• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ξέρει κανείς τι παίζει με την AEGEE?

koutsomoura

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
Καλησπέρα. Θέλω να δηλώσω διακοπές με την AEGEE Summer Universities 2010.
Έχει πάει κανένας ποτέ διακοπές με αυτήν την οργάνωση? Αν ναι θέλω ότι πληροφορία μπορεί να μου δώσει. Σκοπεύει κανένας να πάει αυτό το καλοκαίρι κάπου με την AEGEE?
Ευχαριστώ.

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
koutsomoura καλως ηρθες καταρχην!Εγω σκοπευω ισως και φετος να παω καπου,μεσα στη βδομαδα θα στειλω και τις επιστολες που χρειαζονται!Αλλα το καλοκαιρι ειναι απροβλεπτα μακρυα οποτε δεν ειναι κ σιγουρο!Για Τουρκια παντως σκεφτομαι..

koutsomoura

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
Καλησπέρα και σας ευχαριστώ όλους. Καλώς σας βρήκα.
Panagiota το έψαξα το λινκ. thanks

thimio μέχρι την Παρασκευή είναι η προθεσμία. Α λες για Τουρκία ε? Έχει πολλά από ότι είδα εκεί. Τουρκία σκέφτομαι ότι είναι γενικά φτηνά και εύκολο να πας όποτε θες οπότε λέω να διαλέξω κάτι ποιο μακρινό. Σκέφτομαι για Πολωνία ή Εσθονά - Φιλλανδία και μάλλον η άλλη επιλογή θα είναι Ολλανδία. Γενικά για Πολωνία και Εσθονία είναι πτήσεις με ανταπόκριση έτσι όπως το έψαξα... Και με ώρες αναμονής στο αεροδρόμιο αλλά αξίζει πιστεύω. 2 εβδομάδες είναι αυτές ε ας μου βγει η πίστη αν με πάρουν! διακοπές είναι αυτές.
Βασικά ξέρεις αν η μετακινήσεις μέσα στην χώρα που θα επιλέξω, αν της πληρώνουν αυτοί από την ΑΕGEE? Δηλαδή π.χ το τρένο για να πας από τη μια πόλη του προγράμματος στην άλλη. Τα αεροπορικά οκ το λέει μέσα, τα πληρώνω εγώ για να πάω.

ΥΓ: Πως σημειώνω στο χάρτη μου σε ποιες χώρες έχω πάει γιατί δεν βρήκα άκρη.
Ευχαριστώ και πάλι για όλα.

Last edited by a moderator:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
καλως ορισες κουτσομουρα!
για να φτιαξεις το χαρτη σου πηγαινε χαμηλα εκει που λεει "μονο για τα μελη" και μπες στον πινακα ελεγχου χρηστη.ψιλα αριστερα θα δεις να λεει "ταξιδιωτικος χαρτης" πατα πανω το και μαρκαρε τις χωρες που εχεις παει.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Καλώς ήρθες!! Στο link που σου έδωσε η Panagiota^ το έχουμε συζητήσει το θέμα αρκετά διεξοδικά! Εγώ είχα πάει πέρυσι και σκοπεύω να κάνω το ίδιο και φέτος! Οι μετακινήσεις που γίνονται στα πλαίσια του προγράμματος συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Να υπενθυμίσω σε όσους ενδιαφέρονται να κάνουν αίτηση ότι πρώτα πρέπει να γίνουν μέλη στην AEGEE και μετά να προχωρήσουν στην αίτηση!

koutsomoura

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
Ναι σωστά. Τώρα είδα όλες τις σελίδες. Είχα δει μόνο την πρώτη. Πολλές χρήσιμες πληροφορίες... Ελπίζω να προλάβω να πάρω την κάρτα της AEGEE... Σήμερα η υπεύθυνη δεν ήταν εκεί, αύριο έχει απεργίες στα μέσα μαζικής μεταφοράς οπότε πάει από Τετάρτη η δουλειά και έχω αρχίσει να αγχώνομαι αγρίως!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom