taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Σχεδιάζω για μέσα Ιουλίου το παρακάτω. Έχω κλείσει μόνο τα αεροπορικά, και το ξενοδοχείο στην Αvignon (περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω του φεστιβάλ).
Ημέρα 0: άφιξη αργά το βράδυ στη Λυόν και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.
Ημέρα 1: αναχώρηση πρωί - πρωί Λυόν - Avignon (TGV) - Nimes. Ενδρομή στο Pont du Gard, επιστροφή Nimes. Διανυκτέρευση.
Ημέρα 2: Nimes, και τρένο για Arles to απόγευμα. Arles, Διανυκτέρευση.
Ημέρα 3: Arles. Το απόγευμα τρένο για Montpellier, διανυκτέρευση.
Ημέρα 4: Montpellier, το απόγευμα τρένο για Carcassonne, διανυκτέρευση.
Ημέρα 5: Carcassone, και το απόγευμα τρένο για Toulouse. Διανυκτέρευση.
Ημέρα 6: Toulouse
Ημέρα 7: Τρένο για Avignon, Avignon. Διανυκτέρευση.
Ημέρα 8: Avignon, Διανυκτέρευση.
Ημέρα 9: Avignon, και το μεσημέρι τρένο για Lyon. Αεροδρόμιο, πτήση για Αθήνα.
Ερωτήσεις:
- Αφιερώνω κάπου πάρα πολύ ή πάρα πολύ λίγο χρόνο (ξέρω ότι είναι πιεσμένο το πρόγραμμα, αλλά...)?
- Έχετε εμπειρία από τρένα στην περιοχή? Είναι αξιόποιστες οι ώρες, μπορείς να προγραμματίσεις με ασφάλεια ανταποκρίσεις? Είναι ανάγκη να κλείσω από πριν εισητήρια για κάποιο κομμάτι?
- Για το Pont du Gard, έχει κανείς κάποια πρόταση για τον τρόπο μετάβασης, εκτός από το Soci ?
- Ξέρει κανείς τι παίζει για left luggage στους σιδηροδρομικούς σταθμούς της περιοχής? Η εμπειρία μου ως τώρα από Γαλλία είναι ότι η υπηρεσία είναι σχεδόν ανύπαρκτη....
Ημέρα 0: άφιξη αργά το βράδυ στη Λυόν και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.
Ημέρα 1: αναχώρηση πρωί - πρωί Λυόν - Avignon (TGV) - Nimes. Ενδρομή στο Pont du Gard, επιστροφή Nimes. Διανυκτέρευση.
Ημέρα 2: Nimes, και τρένο για Arles to απόγευμα. Arles, Διανυκτέρευση.
Ημέρα 3: Arles. Το απόγευμα τρένο για Montpellier, διανυκτέρευση.
Ημέρα 4: Montpellier, το απόγευμα τρένο για Carcassonne, διανυκτέρευση.
Ημέρα 5: Carcassone, και το απόγευμα τρένο για Toulouse. Διανυκτέρευση.
Ημέρα 6: Toulouse
Ημέρα 7: Τρένο για Avignon, Avignon. Διανυκτέρευση.
Ημέρα 8: Avignon, Διανυκτέρευση.
Ημέρα 9: Avignon, και το μεσημέρι τρένο για Lyon. Αεροδρόμιο, πτήση για Αθήνα.
Ερωτήσεις:
- Αφιερώνω κάπου πάρα πολύ ή πάρα πολύ λίγο χρόνο (ξέρω ότι είναι πιεσμένο το πρόγραμμα, αλλά...)?
- Έχετε εμπειρία από τρένα στην περιοχή? Είναι αξιόποιστες οι ώρες, μπορείς να προγραμματίσεις με ασφάλεια ανταποκρίσεις? Είναι ανάγκη να κλείσω από πριν εισητήρια για κάποιο κομμάτι?
- Για το Pont du Gard, έχει κανείς κάποια πρόταση για τον τρόπο μετάβασης, εκτός από το Soci ?
- Ξέρει κανείς τι παίζει για left luggage στους σιδηροδρομικούς σταθμούς της περιοχής? Η εμπειρία μου ως τώρα από Γαλλία είναι ότι η υπηρεσία είναι σχεδόν ανύπαρκτη....