι πιο παλαιομοδίτικη μάλλον ευθύνεται το χαμηλό σας budget, καθότι η πόλης διαθέτει πολύ όμορφα boutique ξενοδοχεία.